Tröttheten tar över

Igår gick jag som en zombie, all ork var puts väck borta. Tröttheten kom ikapp mig big time. Vi gjorde inget speciellt, var ute, barnen hade vattenkrig och åkte en sväng till Jysk och Ica Maxi.

image

Idag är jag i vecka 34 + 1. Nu är det ca 4 veckor kvar tills vi får äntligen träffa vårt lilla mirakel ‚ô• Jag har fått in alla bebiskläder i tolvans byrå, nu är det bara blöjor, ersättning och flaskor kvar att köpa 😉

image

Magen vecka 34 + 0

Idag åkte Peter iväg till sin kompis som skulle fixa ett fel i min bil innan vardagen drar igång ordentligt med skolor, dagis m.m.
Min mamma, ”pappa”, lillebror med son och min storebrors sambo med deras dotter kom på besök idag 🙂 Det var bra länge sist och riktigt roligt att träffa de alla. Vi fikade, åt lunch ihop och bror min lekte massor med alla barnen 🙂 Jag fick ett försenat födelsedags present också

image

En underbar orkidé och Guess halsband + örhängen 🙂 Tusen tack ‚ô•
Efter mycket om och men kom regnet till slut framåt eftermiddagen och det var efterlängtat. Det regnar fortfarande och luften har blivit frisk och skön men det får gärna bli fint imorgon igen 😀
Linnéa har hållit på med sitt hår idag.¬† Hon kom ner från sitt rum och hade massa sugrör inlindade i håret – såg bra roligt ut 😀 Resultatet blev jättefint

image

Riktigt fina lockar 🙂

På torsdag börjar jag skola in Thor och Nellie på deras nya förskola.¬† Det känns som att tiden har gått alldeles för fort men samtidigt så ville vi få inskolningen klar innan bebisen kommer och Thor och Nellie ser verkligen framemot det 🙂
Jag har varit super dålig på att kolla mina mail den senaste tiden men ska ta tag i det imorgon. Kattungarna är redo för flytt nästa vecka och jag kommer att svara er alla som har visat intresse för de 😉

Sköt om er alla ni fina ‚ô•

 1. I natt låg jag och tänkte på dig och din familj och plötsligt slog det mig att jag kanske ska våga ge er ett namnförslag..om det är en flicka tänker jag att Tova skulle passa bra

 2. I natt låg jag och tänkte på dig och din familj och plötsligt slog det mig att jag kanske ska våga ge er ett namnförslag..om det är en flicka tänker jag att Tova skulle passa bra

 3. Trötthet, har du rätt att känna, du är fantastisk!! Vad fin Linnea är i sin frisyr! Ta det lite lugnt och njut av dagarna! Kram ‚ô•

 4. Trötthet, har du rätt att känna, du är fantastisk!! Vad fin Linnea är i sin frisyr! Ta det lite lugnt och njut av dagarna! Kram ‚ô•

 5. Förstår att du är trött av din graviditet. Fint det blev i Linneas hår efter sugrörsbehandling:) Jag har förresten mejlat dig för några dagar sedan ang en insamling till förmån för barncancerfonden.
  Ha en bra fortsatt vecka!

 6. Förstår att du är trött av din graviditet. Fint det blev i Linneas hår efter sugrörsbehandling:) Jag har förresten mejlat dig för några dagar sedan ang en insamling till förmån för barncancerfonden.
  Ha en bra fortsatt vecka!

 7. Fin mage i snygg klänning! Fina presenter du fick, det är du värd! Spännande att 12:an kommer snart. Har ni bestämt namn el väntar ni tills hon kommit ut? Kram kram

 8. Fin mage i snygg klänning! Fina presenter du fick, det är du värd! Spännande att 12:an kommer snart. Har ni bestämt namn el väntar ni tills hon kommit ut? Kram kram

 9. Vilken fin mage:)! Jag är själv i vecka 28 med mitt första barn, är fruktansvärt förlossningsrädd och undrar om du har några råd till en sån som jag? Härlig blogg btw!

 10. Vilken fin mage:)! Jag är själv i vecka 28 med mitt första barn, är fruktansvärt förlossningsrädd och undrar om du har några råd till en sån som jag? Härlig blogg btw!

 11. Hej Mirka!
  Du skriver att nu är det bara bl a ersättning kvar att köpa. Vad är anledningen till att du inte ens vill försöka amma? Har du ammat något av barnen?

