Helg…igen!

Vad fort veckan har gått fast det var en kortare vecka också :-)
Det är valborg – en stor festhelg för många men inte för oss…..Vi firar inte Valborg på något speciellt vis, det kommer en tivoli utanför gymnasiet och där tänds även brasan sen men vi går aldrig dit längre just på själva Valborgs-kvällen. Det är alltid så sjukt mycket folk där att det är näst intill omöjligt att gå runt med barnvagnen och dessutom försöka hålla reda på alla barnen. Tivolit finns ju där hela helgen så dit går vi mitt på dagen under helgen nån gång :-)
Vi brukar väl grilla om vädret tillåter det – men oftast är det tyvärr skitväder just på Valborg :-D

Tog en promenad till affären med barnen imorse för att hämta några paket.
Gulliga Mikaela hade skickat skor, stövlar och lite kläder till Nellie – Tusen tack!! De kommer väl till pass 🙂
Fick även hem Jennifers och Victors nya jackor som jag hade beställt från Ministyle. Superfina 🙂
DSC00901 - Kopia
Nu måste jag försöka hitta en jacka till Benny som han accepterar. Jag har försökt få honom att också välja en Didrikson-jacka men han vägrar 🙁 Benny är skitsvår med jackor och vill ha korta jackor och absolut inte för färgstarka så jag får försöka hitta någon kort, neutral jacka åt honom – tips?

Vet ni vad jag gjorde med glassen?? Jag hittadeen recept på muffins/cupcakes där man har glass (valfri smak) i smeten! Och de blev goda kan jag lova 🙂
Köpte en annan glass idag och tanken var att göra nya muffins men glömde köpa smör så det sket sig – får nog äta upp glassen som den är 😀
DSC01035 - Kopia
Coffee sensation – låter i alla fall gott 🙂 Ska provsmaka den med min mamma när hon kommer för Peter totalvägrar allt med kaffesmak i 😀

Kevin kom hem på förmiddagen, han kände sig matt och snurrig. Ligger nu i soffan med huvudvärk och en tamponad i näsan då han har precis blödit massa näsblod 🙁 Kevin blöder näsblod rätt ofta och mycket åt gången , speciellt när han inte är riktigt kry…

Hoppas att ni alla får en fin helg 🙂

 1. Har en liten fråga angående kost när man är gravid;

  Hur va/är det för dig?!Kan du äta allt, hade/har du några ”cravings”?!

  Är gravid med mitt första barn & kan inte äta något typ..

  /Rebecka

 2. Har en liten fråga angående kost när man är gravid;

  Hur va/är det för dig?!Kan du äta allt, hade/har du några ”cravings”?!

  Är gravid med mitt första barn & kan inte äta något typ..

  /Rebecka

 3. Matolja stillar näsblod snabbt!!! En av mina ungar blödde ofta och hade allti en liten tuss och en liten flaska med olja med sej!!!

 4. Matolja stillar näsblod snabbt!!! En av mina ungar blödde ofta och hade allti en liten tuss och en liten flaska med olja med sej!!!

 5. Hej!
  JAg hittade jackor till mina barn på KappAhl i helgen! Till sonen på 7år blev det en svart/mörk grå midjekort jacka, med avtagbar luva, ganska många fickor framtill i en tuffare modell!!! Sonen blev jätteglad när ha fick se jackan!!! =) Det bästa var ju att jackan från börja kostade 399, var nedsatt till 199 & sen var det 50% på det!! Å likadant var det med dotterns jacka, så två jackor för 300 är ju inte fy skam! 😉
  /klara

 6. Hej!
  JAg hittade jackor till mina barn på KappAhl i helgen! Till sonen på 7år blev det en svart/mörk grå midjekort jacka, med avtagbar luva, ganska många fickor framtill i en tuffare modell!!! Sonen blev jätteglad när ha fick se jackan!!! =) Det bästa var ju att jackan från börja kostade 399, var nedsatt till 199 & sen var det 50% på det!! Å likadant var det med dotterns jacka, så två jackor för 300 är ju inte fy skam! 😉
  /klara

 7. hej mirka med familj, vilken trevlig blogg du har, verkligen. grattis till den nya graviditen härligt. vad roligt! du skriver väldigt fint på bloggen om hur ni har det o lever, personligt det tycker jag om, jag har också en blogg om hur vi lever o att ha ett barn med tarmrelaterade problem osv. fortsätt med det. jag återkommer till dig;)

 8. hej mirka med familj, vilken trevlig blogg du har, verkligen. grattis till den nya graviditen härligt. vad roligt! du skriver väldigt fint på bloggen om hur ni har det o lever, personligt det tycker jag om, jag har också en blogg om hur vi lever o att ha ett barn med tarmrelaterade problem osv. fortsätt med det. jag återkommer till dig;)

 9. Här kommer ett till tips ang näsblod, ta en isbit i munnen. Det har alltid funkat kanon för mig 🙂

  Grattis till den nya graviditeten!

 10. Här kommer ett till tips ang näsblod, ta en isbit i munnen. Det har alltid funkat kanon för mig 🙂

  Grattis till den nya graviditeten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..