Coolstuff

Inför Jennifer och Bennys födelsedag skrev de båda en önskelista till oss. Bennys lista var kort – han ville bara ha pengar. Jennifers lista däremot innehöll typ allt med One Direction som hon lyckats hitta på nätet :-D Hon är verkligen galen i de och blev nöjd bara det var saker med gruppen. Jag kikade runt på hennes önskelista och högt uppe på listan hade hon dessa pappmasker som hon hittat på Coolstuff. Hon fick de 4 maskerna som hon ville ha och var nöjdare ä nöjdast :-) Förutom maskerna fick hon även påslakanset och badlakan med One Direction + lite pengar.

image

Jag har aldrig förr hört om sidan Coolstuff.se men när jag ändå skulle beställa maskerna till Jennifer så passade jag på att hitta någonting till Benny för jag ville ge honom ett litet paket + pengar han önskade sig.

image

Hittade en quadcopter åt Benny som jag trodde han skulle gilla då hans gamla har gått sönder.

Sen hittade jag en rolig grej som jag var helt enkelt tvungen att köpa! Peter gillar att dricka red bull….men vi har några små tjuvdrickare som gärna tar sig en klunk om det står en öppnad burk i kylen. Samma sak om man har choklad eller annat där inne, nog fasiken äter obehöriga upp det så blir man smått sur när man ska unna sig själv en gobit. Men nu jäklar ska de små råttorna få se på andra bullar mohahaa

image

Gissa om vi skrattade gott åt ungarnas miner när de såg ”buren” 😀

image

Linnéa tiggde till sig denna roliga karta innan jag låste in min plånbok. Man skrapar fram de länderna man har besökt och Linnéa vill besöka en massa länder i framtiden så hon tyckte att kartan var en rolig grej att sätta upp på väggen 🙂

Tur att det nu dröjer ett tag till nästa gäng fyller år ( Kevin har ju redan firats 😉 )….

 1. En sådan karta har min sambo. Han fick den innan vi träffades, men har inte använt den än, så jag tänker att vi ska skrapa när vi varit iväg tillsammans.

 2. Du vet väl att Red Bull är farligt att dricka !! Speciellt för ungdomar, en läkare talade om det på TV för inte länge sen. Det är en fullständig onödig dryck ! Ut och gå och få bättre energi är bättre och skadar inte de inre organen

  1. Jag är fullt medveten om att red Bull inte är så bra och dricker inte det själv då det smakar vidrigt. Peter är dock vuxen nog att göra sina beslut alldeles själv och ungdomarna i familjen får inte dricka 😉

 3. Varför måste varje liten grej som Mirja skriver om kommenteras! Ja nu var det Red bull tror att Peter är medveten om innehållet och är tillåtet att dricka för alla över 18år!
  Jag tycker du är enastående som ändå orkar med och skriva för allt dom bara kan så kritiseras du, får alltid på din egen blogg försvara dej! Men de flesta tycker nog som jag att ni är alldeles fantastiska med er stora familj. Lyssna på oss som gillar er för vi är många! Skit i alla som bara är inne för och hitta fel! Tack för en fin rolig och bra blogg. Kram Caroline

  1. Nää…de får titta på förstår du väl… 😀
   Förlåt, kunde inte låta bli <3
   Så här är det: Jag äter sällan godis. Och jag är väldigt kräsen när det kommer till godis. Det jag tycker om är i stort sett bara viss sorts choklad och viss sorts salmiak/lakrits. Och när jag ibland blir godissugen och köper lite till mig själv så vill jag också ha det lilla ifred. Barnen får sitt godis på godisdagen, de får välja vad de vill ha och jag äter inte upp deras godis. Det är inte direkt så att jag smaskar framför facet på ungarna typ " nananaaa…ni får ingen choklad av mig mohahaa” Nej då 😀 Jag gillar att äta en bit tex choklad på kvällen när jag tittar på en film eller dyl och när suget kommer på besök så förväntar jag mig att den chokladen jag sparat skall finnas där när jag vill äta upp det. Hepp.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..