Tävling – Kellogg’s Special K

Vad¬†gillar ni för frukost?

Jag älskar fil/yoghurt med flingor och väljer helst fullkornsflingor. Och då är Kellogg’s special K¬†den godaste av de¬†:-)

Deras¬†nya special K red berries är min nya favorit och såå gott med fil och jag brukar även ha i lite russin

image

En av er har nu möjligheten till att vinna en kit som innehåller:

Nya Special K, frukostskålar från Iittala, skedar och tygservetter samlat i en fin strandväska.

Tävlingsregler:

Skriv en kommentar här under och motivera varför just du borde få vinna en speciel frukost 🙂

Tävlingen avslutas 5/8-13¬† kl. 12.00!

 1. Jag borde få en speciell frukost därför att jag inte ätit en enda ordentlig frukost i lugn och ro sedan mina barns pappa dog för fem år sedan. Jag skulle vilja sitta ner i lugn och ro och äta frukost i fina frukostskålar. Och jag tycker om kelloggs
  🙂

  Kram från Carina i Kristianstad

 2. Jag borde få en speciell frukost därför att jag inte ätit en enda ordentlig frukost i lugn och ro sedan mina barns pappa dog för fem år sedan. Jag skulle vilja sitta ner i lugn och ro och äta frukost i fina frukostskålar. Och jag tycker om kelloggs
  🙂

  Kram från Carina i Kristianstad

 3. Frukost för mig är något som är svårt i veckorna i och med att jag kliver upp före fem och då är det inte så speciellt att göra frukost. Därför älskar jag helgfrukost extra mycket. Det är en stund att njuta. Detta set skulle verkligen förgylla mina frukostar.

 4. Frukost för mig är något som är svårt i veckorna i och med att jag kliver upp före fem och då är det inte så speciellt att göra frukost. Därför älskar jag helgfrukost extra mycket. Det är en stund att njuta. Detta set skulle verkligen förgylla mina frukostar.

 5. Jag borde få en frukost för jag har inte suttit ner i lugn och ro och ätit frukost ensam sedan mina barns pappa dog för fem år sedan. Det hade varit underbart att unna mig det. Och i fina frukostskålar med kelloggs som jag tycker om.

  Kram Carina i Kristianstad

 6. Jag borde få en frukost för jag har inte suttit ner i lugn och ro och ätit frukost ensam sedan mina barns pappa dog för fem år sedan. Det hade varit underbart att unna mig det. Och i fina frukostskålar med kelloggs som jag tycker om.

  Kram Carina i Kristianstad

 7. Jag skulle vilja vinna kitet för att överraska min sambo, då han jämt äter kellogs special k till frukost 🙂

 8. Jag skulle vilja vinna kitet för att överraska min sambo, då han jämt äter kellogs special k till frukost 🙂

 9. Skulle vilja ge detta till min dotter som tränar fotboll och som har haft det jobbigt med träningen under våren och sommaren, så då kanske detta kunde muntra upp henne lite 🙂

 10. Skulle vilja ge detta till min dotter som tränar fotboll och som har haft det jobbigt med träningen under våren och sommaren, så då kanske detta kunde muntra upp henne lite 🙂

 11. jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta frukostpaket då special k är mina favorit flingor! äter helst en skål med jordgubb & hallon yoghurt med special k flingor och ett glas juice till de:)

 12. jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta frukostpaket då special k är mina favorit flingor! äter helst en skål med jordgubb & hallon yoghurt med special k flingor och ett glas juice till de:)

 13. Om jag vinner detta då skall jag överaska min man och våra två barn, med en underbar frukost på balkongen :)och kanske berätta om den nya babyn som ligger i magen, mannen vet, men inte barnen:)))

 14. Om jag vinner detta då skall jag överaska min man och våra två barn, med en underbar frukost på balkongen :)och kanske berätta om den nya babyn som ligger i magen, mannen vet, men inte barnen:)))

 15. Eftersom det sägs att man inte bara äter med munnen utan även med ögonen så
  Skulle jag behöva vinna ett par snygga skålar och goda flingor för att göra mitt
  frukostbord lite trevligare. Snygg väska att ha med till stranden vore inte heller fel, nu
  Läggs handdukarna ner i en ica plastpåse.

 16. Eftersom det sägs att man inte bara äter med munnen utan även med ögonen så
  Skulle jag behöva vinna ett par snygga skålar och goda flingor för att göra mitt
  frukostbord lite trevligare. Snygg väska att ha med till stranden vore inte heller fel, nu
  Läggs handdukarna ner i en ica plastpåse.

 17. Jag skulle vilja vinna för att jag hatar frukost. Det enda jag kan få i mig i frukostväg är just kellogs k och fil
  Att jag sen älskar ittala hör till en annan historia

 18. Jag skulle vilja vinna för att jag hatar frukost. Det enda jag kan få i mig i frukostväg är just kellogs k och fil
  Att jag sen älskar ittala hör till en annan historia

 19. Med småbarn blir det väldigt lite egentid, och egentligen är jag väl nöjd med det. Men om jag vann skulle jag smita ut tidigt till stranden i närheten där vi bor och lyxa för mig själv med lite god frukost!

 20. Med småbarn blir det väldigt lite egentid, och egentligen är jag väl nöjd med det. Men om jag vann skulle jag smita ut tidigt till stranden i närheten där vi bor och lyxa för mig själv med lite god frukost!

 21. Frukosten är den bästa stunden innan resten av dagen tar fart. Att få äta ur fina frukostskålar från Ittala med Kelloggs Special K i vore gott med ett glas juice till det.

 22. Frukosten är den bästa stunden innan resten av dagen tar fart. Att få äta ur fina frukostskålar från Ittala med Kelloggs Special K i vore gott med ett glas juice till det.

 23. Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta fina frukostpacket för min syster, ska börja i nian men gillar inte allas frukost. Hon försöker äta lite i alla fall och då brukar hon äta mjölk med special K. Jag skulle såå jätte gärna vilja ge detta fina frukost-packet till henne så hon kanske skulle äta lite mera frukost. 🙂
  Kram!

 24. Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta fina frukostpacket för min syster, ska börja i nian men gillar inte allas frukost. Hon försöker äta lite i alla fall och då brukar hon äta mjölk med special K. Jag skulle såå jätte gärna vilja ge detta fina frukost-packet till henne så hon kanske skulle äta lite mera frukost. 🙂
  Kram!

 25. Med en ettåring, en treåring och en tioåring med ADHD, autism och utvecklingstörning så är lugna frukostar ett minne blott, kanske kunde jag och mannen smyga upp tidigt och äta frukost på terassen med fint nytt porslin och goda flingor. Härligt!

 26. Med en ettåring, en treåring och en tioåring med ADHD, autism och utvecklingstörning så är lugna frukostar ett minne blott, kanske kunde jag och mannen smyga upp tidigt och äta frukost på terassen med fint nytt porslin och goda flingor. Härligt!

 27. Jag skulle vilja vinna därför att :
  Varje morgon i flera år,
  har jag ätit musli och yoghurt i samma skål .
  Skulle vara kul att testa något nytt.
  En väska skulle också sitta bra,
  som jag skulle kunna ha till stan.
  Lycka till med tolvan. Maria

 28. Jag skulle vilja vinna därför att :
  Varje morgon i flera år,
  har jag ätit musli och yoghurt i samma skål .
  Skulle vara kul att testa något nytt.
  En väska skulle också sitta bra,
  som jag skulle kunna ha till stan.
  Lycka till med tolvan. Maria

 29. Är gbp opererad sen 4månader och behöver få nyttigare frukost och detta kit skulle vara en bra start på morgonen=)

 30. Är gbp opererad sen 4månader och behöver få nyttigare frukost och detta kit skulle vara en bra start på morgonen=)

 31. Hej fina Mirka!
  Min fina son hade blivit överlycklig om jag vunnit!
  Special k är hans favoritflinga alla kategorier!!!
  Håller tummarna!
  Kram

 32. Hej fina Mirka!
  Min fina son hade blivit överlycklig om jag vunnit!
  Special k är hans favoritflinga alla kategorier!!!
  Håller tummarna!
  Kram

 33. Vilken rolig tävling, skulle vilja vinna denna korg till min son som blir 8 år snart, han är lite kräsen när det gäller frukost och har lite svårt att få i sig den… men när vi har kellogg’s special k äter han alltid med god aptit

 34. Vilken rolig tävling, skulle vilja vinna denna korg till min son som blir 8 år snart, han är lite kräsen när det gäller frukost och har lite svårt att få i sig den… men när vi har kellogg’s special k äter han alltid med god aptit

 35. Jag skulle behöva vinna detta set för att lära mig att äta frukost. Efter 43 år kanske det börjar vara dags för det… Alla i min omgivning tjatar på mig om det. Har man goda och fina produkter kan jag försöka ge dem rätt. Tack för en underbar blogg!

