Busunge

Emmelie kom till oss i onsdags för ett litet besök på ett par dagar:-)

Igår passade vi på att åka in till Enköping och handla lite när barnen var på skola och dagis. Thor stannade hemma från dagis¬†för han sov så skönt att jag hade inte mage att väcka honom:-)

Köpte nya gardiner till vårt sovrum som matchar de gröna mattorna på golvet (bild kommer när jag har strykit gardinerna).

Det blev även 2 nya tavlor som också ska fotas senare idag;-)

Efter Peters jobb passade¬†jag, Peter och Nellie¬†på att åka en sväng till Ikea i Västerås och Emmelie var snäll och passade resten av barnen.

Vi köpte 2 till mattor till vårt sovrum, massa ljus, en stor vas med lite jux i, nya lampor till matrummet som kommer att bli såå snygga när de väl är på plats och lite annat smått och gott:-)

Passade även på att handla på Citycross innan vi åkte hem igen.

Min bil var proppfull av kassar och Nellie hade perfekt tillgång till vissa godsaker i nån matkasse…vilket vi inte hade riktigt tänkt på.

Den här synen mötte oss när vi väl var hemma igen och skulle ta ut henne ur bilen:

001 - Kopia

En påse med fläsksvålar har hon lyckats få fram och allt låg nu mellan hennes ben:-D Inte konstigt att hon höll sig vaken hela vägen hem:-D

Vi har börjat ta tag i målningen i barnens blivande pysselrum (köket uppe) och Peter hade målat klart en långvägg här om kvällen. Igår på dagen målade jag resten av väggarna 2 gånger men på kvällen såg vi att det räckte inte så på’t igen bara ….. vi målade en sista vända och det blev sent som vanligt igen….kom nog i säng runt 01.30:-D

Idag har barnen studiedag från skolan så allihopa är lediga:-) Hade hoppats på en skööön sovmorgon och slippa gå upp kl.6 men tji fick jag……barnen kom och väckte mig typ kl.6.15 och det var bara att snällt gå upp! La mig i soffan efter att barnen installerat sig i de andra sofforna och tackade den som har uppfunnit barnkanalerna:-D Fick fortsätta¬†halvsova ända fram till kl.8 i alla fall:-)

Kevin åkte med Peter till jobbet och Emmelie åkte med också för att bli hemkörd….

Nu ska jag försöka städa lite grundligare så man slipper det under helgen….

Kram ‚ô•

  1. Vill bara säga att så underbart det låter att kunna skippa dagis för att ett barn sover så gott. Så härligt att få vara hemma och följa barnens utveckling, inte missa något och finnas till hands när barnen kommer hem från skolan. Du är en fantastisk förebild. Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..