Lite snabbt mitt i natten

Klockan har hunnit bli mycket (01.30) , vi har smidit planer, diskuterat fram och tillbaka om huset och renovering och sånt gör man enklast när barnen sover….och vips så har det gått ett antal timmar :-D

Och just därför så blir det inget jättelångt inlägg heller men ni kommer att få lite bilder från de 2 senaste dagarna, foton som vår nye mästerfotograf har tagit – Linnéa som springer runt och fotar i tid och otid och jag vet aldrig var det kan tänkas dyka upp när jag tömmer kameran 😀

Vad har vi gjort? Jo, vi har tagit det lite lugnare då, bara fixat enklare saker som gör mycket ändå. Det finns ju jobb här i huset så det räcker och blir över men allt får ta sin tid – en sak i taget liksom. Och vi vill ändå ha det lite ordning och reda runt om oss, det ska inte se helt kaotiskt ut överallt så det har vi pysslat med, att få undan saker trots att alla våra möbler inte är här ännu 🙂

Nu till Linnéas fotomix 😉

P1000432 - Kopia
Linnéa her self

P1000422 - Kopia
Thor och Victor med barnens älskade wigglekart – den bilen används så gott som heela tiden av någon, skulle lätt behöva minst en till 🙂

P1000427 - Kopia
Linnéa står bakom Thor och tar kort

P1000437 - Kopia
Här står hon bakom mig och bara sträcker ut handen och knäpper 😀

P1000451 - Kopia
Kevin och Nellie

P1000457 - Kopia
Barnen är på studsmattan och har hittat något kryp där. Notera Alices fina klädstil med bla en dock-väst 😀

P1000453 - Kopia
Krypet – en liten spindel

P1000460 - Kopia
Som var tydligen väldigt intressant – Kan det vara för att den var mycket mindre än de stora långbenta som vi har haft massvis av inomhus 😀

P1000480 - Kopia
Det har lekts mamma,pappa,barn….

P1000481 - Kopia
Bebisen i sin säng

P1000483 - Kopia
Benny är en mästare på att städa och gör det helt av sig själv då och då 🙂

P1000489 - Kopia
Rummet efter en timme igen 😉

P1000485 - Kopia
Nellie har fått tag i Linnéas plånbok

P1000487 - Kopia
Igår åkte vi en sväng till Ica Maxi och jag hittade kanallängder på rea. Köpte 2st uppsättningar då tanken var att hänga de i vardagsrummet men det såg inte bra ut alls! Testade även i matrummet vilket vart ännu sämre….så nu hänger en uppsättning i vårt sovrum och de matchar rätt dåligt med lakanet mm men får duga tills vidare 🙂

Imorgon (idag alltså) åker vi till Märsta….Sen kommer Peter att åka tillbaka till huset och jobba vidare med målning mm.

Jag har fått rätt många nya frågor på min blogresponse men tyvärr så har jag jättesvårt att komma ut till den sidan med vår dåliga internet-uppkopling 🙁 Jag kommer att besvara alla frågor när vi är i Märsta igen 😉

Nu har klockan hunnit bli 2 igen så nattinatt 🙂

 1. God morgon 🙂
  Linnéa är ju riktigt duktig fotograf 🙂 Det blev ett härligt kort på kära mamma men hon ser lite sliten ut 😉
  Ni har verkligen fått ett fint hus å det är så roligt att se alla kort på hur arbetet fortskrider.
  Hoppas ni alla får en superhärlig dag idag för det jag å min lilla hund ha.
  Varma kramar till er alla 🙂

 2. Hon är duktig på att fota. Min brors dotter Emelie älskar att läsa bloggar men dom här älskar hon. min, mirkas camilla med 8 ciccis och carolas men framför allt din. Hon vågar inte skriva till dig så jg skriver åt henne. vi kanske kanske kan träffas någon dag:)

  MIRKA SVARAR: Snällt skrivet men INTE okej att utge sig att vara någon annan än sig själv….!Eftersom jag har nästan daglig kontakt med Madde så förstog jag direkt att du inte är hon!

 3. Jag måste bara få skriva att du är helt jävla underbar 🙂 Ibland har jag jobbigt med mina TRE och då tänker jag på dig.. Du städar, bakar, uppfostrar och gör massa saker med barnen.. så mycket värme! Kram

 4. Åh jag glömde skriva det att jag trodde det var Jennifer på den första bilden på Linnéa…De är ju så sjuuuukt lika varandra!! 🙂

 5. Är det inte ynkligt att utge sig för att vara nån man inte är tycker jag. skaffa ett eget liv. Du är bra Mirka som säger ifrån. Kram till Dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..