Älva och klänningar

Här om dagen rensade jag en jäkla massa klänningar som hängde inne i kattvinden. Kan säga att¬†tjejerna har, trots flera rensningar genom åren/flytten osv¬†alldeles för många¬†klänningar! En del har jag sparat bara för att jag har tyckt så mycket om de även fast tjejerna inte gjort det. Ibland förstår jag mig inte på hur deras ögon¬†funkar, varför ser de inte de skitsnygga klänningarna som jag ser..? Hur som helst så gav jag upp nu och behöll kvar bara de klänningarna som barnen verkligen verkade vilja ha kvar. Resten packade jag ner i en kartong.

Älva är en klänningstjej och fortfarande relativt enkel att påverka när det kommer till klänningens utseende. Och de flesta klänningarna som fick hänga kvar var också hennes 😀 Några dock fortfarande för stora så jag hoppas att hon fortsätter att gilla de även efter 1-2 år….

image

Jag fångade Älva i djupa tankar ‚ô•

¬†Dagens klänning som hon valt själv .

 1. Barn kan få egna åsikter om kläder ganska snabbt. Min första tjej var helt galet bestämd redan som 1 åring och jag fick värsta chocken!! Nu med fem barn tar jag det hela med ro. De får vara med mera själva och välja kläder när jag handlar. Men ibland skulle jag önska att jag fick påverka mer. Men de är ju egna individer med ibland starka åsikter. Och det är ju så det ska vara..
  Fin bild!
  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda

 2. Det är ingen av killarna som vill ha klänning?
  Här hemma får alla prova som egen stil, oavsett vad de har mellan benen 😉
  Så femte barnet nu, en med snopp, är helinne på klänningar, och självklart får han ha det! Det är ju världens mysigaste plagg! 🙂
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..