  OBS! Jag dömer dig inte! Jag är bara för amning helt enkelt.

  1. Jag har försökt amma alla 11 barn, kämpat hårt men aldrig fått det att fungera så denna gång tänker jag inte ens försöka utan ger flaska direkt så både jag och bebisen slipper det stress-momentet 😉 Jag har ändå lite ångest över det men tror att det blir bäst för oss.

 12. Hej Mirka!
  Du skriver att nu är det bara bl a ersättning kvar att köpa. Vad är anledningen till att du inte ens vill försöka amma? Har du ammat något av barnen?

  OBS! Jag dömer dig inte! Jag är bara för amning helt enkelt.

  1. Jag har försökt amma alla 11 barn, kämpat hårt men aldrig fått det att fungera så denna gång tänker jag inte ens försöka utan ger flaska direkt så både jag och bebisen slipper det stress-momentet 😉 Jag har ändå lite ångest över det men tror att det blir bäst för oss.

 13. Håller med Mirka. När min dotter inte ville ta bröstet, kände jag mig som världens sämsta förälder 🙁 Det är ett stressmoment och går det inte att amma så avstå!

 14. Håller med Mirka. När min dotter inte ville ta bröstet, kände jag mig som världens sämsta förälder 🙁 Det är ett stressmoment och går det inte att amma så avstå!

 15. Lycka till med inskolningarna. 🙂 Jag har inte heller ammat nån av mina särskillt länge eller inte alls o det blev folk av dom också. Det viktiga är ju närheten inte vart maten kommer ut.
  Linnea blev jättefin i håret 🙂
  Har plockat 12 liter smultron idag, finns så otroligt mycket och med det här regnet får vi hoppas på lite svamp också. Har redan testat min handikappscooter i skogen och håller jag bara i mig i den kan jag plocka också 😉

 16. Lycka till med inskolningarna. 🙂 Jag har inte heller ammat nån av mina särskillt länge eller inte alls o det blev folk av dom också. Det viktiga är ju närheten inte vart maten kommer ut.
  Linnea blev jättefin i håret 🙂
  Har plockat 12 liter smultron idag, finns så otroligt mycket och med det här regnet får vi hoppas på lite svamp också. Har redan testat min handikappscooter i skogen och håller jag bara i mig i den kan jag plocka också 😉

 17. Äsch, skippa ångesten för att inte amma. Du gör det bästa av situationen och det är väl det bästa man kan välja.
  Själv hade jag enorma amningsproblem med 1:an, men sedan funkade det bättre och bättre efter varje nytt litet barn som kom. Men OM det inte hade funkat hade jag inte tvekat en sekund att byta ut mot ersättning.
  Jag kämpade och led i 5 månader med 1:an, men det skulle jag aldrig göra om!!

  Jag är nyfiken på husbilder!!

 18. Äsch, skippa ångesten för att inte amma. Du gör det bästa av situationen och det är väl det bästa man kan välja.
  Själv hade jag enorma amningsproblem med 1:an, men sedan funkade det bättre och bättre efter varje nytt litet barn som kom. Men OM det inte hade funkat hade jag inte tvekat en sekund att byta ut mot ersättning.
  Jag kämpade och led i 5 månader med 1:an, men det skulle jag aldrig göra om!!

  Jag är nyfiken på husbilder!!

 19. Måste bara säga det att jag tycker det är så underbart å se Linnea å att hon har hittat sin stil och vågar stå för den. Inte alla som törs det så applåder till henne!! <3 Plus att håret vart skitbra!! 😉

 20. Måste bara säga det att jag tycker det är så underbart å se Linnea å att hon har hittat sin stil och vågar stå för den. Inte alla som törs det så applåder till henne!! <3 Plus att håret vart skitbra!! 😉

 21. Jag fick heller aldrig amningen att funka med mitt första barn. Istället slet jag och grät i sex veckor för man ”ska” ju amma och ”alla kan”… Nu med mitt andra barn bestämde jag mig för att vara en glad mamma istället och har gett flaska från dag ett. Bästa beslutet jag tagit! Alla gör vad som passar bäst för sin familj.

 22. Jag fick heller aldrig amningen att funka med mitt första barn. Istället slet jag och grät i sex veckor för man ”ska” ju amma och ”alla kan”… Nu med mitt andra barn bestämde jag mig för att vara en glad mamma istället och har gett flaska från dag ett. Bästa beslutet jag tagit! Alla gör vad som passar bäst för sin familj.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..