Hedemora, kompishäng m.m

Det blev inget inlägg igår kväll….. Min mobil strejkade för att den behövdes tömmas på alla bilder m.m och det tog så lång tid att ta itu med den biten;-)

I lördags åkte vi då till Hedemora. Jag var lite nervös inför föreläsningen men väl på plats så försvann min nervositet för att vi fick ett sådant hjärtligt välkommande och alla på plats var så otroligt härliga. Vi började med att äta brunch tillsammans med alla kvinnorna på plats och stämningen var verkligen på topp. Vilket underbart gäng kvinnor det var. Så genuint varma och goa:-)

Efter brunchen gjorde jag mitt jobb och det gick jättebra. Många kom fram efteråt för att prata, berömma och fota. Alla tyckte att jag hade gjort ett bra jobb och att jag bara måste fortsätta med att föreläsa.

Jag hann inte fota så mycket där på plats tyvärr….

image

Även barnen tyckte att det var roligt att ha fått följa med:-)

image

Efteråt bestämde vi oss för att ta en promenad inne i Hedemora och barnen passade på att leka med löven som fallit ner.

image

Dagen till ära hade jag på mig min nya tunika jag beställt från Tintin Style. Den köpte jag för ett tag sedan och har längtat efter att få användning av den:-)

image

Tusen tusen tack till Bettan, Ulrika, Maria och alla kvinnor vi träffade i Hedemora ‚ô•

Igår fick Nellie och Älva stanna hemma från förskolan. Vi hade nämligen bestämt en träff med Carola och hennes två små. Först så åkte vi tidigt som f*n och hämtade upp Carola, Jordan och Jamie för att sen gasa vidare till Stockholm för att besöka Polarn o Pyrets pop up-butik inne i Centralhallen.

image

Butiken kommer att finnas där mellan 6 – 19 oktober. Där säljs begagnade POP-kläder till väldigt fina priser, till förmån för World Childhood Foundation. Jag har alltid gillat POP-kläder och tycker att kvaliten är super. Speciellt deras ytterkläder. Nu hade jag turen att hitta en jättefin vinteroverall till Älva för bara 100kr !

Efteråt gick vi runt en stund på Drottninggatan och jag hittade en ny vinterjacka till Linnéa på Stadium. Efter en kopp kaffe valde vi att börja åka hemåt och stanna till på vägen hem för att äta lunch.

image

Vi valde att göra ett stopp vid Arlandastad och inne på Eurostop fick ungarna leka av sig ordentligt och vi hann även kika inne i några butiker:-)

Avslutade dagen med en lunch på Mc Donalds.

Härligt med en heldag med Carola och killarna ‚ô•

image

Måste bara visa en tröja/tunika jag köpte från KappAhl för ett tag sedan. Den är bara sååå skön och en ny favorit i garderopen. Jag funderar på att köpa en i grå också:-D

Idag verkar det bli regn för hela dagen lång. Höstväder så det skriker om det. Jag måste nog på allvar börja ta fram barnens varmare jackor inom kort även fast de just ännu protesterar högt mot det:-D Sen behöver även jag en ny vinterjacka! Det finns inte en sportmössa att jag får plats med min mage i mina gamla jackor! Och jag kommer ju att gå höggravid under vintern så en stor jacka är ett måste.

Lilja har börjat bli förkyld igen stackaren. Så igår kväll¬†och idag har hon varit både gnälligare och gosigare än vanligt. Hoppas bara att hon slipper feber och annat….

På tal om trollen så vaknar hon nu;-)

Kram ‚ô•

 1. Så otroligt coolt hur du orkar med så många barn och får ihop din dag. Det är grymt och vilket tålamod du måste ha, jag har två pseudotvillingar (16 mån skillnad) och jag kan bli galen ibland, är sönderstressad typ, har inget hår kvar och kan knappt andas ibland. Men det blir bättre och lättare sägs det… haha.. (dom är ca 4,5 år och 3 år)

 2. Mitt Hedemora! Jag är uppvuxen där <3
  Ser ut som Vasaskolan skymtar i en av bilderna (den hette så när jag gick där iaf)

 3. Du Mirka är säkert efterfrågad föreläsare, men att flänga runt som du verkar göra hur sjutton hinner man med 12 barn och tretton på väg , själv lagar jag all mat själv inga havfabrikat bakar bröd bullar m.m jag skulle inte hinna tur att jag inte är du:)

 4. Tack för en jättebra föreläsning! Det var så roligt att träffa er familj som var så underbar! Imponerad att era barn är så lugna och härliga! Ni är verkligen en förebild som föräldrar och jag fick med mig mycket bra saker att tänka på när jag själv ska fostra mina barn. Stort tack och lycka till med allt!

 5. Vad Alan har skrivit får mig att rysa, kalla kårar ilar efter ryggraden, vad är detta för människa, sjuk, förvirrad eller galen. Läs texten noga ett par gånger så ser man mycket skrivet mellan raderna.

  1. Jag läste texten en gång och fattade faktiskt ingenting, men det är klart, jag tröttnade efter halva och läste resten med ett öga men den skulle helt klart bort!

 6. Det är ju helt fantastiskt att du börjat föreläsa, så duktigt och strongt! Hoppas du kommer över till Finland och håller någon föreläsning här också. Väntar med spänning på den dagen. Ha det bra nu med magen och allt! Kramar

 7. Karin: flänga runt… Hur hinner hon? Om Mirkka inte jobbar så får hon kritik för det.. När hon jobbar så får hon kritik för det..?
  Hon har väl barnomsorg till barnen, och en pappa till barnen! Det normala är väl att jobba i någon form för att försörja sig… Och de flesta jobbar väl mera än ett par föreläsningar lite då och då..
  Hur hinner hon.. Vilken dum fråga! Hur hinner folk jobba ??

 8. Jag var höggravid förra vintern, hade också problem med jacka. Så jag snodde en av sambon 😉 så slapp jag köpa en jacka för en vinter bara 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..