Premiär, dans, loppi-event m.m

Vi hade en riktig piggelin igår kväll och medans vi tittade på FA så slog det mig var stor Lilja har blivit :-D I det avsnittet var hon 4 veckor gammal bara….

image

Och nu är hon ju 5 månader redan 🙂

Som jag skrivit tidigare så är Peter en riktig golvliggare. Det är sällan han sitter i soffan 😀 Och lika sällan han får ligga ifred på golvet 😉

image

‚ô• ‚ô• ‚ô•

Älva åkte ruschkana ner¬† och så klättrade hon upp igen 😀

Jag var nära på att missa säsongstarten av Game of Thrones!! Av en slump såg jag reklam om den i fredags så jag var som ett litet barn på julafton igår 🙂 Maken bara suckar uppgivet….han kan bara inte med dessa overkliga serier/filmer ” Va….så du kommer att vara upptagen de 10 kommande måndagarna nu!? Suck suck” 😀 😀 Jag blir helt okontaktbar då 😉

image

Imorse startade Thor och Nellie dagen med lite dans till gangnam style m.m 😀

image

De hade hur kul som helst och höll på i över en timme 😀

Loppi har släppt biljettförsäljningen till deras populära BabyLove-event som hålls i Junibacken 10 mars kl. 18 – 21 🙂

Jag kommer att vara med där och även sitta i kändispanelen så kom gärna och säg hej 😉

loppikväll

Nu ska jag sätta lite fart innan skolbarnen kommer hem och ska ha mellis 😉

Ska också iväg med Nellie på ultraljud på Akademiska för att kolla hur det är med hennes njurar nu….

Kram kram och tack för att ni finns ‚ô•

 1. Vilken härlig start på dagen för barnen. Läser allt kul Ni hade på resan i helgen och gud vad gärna man velat varit med =) Kollade FA i går och kan inte annat än bara säga: Ni är ju helt underbara och Peter var ju för härlig vid planteringen av lilla trädet =) Änskar dig en fortsatt bra tisdag. Själv ska jag ta mig en tur in till stan och kolla in marknaden på Vaksala torg 😉

 2. Kul när det händer lite saker under dagen 🙂
  Jag har med en bebis på snart 5mån…min lilla tjej Angelina föddes i september.
  Hoppas att det gick bra för Nellie på kontrollen av sina njurar.

  Änskar dig och din familj en fortsatt trevlig kväll.

 3. Så söta bilder! Och din blogg är så härligt annorlunda!

  Följ gärna med i min blogg om livet på behandlingshem! Under nio år har jag haft depressioner, självskadebeteende och anorexia och varit inlagd på sjukhus i långa perioder.

  Nu har jag hittat tillbaka till livet och mår bra! Idag stöttar jag och motiverar människor med psykisk ohälsa och inspirerar till ett friskt liv!

 4. Hoppas det har gått bra hos doktorn.
  Baby eventen på Junibacken den 10 mars är den för vem som eller behöver man ha en aktiv blogg?

  Med vänlig hälsning, // ks

 5. Hej Mirka! Kan du inte ge en recension om Ullared/utbud och om du tyckte våra tips var bra! Det skulle vara intressant att höra. Kram på er fina familjen!

 6. Jag är en trebarns mamma från finland som bara älskar FA o specielt eran familj ni e ju bara för underbara‚ô°O i förra avsnittet prata du om att du bloggar så nu du nu ska ja följa dig sten hårt här gillar i massor!

 7. Är så roligt att se er i rutan igen, ni är en sådan härlig familj. Har följt din blogg nu i ett par år. I likhet med din serie är jag fullt upptagen de närmast veckorna, men jag ser familjen annorlunda 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..