Vecka 33

Glömde magbilden igår så det blir en idag ;-)

image

Vecka 32 + 1 idag och magen växer på 🙂 bebisen snurrar runt där inne och ibland lägger hon sig så att jag får ett ordentligt tryck på urinblåsan. Springer på toa ofta och känner mig jätte kissnödig men ut kommer bara små mängder 😀
En vecka kvar till nästa mvc-besök.

 1. Hej Mirka. Ulrika här som vann stekpannan. Den har fortfarande inte hörts av, hoppas den inte rest vilse 🙂 Kram

 2. Hej Mirka. Ulrika här som vann stekpannan. Den har fortfarande inte hörts av, hoppas den inte rest vilse 🙂 Kram

 3. Hej! Har du blivit igångsatt med ballongmetoden? Kunde du berätta hur det var? Var det smärtsamt? hur länge tog hela förlossningen? Ska första gången bli igångsatt ev nästa vecka pga snabba förlossningar o just nu känns det inte alls bra…

  1. Jag har blivit igångsatt med ballong-metoden 2 gånger och det är den bästa metoden enligt mig 🙂 Det kan vara lite obehagligt när de för in slangen, speciellt om man inte är öppen så mycket men det gör inte ont.
   Menigen är att bm ska dra lite i slangen ca varje halvtimme så att ballongen håller trycket mot livmodertappen så att man öppnar sig. För mig har alltid ballongen ramlat av efter ca 20 minuter så då har de spräckt hinnorna. Efter en stund har värkarna kommit och då har det tagit max 40 min tills bebisen har varit ute 🙂
   Jag rekommenderar den igångsättningen och önskar dig lycka till ‚ô•
   Kram

   1. Oj låter ju som rena drömförlossningen. Har tidigare varit öppen i de här veckorna 36+0) men nu har endast livmodertappen mjuknats upp men var max 1cm öppen o det är väl det som oroar mig då allting verkar så omoget…

    Men tusen tack för ditt svar!!
    Kram

 4. Hej! Har du blivit igångsatt med ballongmetoden? Kunde du berätta hur det var? Var det smärtsamt? hur länge tog hela förlossningen? Ska första gången bli igångsatt ev nästa vecka pga snabba förlossningar o just nu känns det inte alls bra…

  1. Jag har blivit igångsatt med ballong-metoden 2 gånger och det är den bästa metoden enligt mig 🙂 Det kan vara lite obehagligt när de för in slangen, speciellt om man inte är öppen så mycket men det gör inte ont.
   Menigen är att bm ska dra lite i slangen ca varje halvtimme så att ballongen håller trycket mot livmodertappen så att man öppnar sig. För mig har alltid ballongen ramlat av efter ca 20 minuter så då har de spräckt hinnorna. Efter en stund har värkarna kommit och då har det tagit max 40 min tills bebisen har varit ute 🙂
   Jag rekommenderar den igångsättningen och önskar dig lycka till ‚ô•
   Kram

   1. Oj låter ju som rena drömförlossningen. Har tidigare varit öppen i de här veckorna 36+0) men nu har endast livmodertappen mjuknats upp men var max 1cm öppen o det är väl det som oroar mig då allting verkar så omoget…

    Men tusen tack för ditt svar!!
    Kram

  1. Jag kommer inte ihåg vad måttet var sist, får ju inget papper längre vid besöken 😉 Men jag kommer ihåg att jag låg mitt i medel-linjen precis som jag gjort med de flesta barnen. Vissa har jag legat strax över medel-linjen 😉

  1. Jag kommer inte ihåg vad måttet var sist, får ju inget papper längre vid besöken 😉 Men jag kommer ihåg att jag låg mitt i medel-linjen precis som jag gjort med de flesta barnen. Vissa har jag legat strax över medel-linjen 😉

 5. Vilken gosig mage 🙂 Skulle så gärna vilja se hur ni bor nu efter flytten,Kan du inte göra ett inlägg om det.Kramar

 6. Vilken gosig mage 🙂 Skulle så gärna vilja se hur ni bor nu efter flytten,Kan du inte göra ett inlägg om det.Kramar

 7. Oj vilken nätt kula du har-min mage ser ungefär ut sådär nu då jag väntar barn nr 15&16 och är BARA i v 18+!!!Hur mkt större har du varit gått upp med dina två tvillingggraviditeter?Min förra graviditet med twinsen gick jag aldrig upp mer än då jag väntat enlingarna ca 10 kg.Har du fött twinsen av sig själv eller blivit igångsatt?

 8. Oj vilken nätt kula du har-min mage ser ungefär ut sådär nu då jag väntar barn nr 15&16 och är BARA i v 18+!!!Hur mkt större har du varit gått upp med dina två tvillingggraviditeter?Min förra graviditet med twinsen gick jag aldrig upp mer än då jag väntat enlingarna ca 10 kg.Har du fött twinsen av sig själv eller blivit igångsatt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..