Bästa masken för fötterna

För ett tag sedan testade jag en footmask från Maybeauty. Efter ca en vecka började fötterna att fjälla precis som de skulle…

image

image

På bilden har de nästan fjällat klart och resultatet blev verkligen mjuka och lena fötter 🙂 Perfekt för mig som aldrig tar mig tid att sköta om mina fötter!

Nu kan jag, i samarbete med Maybeauty, ge er 30% rabatt på footmask. Beställa gör du HÄR och glöm inte ange koden: Mirka30

  1. Hej Mirka
    Tack för koden! Har beställt och hoppas dem ska hjälpa mina knasfötter:) bara jag hittar timmarna som man ska vara i påsarna 🙂
    Trevlig helg

  2. Tack så mycket för rabatten Mirka! Den där fotmasken är verkligen bra o snart är det dags för sommarsandaler så jag ska in o lägga en beställning genast. Trevlig helg till er!

  3. Det går precis lika bra med fotfil och en fotcreme. Fötterna blir mjuka o goa för en billig penning, smörj in fötterna rejält på kvällen och på med ett par tunna strumpor.

  4. Din övertext på bloggen stämmer just in på dig nu, kaotiskt liv, det blev inte många sitta still för dig, jag hoppas innerligt att allt kommer att lösa sig med alla sjuklingar just nu, och ser att lille David bara växer och växer, det går så fort med dom små liven. tack för rabatt koden, tror att Du hade en gång nåt liknande med ansiktet, jag köpte då och har gjort ansiktsmasker och det är så skönt, skall nu pröva med fötterna, önskar Er en riktigt skön och avkopplande helg, själv ska jag idag ut och ha grilldag ute i Huddinge med Barncancerfonden Stockholm, och en tur på en Gold Wings motorcykel.

  5. Tack för rabatkoden. Klickade just hem ett kitt så nu ska denna blivande 30 åring få fina fötter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..