Hemmaspa med dottern

Jag var så trött i förrigår att jag höll mig själv sysselsatt hela tiden för att inte känna av tröttheten + att det blev många koppar kaffe.

På kvällen hade jag och Jennifer lite hemmaspa tillsammans vilket var ett bra sätt för mig att komma ner i varv och bara slappna av 🙂

I över ett år har jag använt MayBeautys ansiktsmask vilket även både Linnéa och Jennifer använder då och då. Vi 3 är helt överens om att hyn blir så skön efter en mask. Nu skulle jag och Jennifer för första gången även testa deras footmask. Har flera kompisar som har använt footmasken och alla har bara pratat gott om den så jag förväntar mig bra resultat nu 😉

image

Man skulle först ha fotbad i 10-15 minuter så Jennifer och jag satt vid badkarskanten med våra fötter i varmt vatten.

image

Sen tog vi på oss footmasken = stoppade fötterna i de speciella påsarna. De skulle vi ha på ca 2 timmar. Sen tar det ca. 1-2 veckor då fötterna ska börja flagna och allt ”dött” skinn försvinner och man får lena fötter 🙂 Resultatet får jag återkomma till ….

Medans våra fötter var inpaketerade passade vi på att ta på oss ansiktsmasken.

image

Som jag skrev så gillar jag verkligen de här maskerna. Man ser inte riktigt klok ut med svart klet på ansiktet och det gör bitvis lite ont att ta bort masken men resultatet är väl värt det! Man känner verkligen av att man får bort allt gammalt skit och hyn blir alldeles bebisrumpa-len och känns uppfriskad 🙂 Jag gör en behandling ca en gång i månaden.

image

Det följer med en pensel att kleta ut masken med men tjejerna föredrar att använda fingrarna 🙂 Funkar bra det med…

Vi lät maskarna sitta på minst en timme innan vi tog bort dem

wpid-20150430105317124.jpg

Jennifer tycker inte att det känns när man drar av masken vilket betyder att jag har säkert mera såna små fjun i ansiktet och det är de som gör att det bitvis gör lite ont 😀 Men helt klart värt att bita ihop liten stund!

wpid-20150430105345257.jpg

Lena och fräscha två babes 🙂

 image

Nu kan jag även, i samarbete med MayBeauty ge er¬†30% rabatt på testpaketet, använd då rabattkoden: Mirka30

Beställa gör du HÄR

Passa på att boosta ansiktet och/eller fötterna så här inför sommaren 🙂

 1. måste bara tipsa om Moyana Corigans produkter. Allt produceras för hand här i Göteborg och alla produkter innehåller enbart naturliga ingredienser. Deras ansiktsmask är helt underbar! det är ett pulver av lera som blandas med lite lite vatten och tas på ansiktet, sedan får det stelna och när man känner sig nöjd är det bara att tvätta av med vatten (alltså inget som fastnar i ens små fjun i ansiktet) 😉

 2. Härligt med hemmaspa, det är en lyx man borde unna sig lite oftare =) Jag har också använt de där svarta maskerna och man känner sig ju väldigt slät och fin i ansiktet efter det men jag håller med dig, jag tycker att det känns (gör rätt ont) när man ska dra av masken. Är så dålig på att göra ansiktsmasker/peeling/ansiktsbehandlingar osv, har inte ens smink till vardags för att jag är så dålig på make up så jag ska försöka lära mig det snart =) Var på bröllop igår när min mans bror gifte sig och stod och svor en del över locktången hemma tills jag fattade hur man skulle göra när man kom till baksidan av huvudet (armarna räckte liksom inte till?).

  http://www.diningandcooking.blogg.se

  1. Kanske bäst att inte sminka sig,du behåller din hy bättre på det viset..
   Jag sminkar mig aldrig,inte ens läppstift.. 🙂

 3. Ja tack och lov för kaffe till oss trötta mammor. Vad mysigt med spa. Jag har länge varit nyfiken på den där fotbehandlingen. Nu blev jag ännu mer nyfiken.

  1. Jag har provat fotmasken. Den är verkligen bra. Jag tappade skinn under ca 2 v sen var fötterna sååå mjuka och lena. Rekommenderas

 4. Härligt att läsa om dig och dina alla barn! 🙂
  Jag och min vän har en blogg där vi skriver öppet om att försöka bli gravida, och jag har nu i veckan plussat, kan inte förstå att jag är GRAVID!!!
  Kom gärna in och följ våran resa 🙂
  http://WWW.MammaPrat.blogg.se

 5. Fotmask har jag faktiskt aldrig hört talas om!! Och det syns på mina fötter kan jag säga 😀 Jag skulle verkligen behöva lägga lite mer tid på mina fötter. Hua!
  Så mysigt ni verkar ha haft!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..