Välkommen rutiner!

Som jag sagt tidigare – Lov i all ära men fasiken vad skönt det är när de normala rutinerna tas i bruk igen :-) Fast det var segt att komma upp imorse och nu skulle jag gärna ta en liten powernap :-D

I lördags kom våra goa grannar Jenny och Orvar med barn på kvällsfika och Jenny var snäll och toppade tjejernas hår – tack vännen :-)¬† Vi tittade på melodifestivalen med ett halvt öga och det var rätt bortkastat även det…. fast jag gillade faktiskt Lisas låt, det andra var tummen ner….. Igår körde vi ett litet städrace på förmiddagen och sen kom Leon till oss för han ville inte följa med föräldrarna på deras ”utflykt”. Vi hade planerat en grillning så killarna hjälpte solen lite och hackade sönder isen på marken så det inte skulle vara så halt för oss 🙂

Leon, Oliver och Thor

Alice och Nellie

Förutom all korv som grillades så passade vi på att grilla revbenspjäll till kvällen 🙂

Vi fick ett brev igår också, ett jättegulligt brev av tvillingarna Fredrika och Jonatan som bor ca. 1,5 från oss 🙂

Man kanske ska¬†ta och leverera ett brev tillbaka till de personligen 😉

Ikväll ska vi på loppis – det populära tvillingloppiset som jag varit sugen att åka på i flera år 🙂 Och trots att vi var där rätt sent och det bästa hade hunnits säljas så hittade vi lite allt möjligt ändå.¬† Ang. loppis – någon Enköpingbo som vet om loppiset som är nu på lördag i det där gymnasiet som jag inte kommer ihåg namnet p嬆är värt att besöka??

Vill också påminna er om Lambi-tävlingen som avslutas ikväll kl.21 – Passa på att tävla om en superskön OnePiece och lite Lambi toapapper 🙂 Tävlingen hittar du HÄR!

Nu har jag miljoner mail att ta itu med … kanske inte miljoner men många många och jag hoppas på att hinna svara på några innan Älva vaknar igen 😉

Tjingeling ‚ô•

LOADING..