 36. Jag skulle behöva vinna detta set för att lära mig att äta frukost. Efter 43 år kanske det börjar vara dags för det… Alla i min omgivning tjatar på mig om det. Har man goda och fina produkter kan jag försöka ge dem rätt. Tack för en underbar blogg!

 37. Min kära sambo har ätit Kellogs flingor med mjölk och äppelmos till frukost i 35 år. Tycker att han är väl värd ett special-kit…;)))).

 38. Min kära sambo har ätit Kellogs flingor med mjölk och äppelmos till frukost i 35 år. Tycker att han är väl värd ett special-kit…;)))).

 39. Jag skulle behöva vinna detta set för att lära mig att äta frukost. Efter 43 år kanske det börjar vara dags för det… Alla i min omgivning tjatar på mig om det. Har man goda och fina produkter kan jag försöka ge dem rätt. Tack för en underbar blogg!

 40. Jag skulle behöva vinna detta set för att lära mig att äta frukost. Efter 43 år kanske det börjar vara dags för det… Alla i min omgivning tjatar på mig om det. Har man goda och fina produkter kan jag försöka ge dem rätt. Tack för en underbar blogg!

 41. Jag är gärna med och tävlar. Jag borde vinna så jag får ännu mer inspiration att gå ner i vikt. Har gått ner åtta kilo sen 21 maj och har minst 16 kvar men det går långsamt nu och behöver en morot så jag får tillbaka stinget

 42. Jag är gärna med och tävlar. Jag borde vinna så jag får ännu mer inspiration att gå ner i vikt. Har gått ner åtta kilo sen 21 maj och har minst 16 kvar men det går långsamt nu och behöver en morot så jag får tillbaka stinget

 43. Jag vill vara med å tävla!

  Motivering;
  Jag är ingen frukostmänniska men jag vet att frukost är ett av dagens viktigaste mål. Jag har problem att komma på vad jag ska äta till frukost. Som tur är jobbar jag på en förskola som förskollärare och äter nästan frukost med barnen varje dag.
  MEN, jag vill gärna njuta av frukosten på helgerna oxå! Och då tror jag att detta är en tävling för mig! 🙂

 44. Jag vill vara med å tävla!

  Motivering;
  Jag är ingen frukostmänniska men jag vet att frukost är ett av dagens viktigaste mål. Jag har problem att komma på vad jag ska äta till frukost. Som tur är jobbar jag på en förskola som förskollärare och äter nästan frukost med barnen varje dag.
  MEN, jag vill gärna njuta av frukosten på helgerna oxå! Och då tror jag att detta är en tävling för mig! 🙂

 45. Jag vill vinna det här vackra frukost setet för att bjuda min make på frukost

  Han förtjänar det eftersom han alltid hjälper mig med min vardag, då jag är sjuk.
  Ha en fin kväll!
  Mvh
  Malin

 46. Jag vill vinna det här vackra frukost setet för att bjuda min make på frukost

  Han förtjänar det eftersom han alltid hjälper mig med min vardag, då jag är sjuk.
  Ha en fin kväll!
  Mvh
  Malin

 47. Hej!
  Det hade varit kul att vinna setet till mina barn så jag kan slänga de gamla plastsskålarna från Ikea 🙂 Har ingen riktig strandväska heller så den vore åxå kul att vinna..
  Lycka till med tolvan förresten!

 48. Hej!
  Det hade varit kul att vinna setet till mina barn så jag kan slänga de gamla plastsskålarna från Ikea 🙂 Har ingen riktig strandväska heller så den vore åxå kul att vinna..
  Lycka till med tolvan förresten!

 49. Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta kitt då kellogg’s K är bland de godaste flingorna jag vet, och fram för allt red berries, får jag inte i mig frukost varje morgon blir jag inte trevlig att ha och göra med + att tröttheten kryper på snabbare. Flingor är dessutom perfekt frukost när man har en 16 månaders grabb hemma 🙂

 50. Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta kitt då kellogg’s K är bland de godaste flingorna jag vet, och fram för allt red berries, får jag inte i mig frukost varje morgon blir jag inte trevlig att ha och göra med + att tröttheten kryper på snabbare. Flingor är dessutom perfekt frukost när man har en 16 månaders grabb hemma 🙂

 51. Semestern är slut och eftersom varje dag är lördag på semestern, kan det vara skönt att börja dagarna nyttigt igen.

 52. Semestern är slut och eftersom varje dag är lördag på semestern, kan det vara skönt att börja dagarna nyttigt igen.

 53. Dom säger ju att frukosten är det viktigaste målet på dagen, vilket jag har slarvat mycket med och haft svårt att få i mig frukost men nu ska jag komma igång med kosten så att jag kan maxa min träning och få resultat och då skulle special K sitta fint i magen!
  Ha en bra dag! 🙂

 54. Jag ska flytta hemifrån till hösten på veckodagarna för att plugga Natur på gymnasiet! Det är viktigt med en bra frukost om jag ska orka hela dagarna och det är tråkigt att göra frukost om det inte är riktigt gott vilket kellogg‚Äôs K är. Suveränt gott! Hoppas nu jag vinner 🙂

  Tack för en underbar blogg 🙂

 55. Jag ska flytta hemifrån till hösten på veckodagarna för att plugga Natur på gymnasiet! Det är viktigt med en bra frukost om jag ska orka hela dagarna och det är tråkigt att göra frukost om det inte är riktigt gott vilket kellogg‚Äôs K är. Suveränt gott! Hoppas nu jag vinner 🙂

  Tack för en underbar blogg 🙂

 56. Vår Elin 5 år har namnsdag idag, hon älskar flingor o mjölk med sylt i och det är det säkraste kortet att få i henne nåt. Hon har dessvärre ingen finskål att äta ut och det tycker vi hon är värd. <3

 57. Vår Elin 5 år har namnsdag idag, hon älskar flingor o mjölk med sylt i och det är det säkraste kortet att få i henne nåt. Hon har dessvärre ingen finskål att äta ut och det tycker vi hon är värd. <3

 58. Den senaste tiden har jag varit riktigt dålig på att äta frukost. Det är något som jag vet skulle ändras om jag hade Kellogs Special K vid köksbordet. Därför vore det underbart att få vinna detta kit och lyxa till det lite extra och komma tillbaka till mina goda vanor.

  Kram Sanna

 59. Den senaste tiden har jag varit riktigt dålig på att äta frukost. Det är något som jag vet skulle ändras om jag hade Kellogs Special K vid köksbordet. Därför vore det underbart att få vinna detta kit och lyxa till det lite extra och komma tillbaka till mina goda vanor.

  Kram Sanna

 60. Ååååå skulle vara så roligt att vinna detta fina set till min dotter,hon tränar hårt och lite dålig på att äta, men kellogs special K är henes favorit. Tack för en fin blogg

 61. Jag borde vinna för att jag på min sons 1 årsdag lyckades krysta ut lillebror i sätesbjudning (oväntad sådan) och det tog all min kraft och nu är jag en ammande mamma som behöver bästa starten på mina dagar:)

 62. Jag borde vinna för att jag på min sons 1 årsdag lyckades krysta ut lillebror i sätesbjudning (oväntad sådan) och det tog all min kraft och nu är jag en ammande mamma som behöver bästa starten på mina dagar:)

 63. Är gärna med och tävlar just för att jag Älskar frukostar, det är utan tvekan det bästa målet på hela dagen!! Jag kan inte vara utan min frukost och just fil och flingor och gärna färska jordgubbar är min favorit!
  Hoppas på tur att kamma hem lite kellogs, vore toppen till vårt frukostbord!

  /Linda

 64. Är gärna med och tävlar just för att jag Älskar frukostar, det är utan tvekan det bästa målet på hela dagen!! Jag kan inte vara utan min frukost och just fil och flingor och gärna färska jordgubbar är min favorit!
  Hoppas på tur att kamma hem lite kellogs, vore toppen till vårt frukostbord!

  /Linda

 65. Frukosten är min makes och min ”time for two”; vi dricker en kopp kaffe i skenet av stearinljus och njuter av den begynnande dagen. Med flingor, serverade i snygga skålar, i magen kunde denna stund förgyllas ytterliggare!

 66. Frukosten är min makes och min ”time for two”; vi dricker en kopp kaffe i skenet av stearinljus och njuter av den begynnande dagen. Med flingor, serverade i snygga skålar, i magen kunde denna stund förgyllas ytterliggare!

 67. Nu: Frukost= ett tråkigt ”måste” för att orka
  En vinst skulle kunna hjälpa mig i strävan efter att få frukosten att bli något positiv. Från ”måste” till något att ”längta efter”

 68. Nu: Frukost= ett tråkigt ”måste” för att orka
  En vinst skulle kunna hjälpa mig i strävan efter att få frukosten att bli något positiv. Från ”måste” till något att ”längta efter”

 69. Frukosten är bästa tiden på dygnet. Då är alla utsövda, alla hungriga och alla äter med god aptit. Jag tycker jag borde få vinna för en ännu lyxigare frukoststund, oftast fastnar man i samma typ av frukost, men visst vore det roligt att få prova något nytt och kanske få ny favoritfrukost.

