Håller på….

Har varit och handlat lite sen började jag beta igenom era frågor tills jag fick lite besök av en kär väninna så bättre inlägg kommer lite senare ;-)

Hej så länge ‚ô•

 1. Hej. Min mamma tittade på programmet igår, där hörde hon att ni hade planer på att skaffa bl.a kaniner. Jag har två dvärgvädurar som jag måste göra mig av med pga allergi i familjen, dom är vana vid barn och jätte snälla. Dom är gratis, bara dom får de bra. Dom älskar mycket uppmärksamhet. Burar Med tillbehör följer med. Hör gärna av er om ni är intresserade. Ps ursäkta sättet att ta kontakt på men tanken slog mig när min mamma berättade att ett hem med många barn skulle vara perfekt för våra kaniner. Mvh Erika

 2. Va kul det var att gå lite ”husesyn” hos er genom TV:n igår! 😀 Jag har förstått att ni bor stort, men SÅ stort hade jag inte fattat att det var :O gud så härligt! Såg ut som värsta drömpalatset. Är lite avundsjuk att ni har så fantastiska möjligheter att sätta er prägel på det där. Men självklart även glad för er skull 😀

 3. vad härligt med så många barn och syskon.
  Jag vill ha fyra när jag blir stor! (kankse inte så många jämfört mig dig) med åh jag vill med ha många syskon!!

 4. Så himla kul att se er i ”familjen annorlunda” igen!! Ni förgyller verkligen min vardag nu genom både blogg och tv. Så stort tack för det, längtar redan tills nästa avsnitt..
  KRAM

 5. Hej Mirka
  Nu när familjen annorlunda kört igång igen och jag fick höra om din blogg blev jag så nyfiken så jag fick googla tusan för o hitta hit =) väl värt de.
  Jag vill börja med att gratulera till sötaste Älva och Körkortet =)=)
  Vi (mamma o jag) har följt er sen förra säsongen och är glada att se er igen. ( utan er hade vi slutat titta på programmet denna säsong) tror det säger en del 😉
  De var riktigt kul o se erat hus och jag är så glad för er skull, det är det perfekta huset för er.
  Ser fram emot fler avsnitt och all lycka till er <3

 6. Hej Mirka
  Nu när familjen annorlunda kört igång igen och jag fick höra om din blogg blev jag så nyfiken så jag fick googla tusan för o hitta hit =) väl värt de.
  Jag vill börja med att gratulera till sötaste Älva och Körkortet =)=)
  Vi (mamma o jag) har följt er sen förra säsongen och är glada att se er igen. ( utan er hade vi slutat titta på programmet denna säsong) tror det säger en del 😉
  De var riktigt kul o se erat hus och jag är så glad för er skull, det är det perfekta huset för er.
  Ser fram emot fler avsnitt och all lycka till er <3

 7. Stolt jag blir, ni var så fina hela högen i går! Och vi lyckades crasha servern i går pga anstormningen till din blogg, fast efter 2 min var det fixat! Hoppas att du snart får ännu fler bloggkollegor på loppi, alla är ju välkomna! Och nu hoppas jag att du njuter av en kopp te med din vännina och får en fin kväll, det är du värd! Stor kram Charlotta på loppi.se

 8. Stolt jag blir, ni var så fina hela högen i går! Och vi lyckades crasha servern i går pga anstormningen till din blogg, fast efter 2 min var det fixat! Hoppas att du snart får ännu fler bloggkollegor på loppi, alla är ju välkomna! Och nu hoppas jag att du njuter av en kopp te med din vännina och får en fin kväll, det är du värd! Stor kram Charlotta på loppi.se

 9. Moi Mirka! Jag måste säga att det är så kul att få se er i tv rutan igen! Jag satt helt tårögd igår när jag såg er och det underbara huset. Det måste vara hur kul som helst för barnen. Ni är absolut den coolaste familjen jag sett. Jag har själv ett barn (+ ett i magen) och frågade min sambo igår om vi också kan bli en stor familj, det är så vackert. Jag önskar er all lycka med allt! <3

 10. Moi Mirka! Jag måste säga att det är så kul att få se er i tv rutan igen! Jag satt helt tårögd igår när jag såg er och det underbara huset. Det måste vara hur kul som helst för barnen. Ni är absolut den coolaste familjen jag sett. Jag har själv ett barn (+ ett i magen) och frågade min sambo igår om vi också kan bli en stor familj, det är så vackert. Jag önskar er all lycka med allt! <3

 11. Kul att ses igen. Ni ser ut att vara en lycklig familj med jättefina barn. Ursäkta mej men måste säga att din Peter är en riktig snygging. Helt klart bästa Annorlunda familjen. All lycka till alla barnen och dig o Peter.

 12. Kul att ses igen. Ni ser ut att vara en lycklig familj med jättefina barn. Ursäkta mej men måste säga att din Peter är en riktig snygging. Helt klart bästa Annorlunda familjen. All lycka till alla barnen och dig o Peter.

 13. Måste bara säga att jag tycker ni verkar vara en sån himla mysig och fin familj med mycket kärlek!! Jätteroligt att ni är tillbaka i tv-rutan igen, har saknat er där! Besöker även din blogg varje dag, ni är så bra! 🙂

 14. Måste bara säga att jag tycker ni verkar vara en sån himla mysig och fin familj med mycket kärlek!! Jätteroligt att ni är tillbaka i tv-rutan igen, har saknat er där! Besöker även din blogg varje dag, ni är så bra! 🙂

 15. Hej Mirka!
  Kul att ni är tillbaka i rutan. Kommer att följa programmet med stor nyfikenhet. Har själv vuxit upp i storfamilj med 14 syskon. Du och Peter med alla era söta barn, är den mest spännande familjen att följa i TV-serien.
  Ropar ett ”Hallå” till Martin Timell och andra med husfixarprogram, här har ni ett spännande bostadsobjekt att fixa till.
  Änskar er all lycka med barn och hus!

 16. Hej Mirka!
  Kul att ni är tillbaka i rutan. Kommer att följa programmet med stor nyfikenhet. Har själv vuxit upp i storfamilj med 14 syskon. Du och Peter med alla era söta barn, är den mest spännande familjen att följa i TV-serien.
  Ropar ett ”Hallå” till Martin Timell och andra med husfixarprogram, här har ni ett spännande bostadsobjekt att fixa till.
  Änskar er all lycka med barn och hus!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..