Att få tiden att räcka till…

Ja, det har inte varit lätt idag kan jag lova :-D Fy bubblan vad jag hade behövt ha några timmar till….eller kanske borde jag inte ha lämnat så mycket kvar att göra till idag…kan ju vara så också ;-)
Skit samma, det mesta är nu klart om man räknar bort en del av städningen jag ville få gjort. Det var den biten som sakades bort idag.
Jag hämtade upp Emmelie i Märsta efter att jag lämnat barn på dagis. Vi åkte till Lager 157 i Uppsala och jag hittade lite kläder till dagens födelsedagsbarn – Jennifer och Benny som fyller 11 år ‚ô•‚ô•
Det blev också några t-shirts till Peter och leggings till Selina. Vi drog sen vidare till City gross och handlade tårt-tillbehör.¬† Jag passade även på att klippa mig korsitaket :-)

image

Efter en vända till h&m där jag hittade lite mera presenter åkte vi hem. Hann typ precis landa och slå in klapparna innan skolbarnen kom hem och jag skulle hämta dagisbarnen. Sen har det bara rullat på…fixa mellanmål, ta hand om disk och tvätt, förbereda middagen, byta blöjor, fixa tårtor osv. Vi gjorde även klart tolvans lilla hörna 😉

image

image

Till efterätt åt vi tårtor som Jennifer och Benny hade dekorerat själva sen var det i stort sett dags för barnen att komma i säng. Efter Idol hämtade jag och Emmelie upp babyskyddet och en väska till mig. Jag har fortfarande inte packat nåt i den men jag har i alla fall börjat ta fram sånt som ska tas med 😀
Nu orkar jag inte mera för idag… Det blir nog en hektisk morgon imorgon så bäst att bara lägga sig nu 🙂
Kramis ‚ô•

LOADING..