 70. Frukosten är bästa tiden på dygnet. Då är alla utsövda, alla hungriga och alla äter med god aptit. Jag tycker jag borde få vinna för en ännu lyxigare frukoststund, oftast fastnar man i samma typ av frukost, men visst vore det roligt att få prova något nytt och kanske få ny favoritfrukost.

 71. Jag har nyligen plussat och mår illa som jag vet inte vad. Får inte i mej nån mat, jag lever just nu på fil och flingor. Skulle va kul å testa lite nya lungor som omväxling 🙂

 72. Jag har nyligen plussat och mår illa som jag vet inte vad. Får inte i mej nån mat, jag lever just nu på fil och flingor. Skulle va kul å testa lite nya lungor som omväxling 🙂

 73. Jag hoppas att jag vinner.
  I vår familj är vi fyra, jag och tre glada barn. Till frukost är de dock inte så pigga. Det skulle vara underbart att starta den soliga hösten med lyxig känsla på morgonen med de fina skålarna och de goda flingorna, kanske piggnar barnen till lite extra. Väskan och servetterna skulle vi ta med när vi har picknick på stranden på fina helgmorgnar.

 74. Jag hoppas att jag vinner.
  I vår familj är vi fyra, jag och tre glada barn. Till frukost är de dock inte så pigga. Det skulle vara underbart att starta den soliga hösten med lyxig känsla på morgonen med de fina skålarna och de goda flingorna, kanske piggnar barnen till lite extra. Väskan och servetterna skulle vi ta med när vi har picknick på stranden på fina helgmorgnar.

 75. Jag hoppas att jag vinner.
  I vår familj är vi fyra, jag och tre glada barn. Till frukost är de dock inte så pigga. Det skulle vara underbart att starta den soliga hösten med lyxig känsla på morgonen med de fina skålarna och de goda flingorna, kanske piggnar barnen till lite extra. Väskan och servetterna skulle vi ta med när vi har picknick på stranden på fina helgmorgnar.

 76. Jag hoppas att jag vinner.
  I vår familj är vi fyra, jag och tre glada barn. Till frukost är de dock inte så pigga. Det skulle vara underbart att starta den soliga hösten med lyxig känsla på morgonen med de fina skålarna och de goda flingorna, kanske piggnar barnen till lite extra. Väskan och servetterna skulle vi ta med när vi har picknick på stranden på fina helgmorgnar.

 77. Medan alla kompisar är på semester i sommarstugor vid sjöar och hav har vi varje morgon vinkat av pappan i familjen som snällt gått till jobbet medan mamman och barnen varit hemma i lägenheten i stan. Tomma sandlådor och öde rutschkanor ska snart bytas mot en mysig stuga och ett efterlängtat besök på en djurpark. Klart att vi behöver en riktigt god och lyxig mysfrukost till detta tillfälle, i strandväskan kan vi sen packa ner drickor och mellisar så vi klarar en heldag på djurparken.

 78. Medan alla kompisar är på semester i sommarstugor vid sjöar och hav har vi varje morgon vinkat av pappan i familjen som snällt gått till jobbet medan mamman och barnen varit hemma i lägenheten i stan. Tomma sandlådor och öde rutschkanor ska snart bytas mot en mysig stuga och ett efterlängtat besök på en djurpark. Klart att vi behöver en riktigt god och lyxig mysfrukost till detta tillfälle, i strandväskan kan vi sen packa ner drickor och mellisar så vi klarar en heldag på djurparken.

 79. Vi äter visst samma frukost 🙂 Men jag har även i lite blåbär i filen. Jag skulle bli jätteglad för nya fina frukostskålar!

 80. Vi äter visst samma frukost 🙂 Men jag har även i lite blåbär i filen. Jag skulle bli jätteglad för nya fina frukostskålar!

 81. Jag har precis köpt hem 3paket kellogs. Otroligt gott och ännu godare vore det med nå snygga skålar och tillbehör 🙂

 82. Jag har precis köpt hem 3paket kellogs. Otroligt gott och ännu godare vore det med nå snygga skålar och tillbehör 🙂

 83. Jag är så dålig på att äta frukost som är så viktig. Men mina barn 5 st har alltid ätit frukost, men det är väl det vanliga att man glömmer sig själv. Så med en så fint frukostporslin skulle det nog gå bättre.

 84. Jag är så dålig på att äta frukost som är så viktig. Men mina barn 5 st har alltid ätit frukost, men det är väl det vanliga att man glömmer sig själv. Så med en så fint frukostporslin skulle det nog gå bättre.

 85. Hej, jag skulle gärna vilja vinna detta fina frukostpaket. Jag har sedan ett par månader 17 mil enkel väg till jobbet, det betyder att jag åker hemifrån strax efter 05 och är hemma igen vid ca 19:30… Att äta frukost vid 04:45 är inte det enklaste, att då få möjligheten att äta goda Kellogs i vackra Ittala-skålar skulle definitivt underlätta.
  Håller tummarna för tur!

 86. Hej, jag skulle gärna vilja vinna detta fina frukostpaket. Jag har sedan ett par månader 17 mil enkel väg till jobbet, det betyder att jag åker hemifrån strax efter 05 och är hemma igen vid ca 19:30… Att äta frukost vid 04:45 är inte det enklaste, att då få möjligheten att äta goda Kellogs i vackra Ittala-skålar skulle definitivt underlätta.
  Håller tummarna för tur!

 87. Hela vår familj älskar Kelloggs K Special! Och att få äta dem ur snygga skålar skulle ge lite extra lyxig känsla i vardagen…

 88. Hela vår familj älskar Kelloggs K Special! Och att få äta dem ur snygga skålar skulle ge lite extra lyxig känsla i vardagen…

 89. Har aldrig gillat frukost, men sedan jag fick barn har jag tvingat mig att äta för att ge barnen goda vanor. Med det fina kitet hade jag säkert sett fram emot frukosten lite mer 🙂

 90. Har aldrig gillat frukost, men sedan jag fick barn har jag tvingat mig att äta för att ge barnen goda vanor. Med det fina kitet hade jag säkert sett fram emot frukosten lite mer 🙂

 91. Jag har aldrig ätit kellogg’s special K skulle va kul att testa, kanske blir jag fast 🙂 speciellt om jag får äta i så fina skålar!

 92. Jag har aldrig ätit kellogg’s special K skulle va kul att testa, kanske blir jag fast 🙂 speciellt om jag får äta i så fina skålar!

 93. Jag har aldrig ätit kellogg’s special K skulle va kul att testa, kanske blir jag fast 🙂 speciellt om jag får äta i så fina skålar!

 94. Jag har aldrig ätit kellogg’s special K skulle va kul att testa, kanske blir jag fast 🙂 speciellt om jag får äta i så fina skålar!

 95. Vill gärna vara med och tävla. Jag skulle vilja vinna för att jag ska försöka komma i form igen efter att ha fått min son. Kellog’s K är en bra start på dagen! Nya vanor med nytt frukost set skulle vara perfekt! 🙂

 96. Vill gärna vara med och tävla. Jag skulle vilja vinna för att jag ska försöka komma i form igen efter att ha fått min son. Kellog’s K är en bra start på dagen! Nya vanor med nytt frukost set skulle vara perfekt! 🙂

 97. Jag skulle vilja vinna för att kanske få tummen ur och börja äta dagens viktigaste (?) mål. Det sista som prioriteras på morgonen är frukosten men det är dags att ändra på detta nu.

  Hälsningar Caroline

 98. Jag skulle vilja vinna för att kanske få tummen ur och börja äta dagens viktigaste (?) mål. Det sista som prioriteras på morgonen är frukosten men det är dags att ändra på detta nu.

  Hälsningar Caroline

 99. Jag är absolut ingen morgonmänniska, är ofta sur och tyst och irriterad tills jag fått i mej frukost och kaffe. Skulle dock vara kul att vinna lite frukostmat och se om det får mej på bättre humör, haha.

 100. Jag är absolut ingen morgonmänniska, är ofta sur och tyst och irriterad tills jag fått i mej frukost och kaffe. Skulle dock vara kul att vinna lite frukostmat och se om det får mej på bättre humör, haha.

 101. Älskar kellogsflingor special.vi är 5st i våran familj,det går åt ganska mycket .Min son skulle kunna äta det till frukost lunch middag,om han skulle välja.jag älskar även ittalasaker så det vore helt perfekt.

 102. Älskar kellogsflingor special.vi är 5st i våran familj,det går åt ganska mycket .Min son skulle kunna äta det till frukost lunch middag,om han skulle välja.jag älskar även ittalasaker så det vore helt perfekt.

