Tävling – The Sofa Store

 

Nu har jag fått möjligheten till en ny bra tävling åt er i samarbete med The Sofa Store.

Ni kan nu vinna en¬† snygg Plafond Ritz – lampa värd 950kr!

Plafond ”Ritz” är gjord i transparent
amberfärgat glas med mattsvart kaschering och krokupphängning

plafond-ritz

Tävlingsregler:

Svara på frågan här under i en kommentar!

* Motivera varför just du vill vinna lampan.

Tävlingen avslutas redan på onsdagen 3/12-15¬† kl. 21.00!

 1. Vi flyttar just..å i o med en flytt får man räkna med någon lampa som går sönder.. Den där va dessutom väldigt tuff! Jag vinner den gärna!

 2. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna den här snygga lampan. Har under det senaste månaderna konstaterat att det är VÄLDIGT mörkt hemma hos oss, särskilt på kvällarna, och att det då är riktigt svårt att se så att få in lite nytt ljus och ny belysning vore toppen. Dessutom är ju lampan galet snygg. 😉

  Kram Sanna

  1. Hej fina mirka! Jag skulle gärna vilja ha denna lampan då det är längesen jag köpte nåt till hemmet eller mig själv . Är ensamstående med 4 barn minsta 5 månader då deras pappa var med om en bilolycka.:( Skulle lysa upp i dom mörka tiderna vi har nu kram

 3. Jag önskar vinna denna lampa. Mycket snygg och så behöver jag en ny lampa. Min gamla har gått i sönder. Tack på förhand. Christina

 4. Wow! Den här behöver jag verkligen. Snygg belysning är så viktigt för mig, speciellt den här årstiden. Jag jobbar 1000 meter under jord i Kiruna och där anar vi inte ens vädret. Solen i Norrbotten lyser ju som bekant med sin frånvaro under den här årstiden så jag går omkring i ständigt mörker känns det som. Snygg belysning alltså – precis vad jag drömmer om!

 5. Jag vill vinna denna lampa så jag kan ge den i julklapp till min syster, hon en en person jag avgudar det finns ingen med ett så stort hjärta som hon har jag vill ge den som ett tack för allt hon gör

 6. Undrar vad frågan är? Eller har jag fattat fel:(

  I alla fall, så har jag aldrig ägt en sån dyr fin lampa,
  så det vore lyx för mej:)

 7. En riktigt snygg lampa som hade passat perfekt i sambons datorrum. Men andra ord, jag vill jättegärna vinna lampan och ge bort den i julklapp till sambon!

 8. Jag är gärna med och tävlar om lampan då den verkligen skulle passa i vår hall som just nu är ganska mörk då en av barnen kastade en boll på vår gamla lampa så den gick i kras. Har inväntat tillfället efter rätta lampan och denna var verkligen snygg.

 9. Jag skulle vilja vinna lampan för att gå min sambo tillmötes. Vi har olika smak vad gäller lampor och jag har valt de flesta, men just denna råkar vi båda älska och skulle inte behöva kompromissa!

 10. Behöver en snygg uppfräschning härhemma. Bott i samma hus nu i 13 år, åter dags för förnyelse. Dags att byta ut gammalt och in med nytt! Perfekt nu när barnen börjar bli större och våra saker håller bättre. Skulle göra vårt hem ljusare.

 11. Om jag vann skulle jag ge den till min fina vän som aldrig ger upp trots flera cancerbesked. Det skulle vara den perfekta julklappen då hon älskar inredning. Hoppas hoppas!!

 12. Jag vill vinna lampan för att vi flyttar till hus om två veckor. Och då är det redan så mycket som ska inhandlas så denna lyxiga lampan hade ju vart perfekt som inflyttningspresent:)!

 13. Högskolestuderande fattig hippie. Snabb svindlande förälskelse och kärlek. Sex månader senare gravid och inflyttad hos kärlek i tvårummare med tvåårigt bonusbarn.
  Nu två barn och hemmet är ett kaos med alltför lite tid och liten ekonomi för att få energi till fix. Den gamla hippie själen vill sätta lite av sin prägel på detta inferno av dammsugning och plock. En retro lampa skulle vara topp!!!

 14. åhh vilken fin! Skulle bli så glad att vinna den som en julklapp till mig och familjen. Alltid mysigt med belysning nu på vintern. Men är lite dålig på att köpa julklappar till mig själv.. Kram från Malin

 15. Jag hade gärna vunnit denna lampa.
  Vill ha lite personlighet i hemmet och inte bara Ikea. Vinner jag denna så är jag äntligen en bit på väg.

