En dag som blev lite annorlunda

Peter väckte mig tidigt i morse. Han hade upptäckt att en vattenrör i källaren gått sönder så det sprutade vatten ur ett hål varje gång vi använde vattnet. Han fick snällt stänga av all vatten och röja av det värsta i källaren innan han kom iväg till jobbet ca 2 timmar sen. Så vi har, i väntan på en röris varit helt utan vatten. Ingen morgondusch, inget bajsande, ingen tvätt m.m…. och givet så började flera ganska tidigt bli bajsnödiga. Suck!
Jag skulle till mvc kl.11.15 men beslutade att åka till Fullerö handel till kl. 10. Där letade vi snabbt upp toaletten = himmelriket för en del av oss just då :-D Sen tog vi en välbehövlig fika

image

Jag måste verkligen tacka er som tipsade mig om Fullerö handel 💜 Vilket ställe säger jag bara! Såå mycket saker och såå mycket fint! Jag hittade någonting fint till min mamma där och kommer absolut att åka dit igen 🙂 Just nu har de dessutom 20 % på allt.

Nu kom rörmokaren as we speak och jar fixat läckan thank goood! Det blev en rusning till toan 😉

Kram kram 💜

 1. Fattar jag det rätt att mvc hoppadecdu över?
  Om det stämmer. Tycker du inte att det är FEL!
  Du har fått TID på mvc och hoppar över och tar i stället åker och handlar.

  Det snackar jag om att ”komma och gå” som man vill.
  Tycker du inte att det är FEL?

  1. Nu hade jag ju inte alla med mig då 4 barn är hos kompisar och 2 äldsta stannade hemma 😉 och det var 15 min resa från butik till mvc…

 2. Erat barn som nu kommer blir nr 13.
  Siffran 13 = oturssiffra. 🙁
  Ni får skaffa en till sen. Så ni blir av med siffran 13 och får 14 istället 😀

 3. Hej Mirka
  Ni borde skaffa ett utedass, alternativt ha en hink vid behov.. Alla måste ju kunna uträtta sina behov, även när det krisar.. Har bott på landet i många år o man får helt enkelt hitta olika lösningar..
  När mina barn var små bodde vi på en plats då det ofta var strömavbrott. Man får vara lite om sig o kring sig..O 13 är inte ett olyckstal.. (Inte heller korpar som är oerhört intelligenta o där de finns finns lycka o bra energier..)Kramiz Eva

 4. Avslutar alltid min dag genom att läsa ditt senaste inlägg i din blogg. Skönt att en ” röris ” kom och fixade . Och utedass NJA fast det är klart en bajamaja är inte helt fel när man väl behöver 🙂

 5. Vi älskar Fullerö! Åker gärna de 15 mil enkel resa för att besök den butiken 🙂 Och du, du är väldigt vacker som gravid! 🙂 (Och annars också, men den nedersta bilden i inlägget över är du verkligen supervacker på!)

 6. Ha haa, på landet som vi bor och har växt upp på landet så hade jag säkert tvingat ut ungarna i nån buske för att uträtta sina behov. Så var man tvungen att göra förr i världen och så har jag hunnit göra med barn om vi varit på resa och det på vägen inte funnits passligt toa :D.

  1. Att kissa ute är helt lugnt för killarna och vid akutläge för några av tjejerna sommartid men det skulle de inte göra nu när kylan biter en i baken 😀 Att göra nr 2 ute får jag inte de till i första, andra…femte taget 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..