Första snön m.m

Då har då även vi fått snö tillslut. Den kom smygandes under natten och barnen blev väldigt glada när de vaknade.

Älva undrade om snön kom för att vi tände första ljuset igår 🙂

image

Tintin var lite undrande först innan han vågade sig ut men sen så vart det fullt ös på honom 😀

Jag min senilhjärna har lyckats packa ner min nya vinterjacka som nu ligger i källaren. Min gamla jacka gick sönder i dragkedjan igår så nu idag skulle jag då ta min nya jacka. Jag visste att jag hängde den i garderoben och har inte rört den sen dess. Men det hängde ingen ny jacka där?! Först tänkte jag tyst för mig själv om någon av de stora barnen tagit den men….nä, de alla hade sina egna jackor på sig i morse. Kom då på att när jag sist röjde i hallen och tog undan sista sommarplaggen och jackor som inte används så prövade jag en svart vinterjacka i strl. 38. Jag kommer ihåg att jag då undrade vems den var och frågade Linnéa om den var hennes. Till slut packade jag då ner den för ingen ville kännas vid jackan. Sa jag att jag är senil ??! Nu…nu…ringde mina klockor och sa att det var ju min nya jacka! Alltså ska jag skratta eller gråta 😀

Ja ja….det man inte har i huvet har man i benen så ner till källaren igen och gå igenom kartongerna med ytterkläder ( finns några stycken ) ….

Jag fick i alla fall upp adventsstakarna igår. Och köpte även 2st julstjärnor. Inte illa 😀

image

Ville ha lite förnyelse så efter en snabbtur till Rusta och Maxi blev detta resultatet.

Blockljus på en hjärtbricka och ljusslingor.

image

Det blev fint men jag är inte riktigt nöjd. Dessutom tog¬†Lilja precis sönder nr. 2 så jag får ta bort siffrorna…
image

Det blev julskinka till middag igår igen! Inte alls likt oss att äta skinka före jul och nu har vi gjort det två gånger redan! Men gott var det 😉

Jag får just nu dagligen förfrågningar om att hålla tävlingar och andra samarbeten osv.

Jag vill bara att ni ska veta att det kommer att dyka upp ett och annat nu inför julen och gillas det inte så scrolla bara förbi de 😉 Jag är dessutom väldigt petnoga med vilka jag samarbetar med så av de förfrågningar jag får väljer jag kanske att jobba med 1 av 10. Jag vill kunna stå för samarbeten jag gör och därför är det viktigt för mig att jag vet vad jag skriver om. Är det varor som jag skulle vara missnöjd med så faller de bort direkt!

Sen tar även jag tacksamt emot tips nu inför julen 🙂

Kram ‚ô•

LOADING..