 103. Jag borde vinna för jag har precis kommit överens med mig själv om att jag ska gå ner 14 kilo och frukost är mitt största bekymmer!!! Jag vet aldrig vad jag ska äta, och det ska ju vara nyttigt också!!’ Jag jobbar ständig natt så när jag kommer hem på morgonen vill jag att det ska gå snabbt och lätt så jag inte hinner somna

 104. Jag borde vinna för jag har precis kommit överens med mig själv om att jag ska gå ner 14 kilo och frukost är mitt största bekymmer!!! Jag vet aldrig vad jag ska äta, och det ska ju vara nyttigt också!!’ Jag jobbar ständig natt så när jag kommer hem på morgonen vill jag att det ska gå snabbt och lätt så jag inte hinner somna

 105. Jag skulle vilja vinna för att jag gillar dom fina skålarna och för att Kellogg’s flingor är ett måste på vårt frukostbord! 🙂

 106. Jag skulle vilja vinna för att jag gillar dom fina skålarna och för att Kellogg’s flingor är ett måste på vårt frukostbord! 🙂

 107. Det skulle vara kul att vinna eftersom jag sällan eller aldrig vinner något!

  Frukost är den viktigaste måltiden på dagen så då hade det varit perfekt att vinna den:)

  Lycka till med 12:an och tack för en trevlig blogg:D

 108. Det skulle vara kul att vinna eftersom jag sällan eller aldrig vinner något!

  Frukost är den viktigaste måltiden på dagen så då hade det varit perfekt att vinna den:)

  Lycka till med 12:an och tack för en trevlig blogg:D

 109. Sen jag fick mina barn har jag nog inte suttit ner en hel frukost. Skulle bli så glad om jag vann nått som bara va mitt. =)

 110. Sen jag fick mina barn har jag nog inte suttit ner en hel frukost. Skulle bli så glad om jag vann nått som bara va mitt. =)

 111. I vår familj med två vuxna och tre barn 13 , 10 och 1 år älskar vi frukost! Det vore dock kul att pigga upp frukostbordet med lite ny inspiration! Och en väska vore ju inte fel då mamman JAG, älskar väskor o olika färg form och storlek!!! Så jag håller tummarna och tårna!!!

 112. I vår familj med två vuxna och tre barn 13 , 10 och 1 år älskar vi frukost! Det vore dock kul att pigga upp frukostbordet med lite ny inspiration! Och en väska vore ju inte fel då mamman JAG, älskar väskor o olika färg form och storlek!!! Så jag håller tummarna och tårna!!!

 113. Min mormor älskar Special K original. Och hon skulle verkligen behöva en uppiggande present som den här, hon har en tumör i bukspottkörteln och ska börja med cellgifter 8/8.Mormor skulle bli jätteglad!

 114. Min mormor älskar Special K original. Och hon skulle verkligen behöva en uppiggande present som den här, hon har en tumör i bukspottkörteln och ska börja med cellgifter 8/8.Mormor skulle bli jätteglad!

 115. Om jag skulle vinna skulle det bli ett tillskott till min lilla egna lägenhet som jag snart flyttar tillbaka till efter att varit hemma under sommaren, frukostskålarna skulle passa så bra där då jag inte har några fina skålar att äta till exempel flingor i och flingorna skulle också bli väldigt om tyckta, lite extra till en student som inte kan köpa så mycket extra.

 116. Om jag skulle vinna skulle det bli ett tillskott till min lilla egna lägenhet som jag snart flyttar tillbaka till efter att varit hemma under sommaren, frukostskålarna skulle passa så bra där då jag inte har några fina skålar att äta till exempel flingor i och flingorna skulle också bli väldigt om tyckta, lite extra till en student som inte kan köpa så mycket extra.

 117. Varför inte pigga upp våra tröttar mornar med ett sånt fint kit att servera Kellogs flingor i;-) Hade blivit en positiv start på dagarna för hela familjen!

 118. Varför inte pigga upp våra tröttar mornar med ett sånt fint kit att servera Kellogs flingor i;-) Hade blivit en positiv start på dagarna för hela familjen!

 119. Viktigaste målet för mig på hela dagen är frukost, JAG ÄLSKAR FRUKOST 🙂
  Men jag kör samma frukost hela tiden, kaffe, hårdbröd och ett glas juice år ut och år in.
  Nu känner jag för att testa något nytt, Kellogs flingor har jag aldrig ätit kanske det skulle bli min nya frukostfavorit?

 120. Viktigaste målet för mig på hela dagen är frukost, JAG ÄLSKAR FRUKOST 🙂
  Men jag kör samma frukost hela tiden, kaffe, hårdbröd och ett glas juice år ut och år in.
  Nu känner jag för att testa något nytt, Kellogs flingor har jag aldrig ätit kanske det skulle bli min nya frukostfavorit?

 121. Jag ska börja jobba om ca en vecka efter att ha varit föräldraledig i 3 1/2 år, vi älskar flingor och det skulle passa bra att vinna det här, lätt att få i barnen innan förskola och skola.

 122. Jag ska börja jobba om ca en vecka efter att ha varit föräldraledig i 3 1/2 år, vi älskar flingor och det skulle passa bra att vinna det här, lätt att få i barnen innan förskola och skola.

 123. Som den enda morgonpigga i familjen är frukosten min egentid när jag kan sitta ner och bara njuta och läsa tidningen i lugn och ro innan familjen vaknar och resten av dagen går i full fart.

 124. Som den enda morgonpigga i familjen är frukosten min egentid när jag kan sitta ner och bara njuta och läsa tidningen i lugn och ro innan familjen vaknar och resten av dagen går i full fart.

 125. Jag skulle gärna vilja vinna denna frukost för att kunna bjuda min man på en mysig frukost utan barn och en massa Stim och stoj. Med många barn så får man aldrig ro till en god frukost. Sätta oss ute på en äng och bara vi två vore verkligen en dröm!!! //Angelica

 126. Jag skulle gärna vilja vinna denna frukost för att kunna bjuda min man på en mysig frukost utan barn och en massa Stim och stoj. Med många barn så får man aldrig ro till en god frukost. Sätta oss ute på en äng och bara vi två vore verkligen en dröm!!! //Angelica

 127. Jag vill vinna detta eftersom jag kämpar med att gå ner i vikt och förtjänar en god frukost i fina skålar efter en pw på morgonen..Jag är ochså arbetalös och har inte råd att handla fin porslin och dyra flingor. Blir mest ica basic mm.. Skulle bli jätte glad om jag vann 🙂

 128. Jag vill vinna detta eftersom jag kämpar med att gå ner i vikt och förtjänar en god frukost i fina skålar efter en pw på morgonen..Jag är ochså arbetalös och har inte råd att handla fin porslin och dyra flingor. Blir mest ica basic mm.. Skulle bli jätte glad om jag vann 🙂

 129. Uj detta kit av frukost porslin skulle bli jätte fint ute i vårt nya uterum. Och mysigt och gott att sitta och äta ur. kellogs flingor och fil är ju jättegott.

  Lycka till med tolvan.

  //Komilla

 130. Uj detta kit av frukost porslin skulle bli jätte fint ute i vårt nya uterum. Och mysigt och gott att sitta och äta ur. kellogs flingor och fil är ju jättegott.

  Lycka till med tolvan.

  //Komilla

 131. Jag skulle vilja vinna kitet för att har så dålig fantasi när det gäller frukost, kanske detta skulle få mig in i lite bättre vanor än kaffe smörgås varje morgon. Håller tummarna!

 132. Jag skulle vilja vinna kitet för att har så dålig fantasi när det gäller frukost, kanske detta skulle få mig in i lite bättre vanor än kaffe smörgås varje morgon. Håller tummarna!

 133. Motivering:
  varje liten morgon när jag vaknar
  Är det illamående och jag skakar
  måste äta något fort och gott
  Och ta medicinerna i stora mått
  önskar mig en ny lever allra mest
  vill orka leka med mina söta barn bäst
  Alla människor där ute i världen stor
  Kom ihåg att många behöver en donator
  Tack också till min fina mamma
  Som alltid är den hjälpsamma
  Om jag vann detta set med saker fina
  Skulle jag skicka dem hem till mamma Stina
  Hon äter nyttiga flingor till mellanmål
  Extra lyxigt blir det ur en vacker skål

  Lycka till med lilla 12:än mirka:-)
  Ni är en så härlig familj!

 134. Motivering:
  varje liten morgon när jag vaknar
  Är det illamående och jag skakar
  måste äta något fort och gott
  Och ta medicinerna i stora mått
  önskar mig en ny lever allra mest
  vill orka leka med mina söta barn bäst
  Alla människor där ute i världen stor
  Kom ihåg att många behöver en donator
  Tack också till min fina mamma
  Som alltid är den hjälpsamma
  Om jag vann detta set med saker fina
  Skulle jag skicka dem hem till mamma Stina
  Hon äter nyttiga flingor till mellanmål
  Extra lyxigt blir det ur en vacker skål

  Lycka till med lilla 12:än mirka:-)
  Ni är en så härlig familj!

