Som jag trodde…

Det var då tur att vi grillade igår istället för att vänta till idag.Dagen började med regn och slutade med soligt men såå blåsigt. Det har dock inte hindrat någon att vara ute och leka :-)
Dagen har varit seg som f*n. En liten dam ( <– som även lyssnar till namnet Lilja)  tyckte att klockan 4 var en perfekt tid att gå upp på en lördag! Jag höll inte med henne om den saken. Men det sket väl hon i. Upp och hoppa nu morsan och glöm att jag tänker gosa med dig i soffan. Lets play. Snark. Hoppas verkligen att detta var en engångsföreteelse ;-)

image

image

Jag har passat på att städa lite i några garderober. Rensat bland annat bland Thors kläder vilket Nellie tycker är superkul och hon står bredvid och hoppas på att få ärva lite plagg 🙂
Hon bara älskar Spiderman-tröjor och fick idag ett linne och in tischa så lyckan var total.
Imorgon ska jag upp och rensa resten av garderoberna. Eller de större tjejerna fixar det själva, jag behöver bara ta undan de plaggen som de inte vill ha längre. Det är Bennys och Victors garderober som behöver lite extrakärlek. De är mästare på att inte hålla ordning och reda i deras garderober.
Selina har i flera dagar tjatat om att få baka och idag fick hon det. Jag blev sugen jag med så jag fixade ihop en rabarberpaj medans Selina bakade muffins med rabarber 🙂

image

Försvinnande gott 😉

Nu ska jag nog ta och få lite sömn…
Kram kram ‚ù§

  1. Tycker att du borde satsa på det här med bakningen. Du verkar ju vara jätteduktig och det ser alltid så fint ut det ni bakat. Roligt att även barnen är intresserade och vill vara med.

  2. Rabarber är ju så himla gott att använda i både matlagning och bakning, har 2 rabarberplantor på balkongen så det blir mycket rabarber på sommaren och det är jättegott. Tänkte tipsa dig om ett jättegott recept på rabarbersaft som är enkelt och supergott som inte innehåller så mycket socker som jag har gjort. Om du söker på rabarbersaft på min blogg så hittar du receptet och det är den godaste rabarbersaften jag har testat =)

    http://www.diningandcooking.blogg.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..