Januari

Januari börjar alltid segt hos oss, är det likadant hos er? Barnen var uppe till kl. 23 och jag, Peter och Linnéa var nog uppe till kl. 1-2 på nyårsafton så vi sov rätt länge allihopa. Jag , Älva och Nellie gick upp framåt kl. 11 fast då hade jag ju varit uppe med Älva ett par gånger under natten :-)
Men nyårsdagen är alltid segare än segast tycker jag och nu var det även riktigt tråkväder ute så egentligen ville man bara mysa i soffan hela dagen. Men jag skulle till Märsta med tjejerna för att hämta hem Kevin så inget soffmys för min del :-D Kom iväg ca 1 timme senare än planerat pga sovmorgon. Mötte upp Kevin och sen gick vi till Ammie och Conny för att ta en fika innan hemfärden :-) Det var drygt att köra hem i mörker och snöstorm….

Igår var det inte mycket som hände heller….Peter och Benny åkte till Enköping för att handla lite, Peter tog bort studsmattan, vi fick upp lite saker på väggarna mm. Jag ska nog börja plocka bort julsakerna så fort andan faller in, det räcker med sånt nu 😀
Fick hem ett paket igår som min fina fb-vän Carina hade skickat till Älva 🙂

041 - Kopia

042 - Kopia

043 - Kopia

‚ô• Tusen tack Carina ‚ô•

Thor är så gullig….han har frågat flera gånger om när min andra bebis kommer ut ur magen och så klappar han på fläsket 😀 Han tror inte på mig när jag säger att det finns ingen mera bebis i min mage längre och att man blir inte smal direkt efter att bebisen kommit ut 😀 😀

Idag har vi inga större planer på vad vi ska göra. Kanske bra läge för mig då att börja ta undan alla julsaker ;-)¬† Imorgon kommer bvc-sköterskan Sara hem till oss för att väga Älva 🙂 På torsdag börjar Peter jobba igen….

Undrar om man ska försöka ta sig till mellandagsreorna i Uppsala kanske….Jag fick en fin slant i julklapp av mina morföräldrar och då kan man ju passa på att köpa nåt fint till sig själv 😉 Eller så väntar jag tills jag fått bort lite mera av gravid-magen 😀 Skulle behöva färga mitt hår igen också för shit vad de gråa hårstråna blir extra synliga när man fått lite utväxt 😀

Jag har glömt att visa ett foto som vi tog på hela familjen på julafton också…..

031 - Kopia

Julen – 2011

Det är dock inte det lättaste att få bra kort på allihopa 😀

037 - Kopia

Mys med Älva ‚ô•

 

Älva – 11 dagar gammal

 1. Hej Mirka & god fortsättning <3
  Underbart kort på familjen..men inte är väl kortet på hela familjen? Visst finns det äldre barn som inte är med, vet att jag läst om Peters dotter Emelie, men rätta mig om jag har fel nu. Har fått för mig att jag för länge sedan läst att Peter har en äldre son oxå stämmer det? Brukar han hälsa på ibland eller har dom ingen kontakt ?
  Bloggen handlar om dig som 11-barnsmamma kanske det är därför du inte skriver om barnen som inte är dina biologiskt…all respekt för det isf/ Kram Helen

 2. Åh vilka fina kort du bjuder på:)
  Ni är så fina allihop!

  Guud va Älva är söt, lik sin pappa tycker jag:)
  Kram på er alla:)

 3. Hej Mirka!
  Igår var jag och handla på Ica i Enköping, kom på mig själv att stirra på en lite pojke. Funderade och Funderade varför jag trodde mig känna honom då kom jag på att de måste ha varit din grabb med sin far och nu idag när jag läste att dom var där så är jag säker på att de måste ha varit så. Hoppas verkligen inte att din son märke de och om han gjorde de att han inte tog illa upp!

  Grattis till nr 11! Fick själv min Nr 1 i sep och livet kan väll inte bli mer underbart? Även fast jag har några kvar att komma upp till din nivå 😉

  God fortsättning och Kram från Anna

 4. Så söt lilla mini-sessan så 🙂

  jättefin familjebild, å det ska gudarna veta att det inte är det lättaste att få…hihi
  Du har ju fyra mer än mig och tycker ni fixar’t perfekt. (tips?) 😉 hehe
  Försökte mig på det jag med till jul men nja det där med att sitta still…. 😉 men söta blev de än då.
  Kramen

 5. Jätte härligt kort på hela familjen, tyckte de blev bra, som du säger inte lättaste att få till ett kanonkort. Alltid ngn som tittar bort gör en grimas eller ngt annat 😉 God fortsättning förövrigt till er alla i familjen, kram.

 6. Så söt hon är lilla Älva!
  Nu börjar jag längta ordentligt på vårt lilla troll, men ca tre veckor kvar (om den nu inte kommer tidigare).
  Nyårsdagen, ja numera finns inte en suck att få till en lugn dag då för då är det barnkalas hos oss 😉
  Men kanske i framtiden vi ändrar och firar helgen efter istället, få se…
  Jättefint familjekort på er.
  Sköt om dig.
  kram

 7. Läste din summering av 2011…
  … blev så nyfiken av vad det var för efterlängtat telefonsamtal ni fick i juli.
  Är det något du skrivit om på bloggen eller är det fortfarande hemligt?

  MIRKA SVARAR: Samtalet var från Meterfilm och en frågan om vi kunde tänka oss att vara med för tredje gången i fam. A 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..