 135. Oj oj oj vilka fina skålar! Självklart har jag lust att vinna dessa. De skulle passa så bra till våra helgmysfrukostar!
  Vi är en familj på fyra och jag köper flingor varje vecka, tanken slog mig hur många paket går åt hos er Mirka?

 136. Oj oj oj vilka fina skålar! Självklart har jag lust att vinna dessa. De skulle passa så bra till våra helgmysfrukostar!
  Vi är en familj på fyra och jag köper flingor varje vecka, tanken slog mig hur många paket går åt hos er Mirka?

 137. Jag är dålig på att äta frukost och äter sällan nåt innan jag lagar middag vid 4 tiden på eftermiddan. Med det här fina kitet så skulle det vara lättare att komma igång att äta frukost! Vem kan motstå ett bord dukat med kitets fina innehåll!?? 🙂

 138. Jag är dålig på att äta frukost och äter sällan nåt innan jag lagar middag vid 4 tiden på eftermiddan. Med det här fina kitet så skulle det vara lättare att komma igång att äta frukost! Vem kan motstå ett bord dukat med kitets fina innehåll!?? 🙂

 139. Frukosten är dagens viktigaste mål här hemma men flingor går hem flera gånger/dag för barnen. De startar dagen med dem, har dem till mellis efter skolan och som kvällsmål innan läggdags. Vore hur kul som helst att introducera flera smaker av Kellogs för dem och i fina skålar dessutom… what more can you wish for?! ;o)

 140. Frukosten är dagens viktigaste mål här hemma men flingor går hem flera gånger/dag för barnen. De startar dagen med dem, har dem till mellis efter skolan och som kvällsmål innan läggdags. Vore hur kul som helst att introducera flera smaker av Kellogs för dem och i fina skålar dessutom… what more can you wish for?! ;o)

 141. Frukosten är dagens viktigaste mål här hemma men flingor går hem flera gånger/dag för barnen. De startar dagen med dem, har dem till mellis efter skolan och som kvällsmål innan läggdags. Vore hur kul som helst att introducera flera smaker av Kellogs för dem och i fina skålar dessutom… what more can you wish for?! ;o)

 142. Frukosten är dagens viktigaste mål här hemma men flingor går hem flera gånger/dag för barnen. De startar dagen med dem, har dem till mellis efter skolan och som kvällsmål innan läggdags. Vore hur kul som helst att introducera flera smaker av Kellogs för dem och i fina skålar dessutom… what more can you wish for?! ;o)

 143. Vilken rolig tävling, jag är med! 🙂
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag älskar Kelloggs’s Special K! Dessutom är frukosten ett väldigt viktigt mål för mig, jag går alltid upp tidigt på morgonen för att kunna äta en stor frukost. Ännu mysigare vore det förstås med de fina skålarna!

 144. Vilken rolig tävling, jag är med! 🙂
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag älskar Kelloggs’s Special K! Dessutom är frukosten ett väldigt viktigt mål för mig, jag går alltid upp tidigt på morgonen för att kunna äta en stor frukost. Ännu mysigare vore det förstås med de fina skålarna!

 145. Jag är väldigt dålig på att äta frukost som jag vet är viktigt men men.
  Kanske skulle komma igång med ett fint frukostkit. Tycker annars om fil och flingor men oftast blir det till kvällsmat när man kommer hem sent.
  Hoppas på tur:)

 146. Jag är väldigt dålig på att äta frukost som jag vet är viktigt men men.
  Kanske skulle komma igång med ett fint frukostkit. Tycker annars om fil och flingor men oftast blir det till kvällsmat när man kommer hem sent.
  Hoppas på tur:)

 147. jag skulle vilja överraska min mamma på en frukost då hon bor 25 mil från mig och då skulle vi får en chans att umgås riktigti länge om vi hade ett fint frukost set.
  vi älskar frukost båda två

  kram johanna sjöberg linköping

 148. jag skulle vilja överraska min mamma på en frukost då hon bor 25 mil från mig och då skulle vi får en chans att umgås riktigti länge om vi hade ett fint frukost set.
  vi älskar frukost båda två

  kram johanna sjöberg linköping

 149. Skulle skriva varför jag skulle vinna..
  Men efter att ha läst första inlägget blev det svårt.
  Självklart skulle jag bli glad över att få äta en god frukost i fina skålar.
  Men jag njuter av att få äta tillsammans med min livs kärlek & våra kärleks barn.
  Blir allt annat än lugna måltider. Men vi är iaf tillsammans!
  Viktigast för mig!!!
  Kram till er alla

 150. Skulle skriva varför jag skulle vinna..
  Men efter att ha läst första inlägget blev det svårt.
  Självklart skulle jag bli glad över att få äta en god frukost i fina skålar.
  Men jag njuter av att få äta tillsammans med min livs kärlek & våra kärleks barn.
  Blir allt annat än lugna måltider. Men vi är iaf tillsammans!
  Viktigast för mig!!!
  Kram till er alla

 151. Varje liten morgon
  ger den mig ork att vakna
  varje liten kväll
  ger den mig ro att somna in
  min mage är nöjd och belåten
  Med fil & flingor inuti
  när solen värma vattnet
  sitter jag på bryggan varm
  Plockar fram min tidning ur väskan
  sitten och njuter lite grann.
  Barnen plaskar vid stranden
  gör små glada skutt
  kommer upp till fikastunden
  till fruktsallad i skålarna
  och en liten fågelsång

 152. Varje liten morgon
  ger den mig ork att vakna
  varje liten kväll
  ger den mig ro att somna in
  min mage är nöjd och belåten
  Med fil & flingor inuti
  när solen värma vattnet
  sitter jag på bryggan varm
  Plockar fram min tidning ur väskan
  sitten och njuter lite grann.
  Barnen plaskar vid stranden
  gör små glada skutt
  kommer upp till fikastunden
  till fruktsallad i skålarna
  och en liten fågelsång

 153. Skulle vara underbart att vinna detta kit då min 11 åring här hemma bara älskar dessa flingor. Han har alltid varit svår med maten, detta slinker med glädje ner i hans mage. Tack för en bra blogg med så mycket värme.

 154. Skulle vara underbart att vinna detta kit då min 11 åring här hemma bara älskar dessa flingor. Han har alltid varit svår med maten, detta slinker med glädje ner i hans mage. Tack för en bra blogg med så mycket värme.

 155. Ahha vill ha :)Efftersom jag är utkastad av min sambo skulle detta komma bra till pass den dagen jag kan sitta ner i lungn å ro i mitt nya hem å äta frukost

 156. Ahha vill ha :)Efftersom jag är utkastad av min sambo skulle detta komma bra till pass den dagen jag kan sitta ner i lungn å ro i mitt nya hem å äta frukost

 157. Är med och tävlar för det vore trevligt att testa något annat till frukost än det jag äter nu! Hoppas på tur!
  Trogen bloggläsare

 158. Är med och tävlar för det vore trevligt att testa något annat till frukost än det jag äter nu! Hoppas på tur!
  Trogen bloggläsare

 159. Helt enkelt för det speciella K: ets skull.
  K står för:
  Kamrater
  Kramar
  Kornflakes
  Kyssar
  Karma
  Kärlek
  Karaktär
  Komigång
  Kämpa
  Allt som får mig att må bra och det vill jag börja dagen med.

  Kram

 160. Helt enkelt för det speciella K: ets skull.
  K står för:
  Kamrater
  Kramar
  Kornflakes
  Kyssar
  Karma
  Kärlek
  Karaktär
  Komigång
  Kämpa
  Allt som får mig att må bra och det vill jag börja dagen med.

  Kram

 161. Precis det min man behöver!! Jag har tjatat käken ur led, att han ska
  äta F-R-U-K-O-S-T!!
  Mitt livs kärlek i 37 år, och far till våra 2 vuxna döttrar, (och snart Morfar).

 162. Precis det min man behöver!! Jag har tjatat käken ur led, att han ska
  äta F-R-U-K-O-S-T!!
  Mitt livs kärlek i 37 år, och far till våra 2 vuxna döttrar, (och snart Morfar).

 163. Det skulle vara kul att vinna eftersom jag sällan eller aldrig vinner något!

  Frukosten är den viktigaste måltiden på dagen, så därför hade det varit perfekt att vinna den:)

  Lycka till med 12:an och tack för en trevlig blogg:D

 164. Det skulle vara kul att vinna eftersom jag sällan eller aldrig vinner något!

  Frukosten är den viktigaste måltiden på dagen, så därför hade det varit perfekt att vinna den:)

  Lycka till med 12:an och tack för en trevlig blogg:D

 165. Jag skulle vilja vinna för att sedan jag drabbades av diabetes för tre månader sedan som följd av en medicin jag åt så har jag ingen aptit. Jag tar en medicin pga diabetesen som gör att jag tappar aptiten och ingenting lockar längre. Det är ju jätteviktigt att jag äter så kanske Kellogs’s special K skulle ge mig aptiten tillbaka dessutom är den ju bra för kroppen. Snyggt att äta på och hälsosamt ger ju två i ett.

