1 vecka

Nu har jag kört med LCHF och plankor i 1 vecka. Jag mätte inte mig i början då jag inte hittade måttbandet men ska försöka hitta den idag så jag kan ta måtten…. Men jag vägde mig i alla fall:

 

VIKT 10/1: 69kg

VIKT 16/1: 66kg   Р3kg

Jag har inte varit så strikt med plankorna heller…..det är ibland lite svårt att göra de när Nellie kommer och ska klättra på mig så fort jag försöker göra de 😀 Men är nöjd med resultatet för övrigt 😉

 1. Mirka vad fööör plankor ??? snälla vill veta

  MIRKA SVARAR: Kolla under kategorin ” Min träning” eller googla på plankan så får du fram massa bilder mm 🙂 Just nu kör jag vanliga plankan men utökar snart till sidoplankan 😉 Kanon-träning för magen!

 2. Åhh då är vi 2 som kär på nu efter julen 😉 jag har ifs inga gravidkilon, men fasiken julmaten och dess onyttigheter blir en del. kär plankan och vissa andra småträningar varje morgon. Kör på med sallad och ägg och fisk typ.
  i alla fall -2kg på en vecka. 🙂 Är så lycklig, har dock inte mätt magen och så. men årövar med ett par byxor, de sitter bättre. Hoppas på i alla fall ngt mer bort i kg efter denna veckan. 🙂

  Duktiga DU! Vet hur det är, barnen vill gärna klättra när jag gör plankan. 😉

 3. Du är såå duktig =) Jag är lite sugen på att köra LCHF . Samlar lite info. Hur ser en dag ut ungefär. Vad äter man liksom ? =)=)=) Ska köpa Katrins bok har jag tänkt ! Du är såå duktig !!!!

  Du förresten jag har blivit inspirerad av dig när du i bland har skrivit att du gjort pannkakor. Jag ska erkänna att jag har köpt hehe färdiga pannkakor, för alltid när jag försökt steka pannkakor så har det inte gått så bra. Fastnat och gått sönder hehe Men du nuuu har jag fått in snitsen shit vad kul det är. Åh och barnen säger mm dina pannkakor är mycket godare än köpta hehe. Vi testade förut fiberhavregrynspannkakor. Receptet stod på fiberhavregryns förpackningen blev sugen då på att testa. Och barnen mina tyckte dom var jätte goda. Har du testat dom nån gång? Gardintyget och hissgardinen var jätte fina . Ha en fortsatt trevlig kväll ! Kram Ulrika

  Kram Ulrika

 4. Hej Mirka….
  Oj va du e duktig!

  Men en frågo angående plankorna… Hur länge gör du? Alltså hur länge håller du plankorna och hur länge vilar du???

  Ha det bäst!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..