Valborg

Glad valborg till alla!
Are you having fun yet ;-)

image

Det.blir.en.sen.kväll.för.mig….

  1. Hoppas att du hade en bra valborg, även om det såg ut som att du satt med deklarationen =)
    Vi firade en lugn valborg hemma, det var bara jag, min man och vår lilla katt som först åt världens godaste färska pasta med fläskfilé och rosmarinsås till middag och sen somnade vi alla i soffan till en film =)

    http://www.diningandcooking.blogg.se

  2. Vet ju inte vad ni har för väder idag men hos oss bara regnar det. Vad gör ni en sådan dag med alla barnen? Kram

  3. Underbart att följa er i tv serien . Min far född 1926 har 13 syskon , han är nöts läst av syskonskaran . Min farmor o farfar var jordbrukare på olika gårdar i Västergötland . Stort lycka till med alla barn !

  4. Underbart att följa er i tv serien . Min far född 1926 har 13 syskon , han är näst älst av syskonskaran . Min farmor o farfar var jordbrukare på olika gårdar i Västergötland . Stort lycka till med alla barn !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..