Mvc, halsbränna m.m

Morgonen blev som sagt lite småstressig. Kevin och Linnéa stannade hemma när jag och resten av hemmavarande barnen åkte till Fullerö handel. Där han vi både med en snabbfika, toabesök och hitta present bland miljoner fina saker innan vi ilade vidare till mvc. Ibland är man verkligen extra effektiv ;-)
Besöket hos barnmorskan gick bra. Det var härligt att få höra bebisens hjärtljud som låg på 148. Järnvärdet låg på 108 vilket var bra enligt bm så jag fortsätter min kamp med järntabletterna och hoppas på att värdena inte sjunker alltför mycket nu.
Köpte även Omebrazol mot halsbrännan och håller tummarna att de hjälper mig bättre ;-)

När vi äntligen hade fått tillbaka vattnet hade jag en hel del att göra. Peter kom hem och var i källaren och fixade ett tag. Älva somnade sent och då är hon omöjlig att väcka…..så hon höll låda sent in på kvällen 😉

image

image

Frögurkan 💜
Imorgon ska Benny, Victor, Selina och Alice hämtas hem och sen ska vi hälsa på min mamma. Längtar 🙂

image

Jag har nu jäst färdigt i soffan och ska göra natt nu….

Kram kram 💜

LOADING..