En liten stor familj ;-)

Vad jag önskar ibland att dagen hade flera timmar. Vissa dagar går verkligen i ett så man knappt hinner sitta ner 2 minuter med en kopp kaffe och idag har varit en sån dag. Jag får lite ångest när jag vill blogga men hittar ingen lucka till det. Idag har jag inte hunnit ens öppna datorn. Inte varit ute på nätet alls först nu på kvällen och det händer inte ofta :-D Jag brukar alltid hinna kolla mailen och annat via mobilen men idag har jag inte ens hunnit svara på några samtal.
Morgonen var som den brukar och jag lämnade Thor och Nellie till förskolan si så där en halvtimme för sent. Kevin kom iväg till sjukhuset och hans op gick bara bra :-) Jag har varit på möte hos bup med Linnéa vilket även det gick fint :-) Efter det mötet hade jag lovat Linnéa en räkmacka på Ikea så jag ringde till Carola och kollade om hon hade tid att sällskapa oss och det hade hon :-) Jag var snabbt in till Stadium för att kolla om de hade Fjällräven ryggor där men det hade de inte :-( Tack för era tips ang kånkan ‚ô•
Vi fikade med Carola och hennes 2 minsta charmtroll och Älva var i sjunde himlen över att få träffa Jamie :-) Hem och hämta barnen och för att ta itu med alla sysslor.  Kevin stannade kvar i Enköping och Alice följde med en kompis hem där hon också ska sova över. Selina blev så småningom hämtad av en kompis från Torstuna för hon ska vara hos de över helgen. En halvtimme senare kom Monika ( mamma till Bennys och Victors kompisar från Torstuna ) och hämtade Benny, Victor och Jennifer som även de blir borta över helgen. Direkt efter åkte jag med resterande barnen till City gross för att möta upp Peter där. Vi handlade som vi brukar göra på fredagar. Hem och packa upp allt sen fick barnen fredagsgottis :-) En efter en somnade de små…

image

Slagna hjältar ‚ô•

image

Nellie höll ut längst 😉
Lilja har blivit sjuk 🙁 Hon har fått feber nu framåt kvällen och är kinkigare än vanligt

image

Nu har hon äntligen kommit till ro och somnat.  Hoppas att hon är bättre imorgon ‚ô•
Vi kände oss som en väldigt liten familj ikväll med bara 6 barn hemma. Fast vi ändå med de 6 barn är en stor familj 😀 Allt är relativt 😉
Mina ögon går i kors så bäst att inse fakta och bara snällt gå och lägga sig 😉
Kram kram ]

 1. Hej Mirka, bara älskar hur mysig eran familj verkar vara så tack för att vi fått lära känna er 🙂 har verkligen fått mig att ändra åsikt ang stora familjer. Jag har en kånken som är köpt på intersport och jag tror du borde kunna klicka hem den från olika sidor 🙂 hoppas du hittar en.
  Kram

 2. Hej Mirka, bara älskar hur mysig eran familj verkar vara så tack för att vi fått lära känna er 🙂 har verkligen fått mig att ändra åsikt ang stora familjer. Jag har en kånken som är köpt på intersport och jag tror du borde kunna klicka hem den från olika sidor 🙂 hoppas du hittar en.
  Kram

 3. Ja, det är rätt vanligt att vilja ha fler timmar på dygnet. Svårt att få tiden att räcka till till allt man vill/behöver göra.

  Ha en skön helg! 🙂

 4. Ja, det är rätt vanligt att vilja ha fler timmar på dygnet. Svårt att få tiden att räcka till till allt man vill/behöver göra.

  Ha en skön helg! 🙂

 5. Låter som ni har fullt upp.Faktiskt är det så att man får mer att göra när barnen blir större, mycket med skolan, tider att passa och detta skjutande. Det kommer ju en tid när man måste hämta dem mitt i natten också

 6. Låter som ni har fullt upp.Faktiskt är det så att man får mer att göra när barnen blir större, mycket med skolan, tider att passa och detta skjutande. Det kommer ju en tid när man måste hämta dem mitt i natten också

 7. Jag kollade upp dess fjällräven kånken och det finns på Naturkompaniet. Kolla in på deras hemsida. Bara ett tips.

  Ha en bra lördagskväll.

 8. Jag kollade upp dess fjällräven kånken och det finns på Naturkompaniet. Kolla in på deras hemsida. Bara ett tips.

  Ha en bra lördagskväll.

 9. Jag såg Fjällräven på Intersport butiken här i Skåne, borde finnas hos er också.

  Hoppas du fått lite egen tid och lugn idag och att alla mår bättre.

 10. Jag såg Fjällräven på Intersport butiken här i Skåne, borde finnas hos er också.

  Hoppas du fått lite egen tid och lugn idag och att alla mår bättre.

 11. Vet inte vad du fått för tips om Kånken innan men kika in på Tradera. Nån ”Deal” där just nu att man kan köpa den ett par hundringar billigare (ny alltså) Fjällräven är bra, men i mitt tycker betalar man L I T E för mkt för märket. Men.. Lycka till i sökandet.

 12. Vet inte vad du fått för tips om Kånken innan men kika in på Tradera. Nån ”Deal” där just nu att man kan köpa den ett par hundringar billigare (ny alltså) Fjällräven är bra, men i mitt tycker betalar man L I T E för mkt för märket. Men.. Lycka till i sökandet.

   1. Oj det lät inte bra jag är inte så insatt i ämnet men vad gör man där? Är det som anstalt för barn eller går man bara dit och pratar? 🙂

   1. Oj det lät inte bra jag är inte så insatt i ämnet men vad gör man där? Är det som anstalt för barn eller går man bara dit och pratar? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..