Snurrigt värre

 

Vojne vojne vad jag var dåligt igår kväll. Jag hatar att vara sjuk och tack och lov så sker det inte ofta.

Jag har varit snorig och hostig i ett par dagar men helt överlevnadsbart. Nu var det som om jag fick en jävla smäll av viruset, bara huxflux kände jag mig halft döende. Flörkylningen i sig blev inte värre men jag blev bara så fruktansvärt matt i hela kroppen. Jag fick yrsel från hell. Så jäkla jobbig känsla. Hur jag än var så snurrade det i huvudet och värst blev det om jag böjde mig ner eller när jag låg ner och blundade. Jag gjorde mitt bästa och fick ihop lite käk till barnen. När Peter kom hem la jag mig ner i sängen och försökte vila trots att det bara snurrade helt galet mycket. Peter trykte i mig vitaminer och annat energi-givande. När Lilja somnade för natten straxt efter kl. 20 sa jag också god natt. Lyckades till slut hitta en ställning så att det inte snurrade till i huvudet när jag blundade och då somnade jag på stört. Sov gott tills klockan väckte mig som vanligt i morse.

yr2

Idag känns det lite bättre. Jag är tung i skallen och det snurrar till fortfarande ibland men inte alls som igår.

Så idag tänker jag inte göra ett skit utöver det som absolut måstes! Hemmet får förfalla så jag får stressa ner och låta kroppen vila. Jag har svårt med att bara släppa allt men nu gör jag det så jag kan komma tillbaka med nya krafter för min och familjens skull. Det här är min egen pepptalk för att klara av att bara vara 😉

Hösten har varit hektisk och så närmar sig julen också med stora steg – jag behöver nog en liten semester tror jag 😀 Kanske fixa barnvakt och rymma iväg en helg med Peter eller nåt…. tål att tänkas på minnsann.

Nu sover båda små så det blir sängläge även för mig 😉

Kram kram ‚ô•

 1. Låter som kristall sjukan!
  Inget farligt, men mycket obehagligt,
  hade aldrig hört talas om det, när jag fick det första gången.
  Men det är vanligare än man tror. Dina symtom låter
  precis som det:) OCH inget farligt!!
  *kram*

 2. Jag tycker också ni ska satsa på lite egentid, det kan man behöva ibland 🙂 Hoppas du kryar på dig! Du får försöka att ta det lugnt, ta hand om dig.

 3. Om du har infektion i kroppen kan det bli så där om man kör på som vanligt.Kroppen sa ifrån, ta det på allvar. Vila allt vad du kan så blir det bättre på någon dag.Dammet och tvätten är säkert kvar,sätt de äldre barnen i lite jobb. De klarar de fin fint ska du se.

 4. Håller med Tina här! att det låter som kristallsjukan el så finns det nåt som heter Karusellsjukan!Då snurrar det i huvudet i stort sett hela tiden lite grann även om du knappt rör dig,och det är inget farligt utan väldigt vanligt! MEN Om man har Karusellsjukan så får man ett övningsprogram som man ska följa,men som är väldigt lätt! Min man drabbades just av Karusellsjukan och kände av detta i över 10 månd,men som inte heller var så konstigt,för det minskar ju med tiden att det så kallad att det snurrar i huvudet så fort han gjorde en snabb rörelse till sidan el dyl.Så nu hoppas jag att det blir bättre för dig vännen! Men ville bara tala om att det finns olika saker till allt =) Kram

 5. Du har haft mycket omkring dig . Jag tror din kropp skriker efter vila. All oro för Nellie, och fixa barndop osv . När man väl tagit sig igenom allt, då kommer mattheten. Peter är underbar som pysslar om dej med lite uppiggande. Tror också som någon annan skrev att de äldre barnen kan fixa lite. De verkar omtänksamma och som alla de andra barnen väluppfostrade. Krya på dej! Varma kramar Helene

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..