Söndagen

Vi hade lite saker att göra utanför Uppsala igår så det blev även ett härligt besök hos Carola & co. Linnéa åkte till sin kompis Ebba i Uppsala redan i lördags så henne skulle vi hämta hem också. Kevin och Benny hade sovit över hos kompisar och valde att vara kvar hos de tills vi kom hem och Selina körde jag till en kompis som hon skulle leka hos. Det blev alltså inte hela styrkan som for iväg :-D Vi åkte först till Carola och hann med en fika innan jag, Peter och Älva skulle snabbt iväg på en grej. Carola var snäll och lät resten av barnen vara kvar hos de under tiden ‚ô•

Vi gjorde det vi skulle ( mer om det senare 😉 ) och på väg tillbaka till Carola köpte vi med oss pizza till alla. Barnen hade lekt ute i solen hela tiden och varit precis så snälla som en stolt mamma kan önska sig 😉 Nellie fick testa Jordans springcykel vilket hon gillade skarpt – en sån vill hon ha helt klart! Vi käkade, fikade, lekte och umgicks ute hela eftermiddagen 🙂

image

En underbar dag i härligt sällskap 🙂

Till slut åkte vi hemåt då vi hade några ungar att hämta också. Som en avslut för dagen åt vi chokladpudding och¬†kollade på film 🙂

I natt har jag¬†haft svårt att sova. Jag somnade i soffan när vi tittade på Maria Wern, orkade se nästan hela men missade så klart slutet som vanligt 😀 Vaknade runt midnatt och¬†la mig i sängen istället men kunde inte somna om. Låg¬†och vände och vred mig ända till kl. 3 nånting……. Tur att barnen var trötta efter igår dagen och sov lite längre än vanligt idag 😉

Alla barn är lediga fram till torsdag nu 🙂

Kram kram ‚ô•

LOADING..