Ny film uppe på Youtube-kanalen ;-)

 

Nu är det söndag och då är det dags att vi publicerar en ny film på vår
Youtube-kanal. Denna gången har jag tagit till mig av era önskemål och
försökt så gott jag kan att filma ett vlogg-aktigt klipp med mig och
Peter där vi pratar om hur det var att vara ifrån varandra när jag var
på träningsresa i Spanien nyligen. Vad vi saknade mest och hur det gick
för honom och ungarna utan mig.

Titta gärna och kommentera vad ni tycker. Det är så roligt att läsa era
kommentarer. Nu kommer det att komma upp nya klipp varje torsdag och söndag 🙂

Glöm heller inte att prenumerera på vår kanal så missar ni inga klipp.

  1. Hur har det gått för dig med träningen efter resan? Vet ju att du hade någon form av personlig tränare innan och så gissar jag att resan var en typ av ”kom-i-gång-resa”. Väldigt nyfiken på om och hur du har lyckats få in det du lärde dig på resan i vardagen 🙂

  2. Hej Mirka 🙂

    Tycker det är roligt att titta på era klipp på youtube och även läsa inlägg här på bloggen men har en fråga. Du och barnen bakade choklad muffins i höstlov del 2 och där ser man ju receptet men står även att hela receptet ska finnas på bloggen men jag hittar det inte 🙁 vore glad om du kunde lägga upp det igen på något vis 😉 de såg så himla goda ut
    Med vänlig hälsning, Theres

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..