Jag nervös….näää

Eller…jooo, lite granna kanske….eller rätt mycket :-D Men det blir kul att få lite måndagsrutiner igen, de är lika uppskattade som våra helgrutiner var under hösten med inspelningarna :-D Barnen har tjatat sönder mina öron de sista dagarna ” när börjar vi på tv nu då???” :-D Jag ser framemot att titta på de andra familjerna speciellt eftersom jag lärt känna de rätt bra redan :-)

Idag har jag haft fullt upp med de vanliga sysslorna varvat med lite datortid när det har varit möjligt. Det är kallt ute och lite småruggigt inne så kaminen har gått varm hela tiden 🙂 Barnen fick ugnspannkaka till lunch och jag själv åt 2st LCHF-bröd med ägg och egengjord skagenröra på *mums* Vad det blir för middag idag är ett mysterium fortfarande – har slut på middagsidéer men måste komma på något ätbart snart….

Älva

Jag har haft problem med att få blogresponse-frågelådan på plats på bloggen och har folk som jobbar med att lösa den biten MEN jag har en enklare fråge-knapp tills vidare så att ni som vill, kan komma med era frågor – den finns på högerspalten 😉

Jag kom på en sak just nu!!! Japp, så får det bli 🙂 Jag kommer att ha en frågestund varje måndag kl. 21.00 till tisdag kl. 21.00 så kan man kanske samla massa frågor på ett och samma ställe – Vad säger ni om det?? Jag drar mig ju rätt mycket för att ha dessa frågestunder då det brukar bli så himla mycket frågor men om vi håller det varje vecka så borde det gå mycket smidigare 🙂

Kramens ‚ô•

LOADING..