Ännu en dag

Ännu en dag närmare skolstarten och vanliga vardagen…..det känns lite ångestladdat och även lite skönt. Barnen längtar vilket är ju skönt :-) På morgonen/förmiddagen var det mulet och jag som var förberedd för solsken. Pratade med Madde som sa att det ska bli sol till lunch men trodde väl inte riktigt på henne men tänkte ändå ge shortsen en chans. Och dadaa…till lunch kom solen :-)

image

Ut med barnen och hunden och en kopp kaffe till det. Försökte fota Nellie, Älva och Lilja där de satt på trappan vilket inte är så lätt alla gånger. Man får vara snabb med kameran om jag säger så 😀

image

De sitter ju inte still de små rackarna

image

Femte kortet blev lyckat och sekunder efter…..

image

Lilja tyckte att hon hade gjort sitt…nu skulle det inte sittas still nå mer 😉

Jag har hunnit med ett långt samtal med Carola också. Gissa vad vi babblade mest om?? Det kan ju ha varit om hundvalpar 😀 Så kul att vi har nästintill jämngamla hundar nu och snart ska Tintin få träffa lilla Doris vilket ska bli jättekul 🙂

Nu får jag också dela med mig om en rolig grej! Jag, tillsammans med några andra härliga bloggare, har blivit en ambassadör el bloggvän åt me & i. Jag har under många år älskat deras barnkläder och numera även deras vuxenkläder så vilken lycka att få en närmare inblick på me & i 🙂

image

Ser framemot att få se deras nya kollektion live nästa vecka 🙂

Nu ska jag starta med dagens långkok till middag…

Kramis ‚ô•

LOADING..