Inför helgen

Det har varit fullt ös idag. Handla till helgen, få undan tvätt, packa väskan osv. Det är skönt när man har så mycket att göra att man inte hinner få ångest för att vara borta från familjen över helgen 😉
Den här Ullareds-resan är någonting jag längtat efter i 4 månader men vet att jag samtidigt kommer att längta hem galet mycket.
Det är superkul att några av er också ska åka med på resan 🙂
Nu har jag roat mig med att grädda mängder med pannkakor till barnen, deras önskemål på middag idag.
Vägarna är inte de roligaste just nu så jag åker snart i god tid för att kunna köra sakta och lugnt ( till andra bilisternas fasa ). Lottas tåg kommer in kl. 17.35 och jag ska möta upp henne på centralen 🙂
image

Nellie hjälpe mig med pannkakorna ‚ô•
image

De supersköna byxorna från Plain Vanilla 😉

Kram kram och hoppas att ni får en härlig helg ‚ô•

LOADING..