Sportlov

Då var det fredag igen och sportlovet börjar snart – skönt för då får man sova lite längre på morgona igen :-)

Jag har ingenting planerat än så länge men hoppas på att få några besökare under veckan…. När Peter är ledig så kan vi försöka hitta på lite mera grejer som tex:

Tusen tack för alla era förslag på klänningar 🙂 Det är inte vinter längre när galorna är , de är sista helgen i april och första helgen i maj så jag hoppas på jättefint vårväder då 🙂

Igår lyckades jag hålla Nellie vaken hela dagen vilket gjorde att hon somnade i tid på kvällen 🙂 Hon hade en trött-period på eftermiddagen då hon bara grinade och gnällde men det gick över efter middagen. Oliver hade sin kompis Leon hos oss och Victor och Alice var och lekte med Leon syster hemma hos de 🙂 Benny och Selina gick till Helena och lekte. Kl. 18 kom grannarna med Victor och Alice och stannade kvar på en trevlig fika 🙂

Jag var riktigt trött på kvällen och satt i gungstolen med Älva och halvsov. Kom i säng redan 22.00 …. Älva vaknade kl. 5 så det blev en tidig morgon idag.

Jag och Carola kollade lite på olika datum för träffen igår och snart återkommer jag med förslag om det. Har en fin lokal på gång, ett café mitt i Enköping där vi kommer att vara, det finns plats för ca. 80 pers så jag hoppas att det räcker till 😀

Nu ska jag försöka hinna duscha innan Älva vaknar….. Ha en fin fredag ‚ô•

 1. Ni får alldrig sluta med familjen annorlunda, då blir den inte detsamma. :)Jag ska sätta mig och se från förra sesongen nu :). Hoppas att allt är bra med er och barnen :).

 2. Ni får alldrig sluta med familjen annorlunda, då blir den inte detsamma. :)Jag ska sätta mig och se från förra sesongen nu :). Hoppas att allt är bra med er och barnen :).

 3. Jo en fråga när jag läser om era aktiviteter: åker ni skidor med de större barnen, skridskor m.m? annars kan jag verkligen rekommendera det till er, stärkande och friskt. Från fem års ålder hade jag en regel som sade att alla barn skulle ha utrustning för skidor, skridskor och bra cyklar + simskola förstås..alla sådana färdigheter mår baenen bra av tänker jag i dessa tider när barnen generellt sitter mycket och är inomhus mer är utomhus. Har du några tankar kring sånt här? oBS, jag kallar mig ej för friluftsmänniska men har gillat att vara ute i skog och mark sommar, höst vinter och vår..

 4. Jo en fråga när jag läser om era aktiviteter: åker ni skidor med de större barnen, skridskor m.m? annars kan jag verkligen rekommendera det till er, stärkande och friskt. Från fem års ålder hade jag en regel som sade att alla barn skulle ha utrustning för skidor, skridskor och bra cyklar + simskola förstås..alla sådana färdigheter mår baenen bra av tänker jag i dessa tider när barnen generellt sitter mycket och är inomhus mer är utomhus. Har du några tankar kring sånt här? oBS, jag kallar mig ej för friluftsmänniska men har gillat att vara ute i skog och mark sommar, höst vinter och vår..

 5. Här börjar också sportlovet i nästa vecka, eller sk ”winter break”. I år blir det bara två dagar eftersom vi hade den stora snöstormen i slutet av oktober 2011 och blev strömlösa i 11 dagar. Skolorna var stängda och med det tappade ju barnen alltför många dagar. Här måste sådana dagar tas igen. Vi vet till exempel aldrig när skolavslutningen blir förrän den 1 april då datumet bestäms. Det kan ju bli Snow Days och då stänger skolorna. Amerikanarna är livrädda att låta skolbussarna köra om det så är en enda snöflinga på marken som kan orsaka att bussen åker av. Då stämmer föräldrarna skiten ur varandra! Only in Amerika!

  Skönt att du får lite sovmorgon i nästa vecka. Men jag antar att du har fullt upp i alla fall på dagarna.

  Taina i CT

 6. Här börjar också sportlovet i nästa vecka, eller sk ”winter break”. I år blir det bara två dagar eftersom vi hade den stora snöstormen i slutet av oktober 2011 och blev strömlösa i 11 dagar. Skolorna var stängda och med det tappade ju barnen alltför många dagar. Här måste sådana dagar tas igen. Vi vet till exempel aldrig när skolavslutningen blir förrän den 1 april då datumet bestäms. Det kan ju bli Snow Days och då stänger skolorna. Amerikanarna är livrädda att låta skolbussarna köra om det så är en enda snöflinga på marken som kan orsaka att bussen åker av. Då stämmer föräldrarna skiten ur varandra! Only in Amerika!

  Skönt att du får lite sovmorgon i nästa vecka. Men jag antar att du har fullt upp i alla fall på dagarna.

  Taina i CT

 7. Hej
  Vet att du inte har någon frågestund nu o du kanske inte vill svara om d är för privat men kände jag måste fråga har sån ågren hur jag ska göra har du gjort fosterdiagnostik fostervattenprov etc på nån av dina barn? Du är ju lika ung som mig 🙂 Väntar mitt andra barn o gjorde d inte förra gng men är ju ett år äldre nu………

 8. Hej
  Vet att du inte har någon frågestund nu o du kanske inte vill svara om d är för privat men kände jag måste fråga har sån ågren hur jag ska göra har du gjort fosterdiagnostik fostervattenprov etc på nån av dina barn? Du är ju lika ung som mig 🙂 Väntar mitt andra barn o gjorde d inte förra gng men är ju ett år äldre nu………

 9. Det skulle vara jättekul att komma på bloggträffen 🙂 jag fick också en flicka i december 🙂 efter 4 pojkar.
  Längtar till i morgon när det är familjen annorlunda det är det enda programmet jag tar mej tid att titta på i veckorna.
  Trevlig kväll

 10. Det skulle vara jättekul att komma på bloggträffen 🙂 jag fick också en flicka i december 🙂 efter 4 pojkar.
  Längtar till i morgon när det är familjen annorlunda det är det enda programmet jag tar mej tid att titta på i veckorna.
  Trevlig kväll

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..