Fan vilken duktig man jag har!

Efter att ha haft många långa samtal med tres teknisk support under 2 dagars tid och att ha gått igenom alla tänkbara felsökningar, sim-kortsbyte mm och fortfarande inte fått igång sticket så löste Peter det alldeles själv!

Han hittade en liten knapp i själva sticket som visade sig att vara en återställningsknapp och efter att tryckt på den så fungerade allt igen! Lustigt bara att inte de på teknisk support visste om knappen – vilket jag antar att de inte gör eftersom ingen nämnde den…?

Skitsamma….nu funkar internet igen och jag har ännu en gång fått bevis på hur duktig min karl är ‚ô•

Idag är Alice och Kevin hemma, de mår inte helt 100 nån av de:-( De har ingen feber men är orkeslösa och allmänt dåliga bara och Kevin har huvudvärk som inte vill riktigt gå över:-( Imorse hade jag utvecklingssamtal med Linnéa så jag tog med mig Nellie och Kevin och Alice fick stanna hemma under tiden….

Jag fick hem de nya gardinerna igår men har inte hunnit/orkat hänga upp de ännu….tänkte göra det nu när Nellie sover men såg att hennes välling är slut och eftersom Peter kommer hem sent idag så är det nog säkrast att jag åker och handlar välling själv så det finns ikväll. Men jag har fått lite julfint i köket i alla fall:-D

004 - Kopia

006 - Kopia

Nellies favvo-ställe – under en pall i köket:-D

Vet ni vad jag såg idag efter att ha kollat när jag egentligen började blogga! Jag har bloggat i exakt 3 år och 3dagar idag:-D Äppnade min första blogg 2008-11-28….. Lite roligt men ändå totalt oviktigt vetande:-D

Det är åter igen några som undrar varför jag blir igångsatt och trots att jag har svarat och skrivit inlägg om det så kan jag väl göra det en gång till…..

1. När värkarna börjar så går det fort – de senaste gångerna har det tagit ca. 45 min.

2. Vi har långt till sjukhuset

3. Vill inte riskera att föda hemma och absolut inte om jag är hemma själv med barnen

4. Svårt att hinna få hem en barnvakt

5. Och så vidare….orkar inte rabbla upp flera anledningar;-)

Nu ska jag packa in mig och Alice i bilen och handla välling *wihii*

Ps. Det kommer en kanon-tävling senare idag – en favorit i repris 😉

 1. Skulle behöva låna Peter hör jag! Han kan ju det nesta! Men får jag bara tänka lite (ja, innan Tornadon kommer, för då går det inte) så ska jag nog fixa. Är så nyfiken på, hur ert hem ser ut julpyntat! Ha en härlig dag, kramizzar‚ô•

  _________________________
  I added cool smileys to this message… if you don’t see them go to: http://html.expresso.me/smileys

 2. Folk som inta fattar nått om din förlossning kommer inte fatta hur många gånger du än skriver om det för tydligare kommer det inte att bli 🙂

 3. Bläddrade i din gamla blogg för någon månad sedan och läste om när Daniel skulle flytta från er o hur orolig du var för honom.

  Hur går det för honom nu, bor han kvar hos sin mamma?
  Har Peter bra kontakt med sina 3? barn från tidigare förhållande? 🙂

  Hoppas att det fixar sig med igångsättningsdatum och nr 11!

 4. Hei !
  Mannen din virker kjempefin og flink med alt. Har en slik selv, de er gull verdt 🙂
  Synd at folk henger seg opp i detaljer. Alle familier må jo finne en løsning som fungerer og er trygg for dem.

  Håper du får en bra dag !

 5. Ojoj.. en sån man vill jag också ha som är duktig på mycket. Sen fattar jag inte varför vissa folk ska gå in på detaljer när det gäller om din kommande förlossning, och jag tror inte att dom fattar det hur många gånger du förklarar varför ni har valt igångsättning. Kram

 6. Du gör helt rätt i att bli igångsatt, så slipper du oroa dig… har själv snabba förlossningar och precis som du vill jag INTE föda hemma med de andra barnen eller i bilen på väg till sjukhuset!!
  Lycka till Susanne

 7. God kväll i stugan eller slottet kanske;)!!

  Det är så många i min omgivning som väntar barn och som man följer med under resans gång så att säga…å trots att jag inte känner dig är jag ändå spänd å förväntansfull, hihihi
  Ha det bäst och ta hand om dig, kram kram
  Johanna, Villa Svea

 8. Tröttsamt att hela tiden få frågor ang igångsättning! 😉 Jag har blivit igångsatt med alla mina (tre) barn och hade jag fått ett fjärde hade jag valt igångsättning även då. Fattar inte varför andra är så undrande till det, alla som blir igångsatta har skäl till det som de diskuterat med en läkare innan. Lycka till!

 9. Haller med de andra har inne, jag forstar helt att du valjer igangsattning och forstar inte varfor andra ifragarsatter det. Det ska bli spannande att se foton nar 11 kommer 🙂 kram!

 10. Jag fattar inte varför det är så många som undrar varför du vill bli igångsatt, du har ju förklarat det nog många gånger nu. Det verkar nästan som de inte vill förstå, hur många gånger du än förklarar. Jag tycker det är ett klokt val av er att välja igångsättning.

 11. Att jag frågar varför Mirka vill bli igångsatt, betyder inte att jag ifrågasätter hennes rättighet till det. Inte heller att jag på något sätt skulle tycka det är fel. Och det betyder inte att jag inte FÄRSTÅR som några tröga, dömande personer tycks tro.
  Att jag frågar betyder att jag undrar, på samma sätt som jag undrar varför någon väljer att föra med/utan bedövning eller göra kjejsarsnitt.
  Jag läser inte Mirkas blogg slaviskt, och därmed inte läst något inlägg om Mirkas kommande förlossning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..