Julklappstips, nytt Youtube-klipp m.m

Go kväll!

Jag har tänkt att jag, förutom några tävlingar nu inför jul även kommer att då och då ge er lite olika sorters julklappstips som jag själv tycker är bra 🙂 Om ett tips handlar¬† om ett ev. samarbete så kommer det så klart att stå tydligt att det är ett samarbete men allt är inte samarbete utan bara mina tips som jag själv hittat på nätet 😉

Jag tycker att det kan vara så himla svårt att hitta julklappar till de vuxna släktingar/vänner. Och det är vad jag har kollat på idag och hittat några som fungerar utmärkt¬†åt några av mina släktingar i alla fall så det blir dagens tips från mig 🙂

julaftonposter_

Denna poster¬†är en underbar julklapp att¬†ge till tex mormor/morfar

image1 (1)

De här lyktorna är bara så fina och jag har flera som jag skulle kunna tänka mig att ge de till 🙂

someone_special

Texten på denna poster är så bra enligt mig som har en speciell ”pappa” ‚ô•

ljuslykta_b_f

Även de här lyktorna fastnade jag för 🙂

Nu orkar jag inte kolla vidare, tiden går fort när man surfar på nätet 😀

Ikväll har det kommit ut ett nytt Youtube-klipp:

Kram ‚ô•

 1. När ni åker och handlar, kul och nyttigt att se priser, val av varor, hur mycket det går åt per vecka/månad osv.
  Julklappsshopping.

 2. Är så impad av er..tänk att ha sånt tålamod och sammanhållning ‚ò∫Hur har ni det på kvällarna?Med läggning och sånt.Skulle gärna vilja se det.‚ô°‚ô°

 3. Jag handlar ingenting till vänner och släkt, har inte gjort på flera år. :-/ Hur ska man ha råd med allt? Vi är ”normal-inkomsttagare”. Känns också så svårt att välja något till andra, risken finns väl att man köper nåt som är helt år fanders och hamnar i nån låda …. Tänker mycket på miljön och så. Men det var fina tips tycker jag! 🙂 Nu ska jag kolla på klippet! 🙂

 4. Visst är det precis de ljusstakarna och affischerna Madeleine Ilmrud haft flera gånger på sin blogg? Är inte så förtjust i ljusstakarna men affischerna är ju coola. Jag trodde de längst ner var blomkrukor…den med fjädrar skulle jag kunna tänka mig att ha som blomkruka om den varit lite större.
  Vi handlar inte julklappar till de vuxna, bara barnen. Som vuxen blir det ju bara att ”byta grejer” typ….och dyrt nog ändå : -) Möjligen kan de få något barnen pysslat, typ en målad mugg eller så. Hur många köper ni julklappar till förutom barnen?

 5. En fråga. Om du inte skriver om samarbete, betyder det att du inte heller får någon ersättning när läsare klickar på din länk eller klickar och därefter köper?

 6. Som tidigare sagt, kvällsrutinerna, fredagsmys, mathandling.
  När brukar era barn börja borsta tänderna helt själva utan att ni kontrollerar eller hjälper till?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..