Fredagens OCH lördagens steg!

Det blir inte alls lika många steg på helgerna men men….jag tar igen de på vardagarna:-D

Fredagens resultat: 6022 steg

Lördagens resultat: 7749 steg

 1. hej . ville bara säga at du är en toppen mamma . jag längtar jätte mycket efter barn när ja såge r på tvn . vill inte ha så stor familj men när ja såg er så ville jag ha de. hoppas ni har de bra ! men en fråga bara . hur räcker eran ekonomi till allt?:P jag beundrar er jätte mcyet

 2. Jättebra gjort, hur länge ska du räkna steg? Jag försökte faktiskt, men mätaren räknade allt t.o.m när jag satte på mig skorna och jackan. Då blev det plötsligt 20 steg extra! Mätaren måste kanske sättas på när man är färdig att gå…

 3. hejsan! Gud vad jag beundrar denna familj.
  Nu blir man sugen på att skaffa barn och en stor familj själv,Men det får vänta några år 😉
  Du kanske vill kolla min blogg och kommentera något?
  En jätte stor kram och hälsa familjen / Izabelle

 4. angående blogg förändringen är jag inget vidare på att förändra MEN jag tycker absolut du ska behålla
  "tiobarnsmamman…och hennes smått kaotiska liv" 🙂

  Såååå klockrent!!

  fin blogg och fina barn förövrigt 🙂

 5. Trött som jag är av min tredje graviditet så har jag inte orkat läsa på ett tag, stort grattis till den söta tjejen!! =)Jag blev väldans sugen på bebis nu redan, men jag får vackert vänta 28 veckor till….;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..