Kortslutning

Jag hade tänkt blogga lite nu innan jag lägger mig trots att jag är trött och utslagen. Inte nog med att ögat ser ut som fan, nu har jag även en härlig förkyldning som håller på att ta över min kropp :-(
Men nu har jag suttit vid datorn i en kvart och kommer knappt ut på nätet. Ska jag hålla på att försöka blogga via datorn så blir jag sittandes här hela natten då både jag och nätet verkar ha fått kortslutning just nu :-D
Har lite bilder i datorn så därav vill inte jag skriva det jag tänkt mig via mobilen ;-)

I morgon börjar Peter jobba igen och jag ska vänja mig vid att inte ha hans hjälp på morgonen längre. Det har varit skönt att ha honom hemma ‚ô•

nu ska jag kladda ner mitt öga med lite salva och sen sova 😉

Kram kram ‚ô•

 1. Jobbigt att vageln aldrig ger sig. Tycker du att sakvan hjälper? Har själv ofta vaglar. Kan nästan med 100% säkerhet säga att du har fått din vagel pga av förkylningen. Men jobbiga är de!

 2. Sluta kladda saliv i ögat, vi har massor av bakterier i munnen. Förmodligen har du en vagel som är en infektion i en talgkörtel, du bara matar den med fler bakterier och det kan bli värre.

 3. Usch! Vore det jag skulle jag uppsöka sjukvården och få hjälp att tömma den. Nu kommer jag att låta som min mamma…(men hon var också sjuksköterka så hon visste vad hon pratade om) Men inte bra om den spricker av sig själv nu då du har en litet spädbarn hemma. Så släpper ju värk och elände också! Man känner sig ju sjuk i hela kroppen då man får något sådant där.. Ha det Gott och sköt om dig.

 4. Usch! Vore det jag skulle jag uppsöka sjukvården och få hjälp att tömma den. Nu kommer jag att låta som min mamma…(men hon var också sjuksköterka så hon visste vad hon pratade om) Men inte bra om den spricker av sig själv nu då du har en litet spädbarn hemma. Så släpper ju värk och elände också! Man känner sig ju sjuk i hela kroppen då man får något sådant där.. Ha det Gott och sköt om dig.

 5. Av flera olika bloggar jag läser är din en favorit! Du är så jordnära och försöker inte försköna din tillvaro oc det tycker jag gör din blogg ärlig och såå seriös!
  Själv är jag uppväxt med tio syskon, har själv fem barn och nu en hel drös goa barnbarn. Vet precis hur kaotiskt de kan vara mellan varven men barn är en fantastisk gåva‚ù§‚ù§‚ù§!
  Kram till dig o din goa familj!

 6. Av flera olika bloggar jag läser är din en favorit! Du är så jordnära och försöker inte försköna din tillvaro oc det tycker jag gör din blogg ärlig och såå seriös!
  Själv är jag uppväxt med tio syskon, har själv fem barn och nu en hel drös goa barnbarn. Vet precis hur kaotiskt de kan vara mellan varven men barn är en fantastisk gåva‚ù§‚ù§‚ù§!
  Kram till dig o din goa familj!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..