Magen ;-)

Tittar just nu på Sagan om konungens återkomst ( I just looove Sagan om ringen ) medans jag väntar på att Älva och Lilja ska bli trötta nog för att somna. De små rackarna somnade in alldeles för sent idag och är nu klarvakna och leker med duplo.
Tog ett första foto på magen idag

image

Magen v. 11+6 💜

Kram kram 🙂

 1. Tänk så fantastiskt att du har en liten mage igen, så roligt! Och att du orkar! Klart som korvspad att vi är nyfikna och vill följa även denna graviditet!

 2. Om det skulle bli en flicka kan ju hon heta Saga! Eller Helmi för Helmikuu är ju Februari på finska. Hmm? My, Mirella och Miranda är fina namn! Isa (Isak om det blir en pojke) eller Disa då det brukar vara disigt i februari. Må så gott ni alla. Kram Linda.

 3. Hej Mirka!
  Vilken söt mage du har.Är du säker att det är inte 2. Lycka till,och har det bra. 🙂

 4. Hejsan Mirka!! Grattis till graviditeten. Jag följer din blogg men har en tid nu haft semester i paradiset <3 dvs. Vår lilla sommarstuga strax utanför Gränna. Nu är jag hemma i Motala igen och har tillgång till internet. Ska blir spännande att följa dig till februari nu 🙂 Änskar dig all lycka till. //kram Ewa PS. Är mamma till 5 barn (vuxna nu) som också anses vara många 🙂 Har hört mycket konstigt genom åren DS.

 5. Hej!
  Det är så fantastiskt roligt att läsa bloggen och kolla på bilder och se vad du och barnen gör på dagarna 🙂
  Stort grattis till en 13:e på väg, det kommer att bli toppenroligt! Stor kram och lycka till! 🙂

 6. Hej!

  Stort grattis till ännu ett mirakel i magen!
  Ni har hört allt och lite till, allt ifrån glåpord till glädjeord, men ni verkar vara en sund och fin familj och det verkar som om ni två starka föräldrar har mycket kärlek till övers för varenda en av era barn och att ni får alla barn att känna sig speciella och lyssnade till gällande individuellt behov 🙂

  Lycka till och ha en ”fabulous” graviditet! 🙂

  Med vänlig hälsning /Theres

 7. Vilken fin kula du har.
  Fick en liten för 4 veckor sen och kan redan längta tillbaka. när ska man känna sig klar, har 4 härliga guldklimpar 🙂
  Lycka till!!

 8. Hej! Jag har följt din blogg länge utan att skriva. Jag tycker du/ni är en toppen familj och är lite avis. Själv har jag två barn, min dotter som är 20 som jag fick när jag var 17 år och en son på 16 år. Jag önskar att min familj skulle kunna hålla ihop som ni gör. Ni ska ha en stor eloge för eran finna familj som nu blir större oxå, det måste vara härligt! Kramar

 9. Stort grattis till ännu en bebis!
  Underbart att ha många syskon, har själv tre systrar som jag är väldigt nära och nu när vi blivit vuxna så är vi varandras bästa vänner. 🙂

  Vad tror barnen att det blir denna gången? Kram till dig

 10. Åh va mysigt! Följer inte din blogg. Men såg att en vän på min fb-sida gillat eller kommenterat.
  Och vill bara säga grattis till bebis nr 13. Har sett er medverkan på familjen annorlunda några ggr och gillar verkligen eran familj bäst! Ni har sådan skön stil! Stort grattis igen!

 11. En sån fin liten mage 🙂 vad roligt det måste vara med så många barn. Här blir det nog inte fler än de två små tjejer vi redan har men det är ju roligt att se hur andra har det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..