Otåligt väntan efter…?

Vad jag väntade på ovädret idag.  Läste hur det spöregnade och megaåskade både här och där….typ nästan överallt. Och den var på väg mot oss från Stockholm.  Till slut kunde vi höra åskan långt ifrån och jag var som ett litet barn i väntan på jultomten. Guudans vad jag älskar åskväder!  Och det var länge sedan vi hade ett rejält sådant. Det började regna lite. Efter någon minut regnade det mera men inte direkt ösande regn. Det kom några fjuttiga blixtar och några halvkraftiga åskknall.  Och några fjuttiga knall som lät som att de var mil ifrån. Sen var det slut på det roliga :-( Max en kvart från första droppen. Jag som såg framemot någonting lite kraftigare än vanligt…..där blev jag blåst ordentligt :-D Så läser man vidare hur det varit på andra ställen…..Jag ville ju också se det *surar*. Inte ens gräsmattan blev ordentligt vattnat här….
Sen fick vi åter igen en blå himmel och strålande sol :-) Och luften var fräschare. Ungarna badade som tokar medans jag dels lekte med Lilja och passade även på att fota lite på blommor vi har planterat

image

Nellies 2 solrosor blommar snart och hon väntar otåligt på de. Irisarna blommar fint nu men jag måste stötta upp de lite. Förra hösten när vi köpte vår familjeträd ( under inspelningen ) så köpte vi även 3st liljor att plantera.  Nu blommar de snart 🙂
Det var ingen idé att försöka ta flera badfoton då alla i poolen var nakenfisar  😀
Jag är i vecka 12 nu men magen är stor som runt vecka 16-18 😀 Det är helt omöjligt att dölja den och jag har rotat fram de få mammakläderna jag fortfarande har kvar. Tack och lov för klänningar och tunikor som funkar även till en gravidmage 🙂
Och ja jag vet att det är en bebis i magen för läkaren tittade noga runt överallt när jag gjorde vul ( lär ju komma kommentarer om tvillingar annars 😉 ) . Jag tror dock inte att jag har tidigare blivit så här stor så fort med våra enlingar 😉
Nu ska jag låta tröttheten ta över och gå isäng. …

Kramis 💜

 1. Så ni slapp ovädret… här åskade det och blixtrade över våra hustak i ca 45 minuter, men sen försvann det. Hoppas jorden hann bli blöt för annars ser träden ut som höst här, gula och tappar bladen…. Hoppas du och din fina fanilj har det bra annars, jag håller en tumme för en pojk denna gång. 🙂

 2. Skall bli roligt att få följa med din graviditet här på bloggen! Trevlig fortsättning på sommaren och hälsningar från Finland!

 3. Har du fått mycket reaktioner från omgivningen om att ni väntar barn igen? Här på bloggen verkar det ju inte vara så mycket om man jämför med tidigare gånger. Tycker det är lite konstigt att du gick ut med att du skulle sterilisera dig och sedan blev det inte så och nu svarar du inte alls på några frågor utan låtsas som ingenting.

  1. Mirka har faktiskt ingen som helst skyldighet till att svara på frågor även om vi kanske skulle önska att hon gjorde det. 🙂 Huvudsaken är väl att de mår bra allihop och är glada över den nya graviditeten. (:

   1. Sandra, du tror inte jag förstår det själv? Jag måste ju tycka vad jag vill precis som alla andra. Men så fort man inte håller med om allt eller ställer obekväma frågor så genast börjar alla hacka. Så är det ju jämt. Man ska bara hylla allt hela tiden. Men och andra sidan är det ju bara när man skriver något kritiskt som folk bryr sig.

 4. Jag såg er på IKEA idag. Det var jag som nästan körde över min unge med kundvagnen, så att han skrek som en stucken gris medan ni stod och käkade korv i lugn och ro.

  Jag var helt genomsvettig efter en dryg timme där inne, med en 4-åring som levde loppan och en man som hatar IKEA över allt, och stressade ihjäl oss alla genom hyllorna.

  Så kommer jag ut från kassan och ser hur ni står ett helt gäng och äter korv. Inget gap, inget skrik, noll kaos.

  Jag beundrar er!

  1. Nej det är ju inte så roligt i för sig. … En sommar när jag fyllde år skulle vi fira med grillning ute med grannarna ( bodde i Märsta ). Det kom ett sjuhelsikes åskväder just den dagen och vi väntade tills den hade passerat innan vi slog upp ett partytält och började grilla. Men åskvädret vände och kom tillbaka! Då slog en blixt ner och klöv ett enormt träd max 40 meter ifrån oss. Ljudet var helt otroligt och det dånade i öronen långt efter. Så så nära vill inte jag ha blixten igen 😉

 5. Älskar också åskväder. Men tyvärr verkar det inte vilja åska alls hos oss (I Eskilstuna) just nu, utan vi får bita ihop i värmen.. 🙂 Ha en fin dag!

 6. Hej i värmen! Nöjer sig era lite äldre barn och plaska i barnpoolen hemma på tomten? Här är det bara stranden som drar, duger inte med en liten pool hemma:-D Otroligt varmt i vatten där vi brukar hänga. Härligt!

  1. De 2 äldsta badar inte i poolen och knappt ute när vi åker till stranden heller och har inte hört de gnälla ännu i alla fall 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..