 166. Jag skulle vilja vinna för att sedan jag drabbades av diabetes för tre månader sedan som följd av en medicin jag åt så har jag ingen aptit. Jag tar en medicin pga diabetesen som gör att jag tappar aptiten och ingenting lockar längre. Det är ju jätteviktigt att jag äter så kanske Kellogs’s special K skulle ge mig aptiten tillbaka dessutom är den ju bra för kroppen. Snyggt att äta på och hälsosamt ger ju två i ett.

 167. När jag är hemma äter jag alltid ordentligt med frukost men när jag är på jobbet slänger jag oftast i mig något snabbt framför datorn. Att ha det fina settet här på jobbet skulle vara guld värt! Då skulle jag ta mig tiden att äta och njuta, det är jag säker på.

  Kram Kristin

 168. När jag är hemma äter jag alltid ordentligt med frukost men när jag är på jobbet slänger jag oftast i mig något snabbt framför datorn. Att ha det fina settet här på jobbet skulle vara guld värt! Då skulle jag ta mig tiden att äta och njuta, det är jag säker på.

  Kram Kristin

 169. Hej
  Jag skulle vilja vinna för att jag och min man har börjat banta seriöst, vi väger i dag 115 och 120 så skålarna skulle kunna bli våra nyttiga frukost skålar att börja dagen med , kramar Marie

 170. Hej
  Jag skulle vilja vinna för att jag och min man har börjat banta seriöst, vi väger i dag 115 och 120 så skålarna skulle kunna bli våra nyttiga frukost skålar att börja dagen med , kramar Marie

 171. Jag stiger upp kl 6 varje morgon och för att inte väcka resten av familjen så tidigt, så ställer jag varje kväll fram en skål och en sked. Så slipper jag skramla i skåp och lådor på morgonen! Det blir fil eller yoggi och då gärna med flingor, gott och smidigt!

 172. Jag stiger upp kl 6 varje morgon och för att inte väcka resten av familjen så tidigt, så ställer jag varje kväll fram en skål och en sked. Så slipper jag skramla i skåp och lådor på morgonen! Det blir fil eller yoggi och då gärna med flingor, gott och smidigt!

 173. Jag led av ätstörningar större delen av tonåren blev frisk för 3 år sedan, innan klarade jag inte ens av att tänka på frukost utan att känna mig fet och ful men efter att ha varit inlagd och fått hjälp fick dem mig att inse att frukost inte gjorde en tjock utan att det var nyttigt, idag är jag helt frisk och ser fram emot frukosten.
  Jag borde vinna eftersom jag vunnit kampen mot min sjukdom.

 174. Jag led av ätstörningar större delen av tonåren blev frisk för 3 år sedan, innan klarade jag inte ens av att tänka på frukost utan att känna mig fet och ful men efter att ha varit inlagd och fått hjälp fick dem mig att inse att frukost inte gjorde en tjock utan att det var nyttigt, idag är jag helt frisk och ser fram emot frukosten.
  Jag borde vinna eftersom jag vunnit kampen mot min sjukdom.

 175. OM jag vinner detta skulle jag genast ge det till min vuxne son som tampas med sin ADHD. Ett av hans problem är att han inte kan äta förrän på kvällen och det är inte alls bra. Jag tror och vet att om han skulle få dessa fina saker så skulle frukost kunna locka även honom.

 176. OM jag vinner detta skulle jag genast ge det till min vuxne son som tampas med sin ADHD. Ett av hans problem är att han inte kan äta förrän på kvällen och det är inte alls bra. Jag tror och vet att om han skulle få dessa fina saker så skulle frukost kunna locka även honom.

 177. Frukost är det viktigaste målet och den vill jag ska vara nyttig och ge mig energi och kraft för att vara en bra mamma till mina små döttrar. Kellogs K tror jag är perfekt för det ändamålet!

 178. Frukost är det viktigaste målet och den vill jag ska vara nyttig och ge mig energi och kraft för att vara en bra mamma till mina små döttrar. Kellogs K tror jag är perfekt för det ändamålet!

 179. Vi har bröllopsdag 10/8, vore kul att få fira den med god frukost på mysig Älandsstrand. Givetvis skulle barnen vara lika leende och fläckfria som i reklamen (i mina drömmar…)Blir härlig morgon med mys och bad.

 180. Vi har bröllopsdag 10/8, vore kul att få fira den med god frukost på mysig Älandsstrand. Givetvis skulle barnen vara lika leende och fläckfria som i reklamen (i mina drömmar…)Blir härlig morgon med mys och bad.

 181. Jag vill att min man ska få vinna eftersom han är en underbar pappa till våra 4 barn och en fantastisk andra hälft till mig! Dessutom fyller han år just den 5/8 när tävlingen avslutas!

 182. Jag vill att min man ska få vinna eftersom han är en underbar pappa till våra 4 barn och en fantastisk andra hälft till mig! Dessutom fyller han år just den 5/8 när tävlingen avslutas!

 183. Jag skulle vilja vinna tävlingen för att kunna överraska min fina 14 åriga dotter som älskar dessa flingor och som har varit till så stor hjälp med sina småsyskon under senaste året då jag blev hastigt ensamstående och pluggat heltid.
  Hon är verkligen värd en överraskning och belöning:)

 184. Jag skulle vilja vinna tävlingen för att kunna överraska min fina 14 åriga dotter som älskar dessa flingor och som har varit till så stor hjälp med sina småsyskon under senaste året då jag blev hastigt ensamstående och pluggat heltid.
  Hon är verkligen värd en överraskning och belöning:)

 185. Jag skulle vilja vinna för att jag behöver den där speciella starten på morgonen. Har en dotter på tre år och gravid med nummer två som är beräknad i slutet av oktober. Det tar på mina krafter och jag behöver som sagt en bra start på dagen, med en stadig frukost, för att må bra. Hoppas därför få vinna så jag kan få min egentid vid köksbordet varje morgon innan jag väcker dottern. 🙂

 186. Jag skulle vilja vinna för att jag behöver den där speciella starten på morgonen. Har en dotter på tre år och gravid med nummer två som är beräknad i slutet av oktober. Det tar på mina krafter och jag behöver som sagt en bra start på dagen, med en stadig frukost, för att må bra. Hoppas därför få vinna så jag kan få min egentid vid köksbordet varje morgon innan jag väcker dottern. 🙂

 187. Hej! Jag skulle vilja vinna detta kit eftersom jag ÄLSKAR Kellogs special K och för att jag har psoriasisartrit dvs reumatism och försöker äta ”hyfsat” nyttiga flingor. Plus att det skulle vara mysigt att njuta av frukosten i fina skålar från ittala som min livs kärlek tycker om. Kramar till hela familjen

 188. Hej! Jag skulle vilja vinna detta kit eftersom jag ÄLSKAR Kellogs special K och för att jag har psoriasisartrit dvs reumatism och försöker äta ”hyfsat” nyttiga flingor. Plus att det skulle vara mysigt att njuta av frukosten i fina skålar från ittala som min livs kärlek tycker om. Kramar till hela familjen

 189. Jag skulle älska att äta min lördagsmysfrukost i dessa skålar med special k! Har full rulle med mina två småttingar varje dag utom lördagar äter jag springfrukost i farten. Lördagar sitter jag lääääänge och mysäter och då skulle dessa skålar vara ypperliga 🙂

 190. Jag skulle älska att äta min lördagsmysfrukost i dessa skålar med special k! Har full rulle med mina två småttingar varje dag utom lördagar äter jag springfrukost i farten. Lördagar sitter jag lääääänge och mysäter och då skulle dessa skålar vara ypperliga 🙂

 191. Jag vill vinna!!

  Jag har en 14 månader flicka som älskar att äta flingor. Så det hade ju varit kul att vinna ett helt set till lilla Sara!
  Själv tycker jag att K special är de godaste flingorna för de har en lätt smak av sötma.

  Tack för en bra och fin blogg!
  Kram Maria

 192. Jag vill vinna!!

  Jag har en 14 månader flicka som älskar att äta flingor. Så det hade ju varit kul att vinna ett helt set till lilla Sara!
  Själv tycker jag att K special är de godaste flingorna för de har en lätt smak av sötma.

  Tack för en bra och fin blogg!
  Kram Maria

 193. Jag skulle gärna vilja vinna 🙂 Brukar iofs aldrig vinna något men man måste väl försöka iaf. Dottern älskar dessa flingor.

 194. Jag skulle gärna vilja vinna 🙂 Brukar iofs aldrig vinna något men man måste väl försöka iaf. Dottern älskar dessa flingor.

 195. En god frukost kan ju bara bli godare med fina skålar, goda Kelloggs flingor och med mysigt sällskap. Vår familj skulle gärna vilja vinna.

 196. En god frukost kan ju bara bli godare med fina skålar, goda Kelloggs flingor och med mysigt sällskap. Vår familj skulle gärna vilja vinna.

