En paus från hemmasysslorna

Idag tog jag en paus från hemmet och alla sysslor. Jag och småtjejerna åkte till min vän och gamla goa granne Ammie i Märsta :-) Det var alltför länge sen sist vi sågs och jag har saknat henne. Hennes 2 äldsta barn var hemma och vi alla fikade och snackade i ett par timmar. Jag bara älskar Ammies och Connys ungar som vi har kännt sen de var små och har fått se växa upp till fina vuxna :-) De har 2st hundar men bara ena, Chester var hemma idag. Han är drygt 1 år gammal och fortfarande väldigt valpig av sig. Chester var väldigt intresserad av Lilja och ville gärna försöka busa med henne och hon fick många blöta pussar av honom :-D

image

Vi åkte hem lagom till dagishämtningen och sen har det varit full rulle resten av dagen. De flesta av barnen har lekt ute medans jag har tagit hand om tvätt, disk och annat ”skojigt”

image

Nellie tyckte att det var för varmt med jackan på 🙂
Imorgon ska Kevin operera bort en knöl på huvudet som ska inte vara farlig men den är väldigt störande. Först skulle den skäras bort under lokalbedövning men den är för stor för det så nu blir det en op istället. Och jag får absolut inte följa 🙁 ” Varför ska du med!? Jag behöver ingen där!” Säger Kevin när jag tjatar om att få följa med 😀 Vår pojke har blivit så stor att morsan får inte vara med och hålla handen längre 😉
Ni vet en sån där Fjällräven ryggsäck som funnits i mååånga många år ( jag hade en i mitten på 80-talet )? Linnéa vill gärna ha en sådan rygga så jag undrar om någon vet vart man kan hitta en till någorlunda bra pris??
Nu blir det ett skönt kvällsbad för min del 😉
Kramis ‚ô•

LOADING..