Gokväll :-)

Nu tar jag mig lite egentid med datorn, banne mig 😀
Vi håller på att installera oss för fullt och man är ju så ivrig med att bli klar med allt – helst samtidig – så man sliter ut sig rätt mycket utan att man tänker på det och just nu halvskriker fogarna för första gången denna graviditet.
Det blev sent som fasiken igår, det tar alltid längre tid att packa det sista än vad man trott.
Jag hade redan tidigare packat ca hälften av allas kläder och tänkte att det är ju ”bara” att lägga de sista kläderna i säckar – det går ju fort…. Jo hej du, det tog hela förmiddagen det lilla ”bara” och resultatet blev runt 12-13 proppfulla svarta säckar med kläder 😀 😀
Sen skulle jag packa ner det sista porslinet i köket och tömma badrummet på allt….det tog typ lika lång tid det 😀
Emmelie kom och hjälpte till lite med köket och badrummet vilket var såå skönt – tack gumman 🙂
Anneli kom och höll sällskap och morsan kom för att säga hejdå 🙂

Nyss fick jag snällt avbryta min datortid då Nellie vaknade och ovanligt nog vägrade att somna om, hon var arg som ett bi! Jag har i över en timme försökt få damen ifråga att somna om men nu har hon piggnat till ordentligt och glider runt efter pappsen med Wigglekart-bilen 😀
Jag är trött som fan och inte alltför road av att behöva vara uppe ett tag till men ser fram emot en sovmorgon 😉

Ok, tillbaka till del ett av inlägget 😉
Till slut kom vi äntligen iväg från Märsta, båda bilarna var fullpackade och Emmelie följde med oss.
Kom fram och tömde bilarna vilket tog sin lilla tid och i samma veva började ungarna tjata om att de var hungriga. De fick sen lunch strax innan vi åkte men det har blivit värsta matvrakar av våra avkommor och deras magar verkar bli bottenlösa under sommarlovet 😀
Skrapade ihop det som fanns i frysen och lagade mat, Peter och Emmelie åkte tillbaka till Märsta för att tömma lägenheten på de sista möblerna….

Helena kom och tog en fika med oss sen var Nellie redo för sängen. En tidig kväll för hennes del. Tyvärr kan jag inte säga det samma gällande de andra barnen och absolut inte mig och Peter… Barnen var uppe i varv och tror att det blev tyst först runt kl. 23 eller nåt…
Jag, Kevin och Linnéa kollade på en film i väntan på att Peter skulle komma hem, vilket han gjorde runt kl.24 och då tömde vi bilen och släpkärran på det viktigaste innan vi tog kvällmacka och thé. Kom i säng närmare kl. 2….

Ja, eftersom lill-fisen somnade så tidigt så betydde det bara en sak – hon var uppe tidigt! Försökte få ligga kvar såå länge som möjligt men till slut fick man snällt kliva upp ändå och sen var dagen i full gång igen 🙂
Efter frukosten fick jag gå igenom dessa säckar med kläder så ungarna kunde klä på sig. Förmiddagen gick åt att packa upp mm. När Nellie somnat runt kl.12 åkte jag, Linnéa och Jennifer iväg till Enköping för att handla mat och lite grejer från Jysk.
På vägen ut från Maxi stötte vi på en släkting till mig, en som jag visste bodde i just Enköping men har inte träffat henne sen jag var liten – min mammas kusin Lena 🙂 Jätteroligt att få en pratstund Lena, hoppas att vi ses snart igen 😉

Hem och fortsätta med allt och laga middag…
Runt kl. 19 åkte Peter, Kevin och Benny till Märsta igen för en sista vända på några dagar….Barnen fick lite gottis och har kollat på film och jag har sytt lite mm.

Nu äntligen har Nellie somnat, klockan är 00:55 och jag har blivit klar med detta inlägg som tog några timmar att göra 😀
Och jag tror att ni fattar vad jag tänker göra nu 😉
Godnatt ….. Jag SKA sova jävligt gott 😀

 1. Ni har jaft fullt upp ser jag..ler..

  Hoppas ni kommer i ordning snart..
  Vet precis hur det är o man vill ju ha allt klart på en gång..:-D

  Hoppas du får sova imorgon ..

  Ha en bra dag imorgon med allt som har med upp packandet att göra..ler..

  Mvh Camillla

 2. Oj oj du har att st¬®å i! Men det värsta är ju gjort nu när ni iallafall flyttat alla grejor! Hoppas på att få se lite bilder från huset när ni kommit i ordning! 🙂

 3. Var rädd om dig och vila lite också
  Rom byggdes inte på en dag
  Det är så spännande nu att följa er
  där händer så mycket nu i era liv

  kramar

 4. Fick du tag i hissgardiner? här säljs linne liknande sådan ut för en BILLIG peng! fanns i flera mått och i några färger. Hojta till om den kan vara intressant

 5. Hej Mirka!
  Kul att äntligen träffa dig igen irl efter alla år. Vi var inte gamla sist vi sågs 🙂
  Vi tittar in till er och hälsar på nån dag snart, men väntar ett tag så ni hinner komma i ordning lite och bli klara med flytten.
  Är du inne i Enköping någon dag och vill ha en fikapaus är det bara att höra av dig, jag jobbar väldigt oregelbundna tider och har många vardagar ledigt 🙂
  Ha det bra och slit inte ut er i flyttkaoset!
  /Lena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..