 197. Jag köpte faktiskt dessa Kellogs K idag för att prova. Sen i Måndags har jag besätmt mig för att äta nyttigare sen avstår jag helt nu från godis, är nne på min 5e dag. Så köpte Kellogs K för de verkade nyttigt, och riktigt god var de också, köpte med chokladsmak och jordgubbar. Så att vinna ett kit med detta skulle passa jätte bra nu då jag verkligen kämpar för att gå ner i vikt, och frukosten är ju det vikigaste målet. 🙂

 198. Jag köpte faktiskt dessa Kellogs K idag för att prova. Sen i Måndags har jag besätmt mig för att äta nyttigare sen avstår jag helt nu från godis, är nne på min 5e dag. Så köpte Kellogs K för de verkade nyttigt, och riktigt god var de också, köpte med chokladsmak och jordgubbar. Så att vinna ett kit med detta skulle passa jätte bra nu då jag verkligen kämpar för att gå ner i vikt, och frukosten är ju det vikigaste målet. 🙂

 199. Hej!

  Jag borde vinna för att jag är urusel på att äta frukost.
  Med detta fina kit skulle det bli mycket lättare att finna motivationen till att duka upp frukosten på morgonen. Dessutom är special-K de godaste och de enda flingorna jag äter! =D

 200. Hej!

  Jag borde vinna för att jag är urusel på att äta frukost.
  Med detta fina kit skulle det bli mycket lättare att finna motivationen till att duka upp frukosten på morgonen. Dessutom är special-K de godaste och de enda flingorna jag äter! =D

 201. Har morgonillamående just nu och det enda som duger är just fil med flingor så den här vinsten skulle passa perfekt! 🙂

 202. Har morgonillamående just nu och det enda som duger är just fil med flingor så den här vinsten skulle passa perfekt! 🙂

 203. Detta kit hade varit så underbart lyxigt att få vinna, vi åker så fort vi har tillfälle ut till vår koloni om dagarna:)) och ofta innan vi fått i oss frukosten, med detta kit kunde vi enkelt fått med oss dagens viktigaste mål:)) nämligen frukost! Sååå perfekt<3

 204. Detta kit hade varit så underbart lyxigt att få vinna, vi åker så fort vi har tillfälle ut till vår koloni om dagarna:)) och ofta innan vi fått i oss frukosten, med detta kit kunde vi enkelt fått med oss dagens viktigaste mål:)) nämligen frukost! Sååå perfekt<3

 205. På morgonen vi frukost ska dela
  med Kelloggs special K blir det lättare det hela
  med ittala skålar så fina
  blir allt prima.

  Jag är värd att vinna detta kit. Första gången jag försöker rimma. Och själv tycker jag att det gick bra =)

 206. På morgonen vi frukost ska dela
  med Kelloggs special K blir det lättare det hela
  med ittala skålar så fina
  blir allt prima.

  Jag är värd att vinna detta kit. Första gången jag försöker rimma. Och själv tycker jag att det gick bra =)

 207. I min familj brukar vi mysa med frukost i sängen då skulle korgen bli perfekt tt bära upp allt i 🙂 jag är oxå gravid beräknad i slutet av sep och att gå upp och ner för trapporna är en ansträngning i sig så korg med skålar kommer verkligen till användning 🙂

 208. I min familj brukar vi mysa med frukost i sängen då skulle korgen bli perfekt tt bära upp allt i 🙂 jag är oxå gravid beräknad i slutet av sep och att gå upp och ner för trapporna är en ansträngning i sig så korg med skålar kommer verkligen till användning 🙂

 209. Att få äta frukost i sånna fina skålar hade piggat upp frukosten lite! Och eftersom man är student har man inte ofta råd att unna sig något fint till hemmet 🙂 så de hade vart kul och få ställa dom fina skålarna och skedarna i skåpet 🙂

  Hälsningar Johanna

 210. Att få äta frukost i sånna fina skålar hade piggat upp frukosten lite! Och eftersom man är student har man inte ofta råd att unna sig något fint till hemmet 🙂 så de hade vart kul och få ställa dom fina skålarna och skedarna i skåpet 🙂

  Hälsningar Johanna

 211. Finfint att kunna bjuda mina härliga barnbarn på en så fin frukost med fina skålar ,när de övernattar. Jätteroligt att få något nytt, ser fram i mot detta.

 212. Finfint att kunna bjuda mina härliga barnbarn på en så fin frukost med fina skålar ,när de övernattar. Jätteroligt att få något nytt, ser fram i mot detta.

 213. Jag borde vinna för jag är så dålig på att äta frukost och snart börjar skolan och jag måste bli bättre på det!
  Och detta är mina favorit flingor!
  🙂

 214. Jag borde vinna för jag är så dålig på att äta frukost och snart börjar skolan och jag måste bli bättre på det!
  Och detta är mina favorit flingor!
  🙂

 215. Detta kit vore perfekt till mig och min sambo. Han har fått nytt jobb 🙂 med tider som gör det möjligt för oss äta frukost ihop. När barnen gått till skolan kan vi ge oss ut på en frukost på tumanhand. Vardagslyx :)!!
  Kram

 216. Detta kit vore perfekt till mig och min sambo. Han har fått nytt jobb 🙂 med tider som gör det möjligt för oss äta frukost ihop. När barnen gått till skolan kan vi ge oss ut på en frukost på tumanhand. Vardagslyx :)!!
  Kram

 217. Efter en sommar med alldeles för mycket jobb och alldeles för lite tid med familj och vänner ser jag fram emot några dagar ledighet i augusti. En frukost med Kellogs i finfina skålar skulle förgylla mina mornar i sensommarvärmen!!

 218. Efter en sommar med alldeles för mycket jobb och alldeles för lite tid med familj och vänner ser jag fram emot några dagar ledighet i augusti. En frukost med Kellogs i finfina skålar skulle förgylla mina mornar i sensommarvärmen!!

 219. OMG HUR ska du välja en vinnare med alla dessa kommentarer??? Hur gör du o läser du alla???
  Min lille son brukar avsluta dagen med en skål flingor så det vore ju en fin present till han då han fyller år 15 augusti!!!
  Ha en hääääärlig dag!!! <3

 220. OMG HUR ska du välja en vinnare med alla dessa kommentarer??? Hur gör du o läser du alla???
  Min lille son brukar avsluta dagen med en skål flingor så det vore ju en fin present till han då han fyller år 15 augusti!!!
  Ha en hääääärlig dag!!! <3

 221. Skulle vilja vinna detta kit eftersom jag lider av magkatarr har det väldigt ofta och därför blir det inte så många frukostar, men när det väl går att äta frukost så skulle jag vilja njuta av något extra gott:)

 222. Skulle vilja vinna detta kit eftersom jag lider av magkatarr har det väldigt ofta och därför blir det inte så många frukostar, men när det väl går att äta frukost så skulle jag vilja njuta av något extra gott:)

 223. Skulle vilja vinna detta kit eftersom jag lider av magkatarr har det väldigt ofta och därför blir det inte så många frukostar, men när det väl går att äta frukost så skulle jag vilja njuta av något extra gott:)

 224. Skulle vilja vinna detta kit eftersom jag lider av magkatarr har det väldigt ofta och därför blir det inte så många frukostar, men när det väl går att äta frukost så skulle jag vilja njuta av något extra gott:)

 225. Jag hoppas vinna då jag nästintill aldrig hinner äta frukost innan jag åker iväg till mitt jobb på akademiska sjukhuset. Ett underbart, lärande, stimulerande och mycket arbetsamt jobb. Men jag älskart!
  Lite frukosttillbehör vore toppen! Håller tummar o tår att det är min tur att vinna snart.

 226. Jag hoppas vinna då jag nästintill aldrig hinner äta frukost innan jag åker iväg till mitt jobb på akademiska sjukhuset. Ett underbart, lärande, stimulerande och mycket arbetsamt jobb. Men jag älskart!
  Lite frukosttillbehör vore toppen! Håller tummar o tår att det är min tur att vinna snart.

 227. Jag hoppas vinna då jag nästan aldrig hinner äta frukost innan jag åker till mitt jobb på Akademiska sjukhuset. Ett underbart, stimulerande, lärande, givande men slitsamt jobb. Att få lite frukosttillbehör vore toppen.
  Håller tummar o tår att det är min tur att vinna denna gång.

 228. Jag hoppas vinna då jag nästan aldrig hinner äta frukost innan jag åker till mitt jobb på Akademiska sjukhuset. Ett underbart, stimulerande, lärande, givande men slitsamt jobb. Att få lite frukosttillbehör vore toppen.
  Håller tummar o tår att det är min tur att vinna denna gång.

 229. Man ska äta frukost som en kung, lunch som en prins, och middag som en tiggare. Med det här fina frukostsetet skulle jag verkligen äta frukost som en kung!! =) Det är jag värd! Hihi…

  Ska du med på mammabloggkryssningen i år, Mirka? Eller krockar det med tolvans förlossning och allt kanske? =) Jag ska dit – det är första gången jag ska på ett sånt event… Är lite nervös..

