Hemma igen:-)

Vi sov länge imorse igen……och med länge menar jag verkligen inte till kl. 8 länge utan kl. 9.30 kom barnen in och väckte oss! Fatta….kl.9.30!? Det händer typ ALDRIG att vi sover så länge:-D Men skönt var det alltid;-)

Kom på att det var farsdag idag så Jennifer och Alice gick upp till pysselrummet för att slå in pappas presenter:-)

Han har länge sagt att han vill ha varma tofflor till vintern och jag hittade dessa åt honom från coolstuff😀

Han fick även ett par strumpor och sin favoritchoklad, After Eight:-)

‚ô• Vi älskar dig pappa/Peter ‚ô•

 

Efter allt det vanliga morgonpyssel mm var det dags för mig att börja göra mig klar för att åka mot Stockholm. Jag behövde åka redan kl.13.30 då jag skulle först till Märsta och lämna Kevin där hos kompisar och även möta upp med Annica och Veronica. Ingen av oss tjejer är vana med att köra bil i Stockholm så jag sa att jag kunde göra det. Det var hiskligt mycket trafik mot stan idag för att vara en söndag! Vi kom fram precis i lagom tid utan några missöden (förutom att jag höll på att köra mot rött en gång och fick chansen till att testa bromsarna:-D).

Det var mycket folk inne på Berns och jag hade min första fokus på att jaga servitriserna som gick runt med matbrickorna – jag var såå hungrig och fick i mig en stor mängd av det som bjöds på – vårrullar, kycklingspett, sushi och små räksnittar:-D

Det var trevligt med galan men måste ge några minus-poäng också. Vi stog i ca 3 timmar vilket var dödens för mina stackars ben:-( Jag kände verkligen hur det samlades vätska i vaderna och fötterna vilket inte var så vidare skönt…

Några stolar/bänkar här och var hade varit super;-) Sen tycker jag väl inte att själva galan var så där wow-upplevelse direkt. Bästa var att få träffa lite folk man haft nätkontakt med och hon som höll i själva galan (vad hon nu hette, kommer ej ihåg), hon var riktigt rolig:-)

039 - Kopia

Annica, jag och Veronica

Jag fotade inte så mycket, gick inte att få bra foton med min kamera eftersom vi stog inte framme och trängdes;-)

Runt kl. 19 gav vi upp och åkte hemåt, via Märsta då eftersom Kevin och Linnéa skulle plockas upp och Annica och Veronica hade bilen där….

 

LOADING..