Bestämt modell

Idag har vi varit in till The Sofa Store i Uppsala för att försöka hitta den rätta soffan för oss. Vi hade redan bestämt oss för en lite mindre soffa som inte tar över ” hela vardagsrummet men ville se de i verklighet. Fick verkligen jättebra hjälp av personalen angående tygval osv. Det finns ett gäng med olika tyger som mäktar med barn att välja mellan vilket jag hade verkligen noll koll på.
Så nu har vi kommit så långt att vi har bestämt själva modellen och tyg…

image

Det blir en Detroit 🙂 Den var perfekt i storlek och jätteskön att sitta i. Men vi har inte riktigt enats om färgen ännu. Så fort vi har kommit överens så kan soffan beställas 🙂 Dvs helst typ imorgon! Jag har redan hittat det perfekta soffbordet till men vill ändå få hem soffan innan den inhandlas…

Nu… Titta lite på tv… Kram 💜

  1. Hej följer din blogg men har aldrig kommenterat något. Tycker du u/ni är en skön familj ett råd ang soffan är det lösa plymåer så tänk er för då åtminstone jag blir snurrig av att de hela tiden ‘hasar’ ner. Lycka till ‚ò∫lena

  2. Kan rekommendera att spraya soffan med en inpregnering för tyg, vi har precis köpt ny soffa och jag fick då tips i affären där vi köpte den att spraya soffan. Säljaren i affären visade oss skillnaden på att inte ha spray och att ha spray om du ex spiller ngt, har man sprayen lägger det sig som droppar ”uppe på” utan att tränga in i soffan, medans om man inte sprayar så blir det ju då plaskvått… Vi har tidigare haft en skinn soffa som varit lätt att torka av, så jag var liiiite emot en tygsoffa men ändrade mig när jag insåg att det faktiskt går att skydda tygsoffan också, har sprayat hela soffan plus mattan 🙂
    Hoppas ni kommer överrens om vilken färg som passar hos er så du får beställa hem soffan fort 🙂

  3. Blev det ingen soffa från Trademax? Vi har tänkt att beställa därifrån men inväntade en recension från dig 🙂 När man googlar får man mest upp negativa kommentarer om dem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..