  Kram!

 230. Man ska äta frukost som en kung, lunch som en prins, och middag som en tiggare. Med det här fina frukostsetet skulle jag verkligen äta frukost som en kung!! =) Det är jag värd! Hihi…

  Ska du med på mammabloggkryssningen i år, Mirka? Eller krockar det med tolvans förlossning och allt kanske? =) Jag ska dit – det är första gången jag ska på ett sånt event… Är lite nervös..

  Kram!

 231. En härlig frukost med världens bästa mann. Innan barnen vaknar och vardagen rullar igång. Innan vi kysser varandra hejdå för att bege oss till jobb och skola. En frukost tillsammans och det endasom hörs och läggs märke till är knastrandet av flingor, klingandet av skedar ich brännande heta kärleksbluckar. Det är vad jag kallar lyxfrukost.
  Mvh kvartettmamman

 232. En härlig frukost med världens bästa mann. Innan barnen vaknar och vardagen rullar igång. Innan vi kysser varandra hejdå för att bege oss till jobb och skola. En frukost tillsammans och det endasom hörs och läggs märke till är knastrandet av flingor, klingandet av skedar ich brännande heta kärleksbluckar. Det är vad jag kallar lyxfrukost.
  Mvh kvartettmamman

 233. Omväxling förnöjer! Det vore uppiggande att byta ut de ”vanliga, uttråkade” frukostarna med macka och te mot något nytt! Och i ny frukostskål skulle vara som pricken över i:et!
  Kanske det skulle kännas som en nystart till hösten….

 234. Omväxling förnöjer! Det vore uppiggande att byta ut de ”vanliga, uttråkade” frukostarna med macka och te mot något nytt! Och i ny frukostskål skulle vara som pricken över i:et!
  Kanske det skulle kännas som en nystart till hösten….

 235. Min sambo och pappan till lilla bebisen i magen går tillbaka och jobbar till veckan på annan ort så jag kommer vara ensam mycket framöver (lite läskigt då den lille kommer snart och jag inte kan tänka mig en förlossning utan min älskling). Det innebär att vi får försöka göra det bästa av helgerna när han är hemma och en mysig frukost är en perfekt på våra dagar tillsammans.

 236. Min sambo och pappan till lilla bebisen i magen går tillbaka och jobbar till veckan på annan ort så jag kommer vara ensam mycket framöver (lite läskigt då den lille kommer snart och jag inte kan tänka mig en förlossning utan min älskling). Det innebär att vi får försöka göra det bästa av helgerna när han är hemma och en mysig frukost är en perfekt på våra dagar tillsammans.

 237. Ha ha frukost! Är det något man kan äta? Jag brukar äta frukost till typ lunch. Först skickar jag iväg skolbarnen, sedan förskolebarnet, sedan när tvillingarna tar sin första nap brukar jag äta frukost/lunch. 😀 . Den med bär i är sjukt god tycker jag ock, medan barnen vill ha de vanliga så jag unnar mig sällan de godaste;-)

 238. Ha ha frukost! Är det något man kan äta? Jag brukar äta frukost till typ lunch. Först skickar jag iväg skolbarnen, sedan förskolebarnet, sedan när tvillingarna tar sin första nap brukar jag äta frukost/lunch. 😀 . Den med bär i är sjukt god tycker jag ock, medan barnen vill ha de vanliga så jag unnar mig sällan de godaste;-)

 239. Skulle vilja kunna avnjuta de mysiga frukostar man haft under lovet även när vardagsrutinerna börjar igen, de där frukostarna som man lagt ner mer energi på. Vilket kräver tid och kärlek men även fint porslin och goda produkter. Vilket alla bör ge det viktigaste målet på dagen!

 240. Skulle vilja kunna avnjuta de mysiga frukostar man haft under lovet även när vardagsrutinerna börjar igen, de där frukostarna som man lagt ner mer energi på. Vilket kräver tid och kärlek men även fint porslin och goda produkter. Vilket alla bör ge det viktigaste målet på dagen!

 241. Hej!
  Jag är en 16 årig tjej fyller 17 den 5 augusti 🙂 är ensamstående mamma till en lite. Pojke på 9 månader och jag skulle hemskt gärna vek vinna det goda flingorna med tillbehör.. Det är bra för mig med en god stadig frukost innan lillen vaknar så jag orkar leka och busa med lilla ”Ture” som han heter 🙂

  Kram på dig och alla dina fina barn 🙂

 242. Hej!
  Jag är en 16 årig tjej fyller 17 den 5 augusti 🙂 är ensamstående mamma till en lite. Pojke på 9 månader och jag skulle hemskt gärna vek vinna det goda flingorna med tillbehör.. Det är bra för mig med en god stadig frukost innan lillen vaknar så jag orkar leka och busa med lilla ”Ture” som han heter 🙂

  Kram på dig och alla dina fina barn 🙂

 243. När det fina frukostsetet i mitt kök gör entré
  kan frukosten inte bli annat än stor succé
  för Kelloggs special K som start på morgonen är ett självklart val
  önskar jag får chansen att smaka ett uppimpat original!!

 244. När det fina frukostsetet i mitt kök gör entré
  kan frukosten inte bli annat än stor succé
  för Kelloggs special K som start på morgonen är ett självklart val
  önskar jag får chansen att smaka ett uppimpat original!!

 245. Mina barn är jättedåliga på att äta frukost.
  Men med denna fina vinst kanske jag kan få dem att börja dagen bättre! 😀

  Många kramar,
  Annika

 246. Mina barn är jättedåliga på att äta frukost.
  Men med denna fina vinst kanske jag kan få dem att börja dagen bättre! 😀

  Många kramar,
  Annika

 247. Jag skulle bjuda min bästa vän Macarena på en frukost. Vi bor numera i olika städer och hinner inte ses så ofta. Hon driver ett mysigt café på Södermalm ( Stockholm) och serverar andra frukost nästan dagligen.Om två veckor ska jag få rå om henne hela veckan och det hade varit roligt att få överraska med en frukostpicknick och just fil och flingor är hennes grej.

 248. Jag skulle bjuda min bästa vän Macarena på en frukost. Vi bor numera i olika städer och hinner inte ses så ofta. Hon driver ett mysigt café på Södermalm ( Stockholm) och serverar andra frukost nästan dagligen.Om två veckor ska jag få rå om henne hela veckan och det hade varit roligt att få överraska med en frukostpicknick och just fil och flingor är hennes grej.

 249. Eftersom jag älskar att äta frukost och äter flingor till frukost varje morgon och mina frukost skålar är så gamla och slitna så skulle detta passa mej perfekt. Dessutom har jag önskat mej just dessa skålar en längre tid och att dessutom få chansen att prova på en ny sorts flingor i skålarna skulle ju göra frukosten ännu mysigare.

 250. Eftersom jag älskar att äta frukost och äter flingor till frukost varje morgon och mina frukost skålar är så gamla och slitna så skulle detta passa mej perfekt. Dessutom har jag önskat mej just dessa skålar en längre tid och att dessutom få chansen att prova på en ny sorts flingor i skålarna skulle ju göra frukosten ännu mysigare.

 251. Hej
  jag borde vinna för jag älskar att äta frukost länge o bara njuta Med vänlig hälsning Therese i hisings-backa

 252. Hej
  jag borde vinna för jag älskar att äta frukost länge o bara njuta Med vänlig hälsning Therese i hisings-backa

 253. Jag älskar frukost, det bästa målet på dagen. 🙂 Så det vore inte helt fel att bjuda hela familjen på Nya Special K. 🙂

 254. Jag älskar frukost, det bästa målet på dagen. 🙂 Så det vore inte helt fel att bjuda hela familjen på Nya Special K. 🙂

 255. Jag tycker det härlig och äta nya special k med familjen varje morgon ,
  De söta bären är jätte goda ,Jag älskar smaken alla bode prova och köpa 🙂 .

 256. Jag tycker det härlig och äta nya special k med familjen varje morgon ,
  De söta bären är jätte goda ,Jag älskar smaken alla bode prova och köpa 🙂 .

 257. Hej! Jag är nog utan tvekan Kellog’s K bästa kund. Jag har ätit dessa flingor varje morgon sedan jag var 12 år och idag är jag 25 år. Varje morgon när jag vaknar längtar jag till frukosten och att få äta dessa flingor. Folk runt omkring förstår inte att jag har ätit dessa flingor så länge. Vad kan jag säga mer än att jag älskar Kellog’s K.

 258. Hej! Jag är nog utan tvekan Kellog’s K bästa kund. Jag har ätit dessa flingor varje morgon sedan jag var 12 år och idag är jag 25 år. Varje morgon när jag vaknar längtar jag till frukosten och att få äta dessa flingor. Folk runt omkring förstår inte att jag har ätit dessa flingor så länge. Vad kan jag säga mer än att jag älskar Kellog’s K.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..