Tvåsiffrigt :-)

GRATTIS SELINA 10 ÅR

GRATTIS SELINA 10 ÅR

image

Redan 10 år – vad tiden har gått fort 😀

Selina var uppe med tuppen och han till och med bli gratulerad av pappa. Efter frukosten fick hon öppna 2 paket med Pet Shop-saker som hon gillar extra mycket 🙂 Det blir mera presenter efter helgen 😉

Idag valde jag att hålla Nellie hemma från förskolan. Det går magsjuka där och jag tar inga risker inför helgen så är det bara 😉

Har precis gjort massa pannkakor till lunch, nu ska jag fixa ihop någonting till mig själv också. Min strikta LCHF har gjort sitt och är 1 kilo ifrån mitt mål, 60 kg 🙂 Nu ska jag bara ta itu med träningen mera helhjärtat så jag får kroppen lite fastare 🙂

Ikväll är det skytte för Selina och Victor. Jennifer och Benny missar det då vi ska på informationsmöte på deras nya skola till hösten. Pratade precis med Monika som ringde och frågade om Benny och Victor vill komma och leka med Albin och Emil till helgen. Så nu blir Peter 2 barn kort under helgen 🙂

Nu lunch!

Kram ‚ô•

LOADING..