Halsont m.m

Först vill jag säga grattis till alla fantastiska mammor!

image

Hoppas att ni har haft en härlig dag ‚ù§

Jag kom hem från Ärebro för nån timma sedan. Slut som artist. Jag och Madde har fotats till vår kommande sida familjenannorlunda.se och nu är vi snart klara med allt. Några detaljer och möten kvar sen kör vi 🙂

image

image

Jag började få ont i halsen igår. Tänkte att det är nog samma skit som jag hade för två månader sedan när vi skulle åka till Karlstad. Jag har knaprat Ipren och det har hjälp för stunden…

image

Men idag har halsen bara blivit värre. När jag lämnade Ärebro hade jag sjukt ont trots dubbla Ipren var tredje timme. Knappt så jag kunde dricka. Halvvägs hem kom febern smygandes och frossa på det. En skön närmare 3-timmars resa  hem….not.
Extra glad över att äntligen komma hem. Kramade alla och fick en fin present ‚ù§
Nellie blev ledsen när hon hörde min röst, hon tyckte inte om hur jag låter nu med min onda hals….
Det får nog bli ett läkarbesök imorgon skulle jag tro. Och hoppas på att det inte är en böld. Eller så är det bara virus som sist och jag får vänta ut skiten… Just nu vill jag bara få bort det onda så jag kan få i mig någonting.

Kramis ‚ù§

 1. Ska bli kul att se er nya sida:)
  Blir det ngn typ av tvodd där eller egna filmuppdateringar av era liv med era familjer ungefär som i serien fam annorlunda men ngt som pågår hela tiden, plus bilder?

  1. Var tredje timme var det 😉 Jag brukar alltid annars ta en Ipren + en Alvedon men hade bara Ipren med mig…Så vad gör man när smärtan är hemsk mitt i natten 🙁 Ska dock inte göra om det utan härefter alltid se till att ha båda värktabletterna i väskan 😉

 2. Men usch då, vilken otur Ni har med sjukdomar, dom verkar avlöpa efter varandra, hoppas att det snart slutar och Ni blir friska. och inte gör det bättre med detta dåliga väder, vi går som sagt in i sommaren i morgon måndag och ingen värme direkt, har inte ens fått ut mina utemöbler, har Ni det? för här tycks det regna varje gång man tänker tanken. önskar er ett fort tillfriskande och att solen snart lyser på oss, behöver lite värme nu.

 3. Hej! Hoppas det inte är en halsböld- men du – TA ALDRIG TVÅ IPREN Å 400 MG ÅT GÅNGEN! Maxdos är 400mg åt gången 3 ggr/dag. Två alvedon Å 500 mg och EN Ipren är en bra kombo, två Ipren är en no no. Innan du vet ordet av kommer du få magkatarr och ev magsår. Sen så finns det en massa andra biverkningar också!

  Det ska bli kul att se resultatet av er nya sida:-)

  Krya på dig och minska iprenen

  1. Precis det tänkte jag skriva. 1 Ipren 3 ggr/ dag = max var 6:e timme. Kombinerar också m alvedon för bättre effekt. Krya på dig!

  2. Inga värktabletter är nyttiga,bara lite olika farlighetsgrad..
   Gå till hälsokost och diskutera med dem..
   Ha en fin helg. <3

 4. Men jobbigt. Krya på dig.
  Åkte själv på något virus förra veckan, det kom smygandes med halsont,hosta och sen kom frossan och febern. Låg däckad två dagar nästan, torsdagen med dotter hemma från dagis och hög feber. Den gick dock ner och idag har jag bara hostan kvar. Skitet gick över på två dagar, helt otroligt.
  Hoppas den inte blir för långvarig.

  Ha en bra måndag.

 5. Jag måste tipsa om ett tips jag fick höra idag. Har inte testat själv men ska göra det så fort jag har halsont
  ta 1 tsk bikarbonat som blandas med 2 dl vatten. Det ska göra susen med hosta fick jag höra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..