Alla hemma igen ‚ù§

Det var ett par veckor sen hela familjen var samlade. Antingen har Kevin varit hos tjejen sin eller så har någon av barnen sovit hos en kompis. Selina har varit en vecka hos sin kompis Thyra i Torstuna och idag hämtade jag hem henne. Kevin har varit hos polarna i Enköping över helgen och även han blev hämtad. Alla barnen hemma ‚ù§

Idag var det pyttelite svalare ute, precis lagomskönt att sitta ute i skuggan. Jag har så svårt att sitta i direkt solsken och är inte den som klarar av att ligga och sola timmar i sträck. Inte konstigt att jag är oftast den blekaste bland folket 😀
David tog en powernap medans vi andra smaskade i oss vattenmelon

image

image

image

image

image

Peter har städat båda bilarna under kvällen. Barnen var lätta att få isäng idag jämfört med de senaste dagarna. I och med att sommarlovet började har de lite större barnen sovit längre på morgonen och kommer isäng senare på kvällarna. Även mindre barnens sovtiderna har ryckas ca en timme och även då är det knepigare att få de att varva ner. Men likförbannat så är Älva uppe senast kl. 7 tätt följd av både Lilja och David…. Så ingen längre sovmorgon  här inte = senare kvällar, fortfarande tidiga morgon 😀

Imorgon ska det bli regn Igen. Då får man passa på att få lite extra gjort inomhus, sånt som blir lidandes när man är ute 😉

Min trötthet tar över nu. Ägonen går igen….

Sov gott ‚ù§

 1. Haha klockan 7 skulle vara sovmorgon hos oss! Mina skruttar envisas med att vakna 5- halv 6, oavsett om det är vardag eller helg.

 2. Hej!
  Jag har sett alla program du och din härliga familj varit med i, och jag njöt lika mycket varje gång. Ni är så fina, så naturliga, och det verkar finnas så mycket kärlek och omtanke i er familj. Jag läser din blogg, alltid, och det känns så fint att få ta del av er vardag, med glädje, äventyr, men även en del problem och annat som hör ett liv till. Jag hoppas innerligt att dottern med anorexia får den hjälp hon behöver. Det finns hjälp att få, bra sådan, så ge er aldrig! Så tråkigt att den så fina tjejen ska råka ut för denna grymma sjukdom. Men så är livet, man vet aldrig var sjukdomar och annat elände slår till. Eller varför, för den delen. Hon behöver massor med kärlek och stöttning, och det vet jag att hon får, men glöm inte att det är minst lika viktigt att ställa krav här. Bli inte medberoende, vad ni än gör. Ställ krav, visa att ni inte ställer upp på den sjuka sidan hos henne. Uppmuntra i stället det friska hos henne. Ni gör nog redan allt för att få henne att förstå att det hon drabbats av är en ond demon som vill henne illa, och att den är dödlig. Hon måste till varje pris inse sanningen om det som drabbat henne. Varmaste kram till er alla! Britt-Marie

 3. Hej!
  Läser din blogg ofta men dålig på att skriva! Men nu undrar jag var Davids hängselbyxor/hängselshorts han har på sig är ifrån?

  /Anna

 4. Hej! Jag undrar också vart hängselshortsen är köpt som David har på sig? Tack för en jättebra blogg!

  1. Det blev till slut nästan bra igen ( fast idag har det varit lite sämre…? ). Ska till efterkontroll om dryga en vecka 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..