 16. Vi har just nu en kökslampa som brukar hänga över matbord i taket i sovrummet…. Precis, en KÄKSLAMPA! Ser helt galet ut men jag har inte hittat någon taklampa som passat in i vårt sovrum eller vår plånbok. Men denna Plafond Ritz som både är snygg och stilren skulle passa så bra och skapa en helt annan känsla i sovrummet.

 17. Jag vill vinna lampan så jag kan ge bort den i inflyttningspresent till min lillasyster som äntligen efter 5års tid av letande köpt ett hus.
  Vet av erfarenhet att man lever i lampbrist den första tiden i huset, en sak man glömmer bort att man verkligen behöver.

 18. Har aldrig vunnit en ända grej, denna lampan skulle bli så fin hemma hos mig! Den är precis i min stil och smak, den skulle sitta såå fint i mitt tak! Snart hör vi alla underbara ungar sjunga tipp tapp, vore så härligt att få vinna denna klapp! Att vara med i en tävling är alltid kul, jag hoppas att ni alla får en riktigt trevlig och härlig jul!

 19. Superläcker lampa den passar utmärkt i våran nya bostad som är 50 tals hus och lite retrostil hoppas till tusen 🙂 <3 lite nytt skapar en liten lyx i vardagen och nystart i nya livet med ny bostad o nytt arbete 🙂

 20. hallå där!

  Denna skulle jag vilja vinna till min underbara fru. Vi firar 10 år tillsammans nu den 25:e Dec, Hon har alltid funnits vid min sida och alltid ställt upp på mig. Dags att jag lyser upp hennes vardag lite extra! Tack för ordet .

 21. Faktum är att jag köpte en liknande lampa till vårt retroinspirerande sovrum för ett tag sedan. Gravid i åttonde månaden och väldigt lycklig ville jag genast sätta upp den. Jag skickade upp sambon på en stol och så teknisk som han är lyckades han för det första få en stöt, göra sönder jordbrytaren (heter det så när all ström går??) och även tappa ner min nya lampa i golvet som då gick i tusen bitar. Det var inte bara lampan som gick sönder, utan även kakan som jag hade i ugnen i och med att strömmen gick. Nu i efterhand är det något som vi har skrattat åt men jag har inte köpt någon ny lampa ännu. Känner jag min sambo rätt kommer inte han heller köpa någon ny till mig. Så skulle jag vinna denna skulle jag be min svärfar, som är elektriker att sätta upp den 😉

 22. Då mörka tider kommit och ljuset inom mig enbart är.
  Min familj omkring mig finnes och är mig väldigt kär.
  I mörkret i hemmet vi oss befinner
  och önskar en lampa vi vinner.
  Ett ljus i taket här.

 23. Mörka tider runtom i världen just nu, ljuset i ens närhet känns därför extra viktigt för att inte deppa ihop allt för mycket i förtvivlan. En vinst av denna fina ljuskälla skulle minst sagt glädja ordentligt för mig. Och för resten av familjen också då vi flyttade till hus i september! God jul till dig och familjen Mirka! Kram från trebarnsmamman Sandra

 24. Att hitta rätt lampa, som känns ”jag”, är alltid ett mysterium. Och ALLTID, när jag väl hittar någon som faller mig i smaken – ja då är de slutsålda eller på tok för dyra för att jag ska unna mig en 😛

  Nu när det helt enkelt var en lampa som föll mig i smaken, och som jag tror kan passa bra över den kommande spelhörnan i vardagsrummet, ja då är det klart att jag chansar på lite flax 😉

 25. Har länge velat byta ut lampan i vårt hobbyrum här hemma då den inte får fram ljuset särskilt bra, och denna passar verkligen in i rummet! Skulle vara riktigt kul att överraska mamma och pappa på julafton med en ny lampa, tror verkligen de skulle bli förvånade och glada!

 26. Supersnygg lampa!! Vore så kul att vinna den!! Bästa julklappen till mej själv!
  Annars önska jag mej bara fina teckningar o andra pysslade grejer av mina fyra söner och mycket extra kramar! Har dessutom världens goaste man så önskar inget mer i julklapp! 🙂
  Skulle vara fred på jorden och frid till alla människor i världen!

 27. Den skulle jag bli glad över att vinna!! Skulle passa i vårt sovrum som vi håller på att tapetsera om .Färgerna på tapeten är i skugg brunt,skugg grått samt vitt .

 28. åh detta är verkligen drömlampan som jag stirrat på ett tag, att du nu lottar ut den vore ju helt fantastiskt att faktiskt få vinna den då ekonomin är lite knaper just nu..
  Vi ska under våren göra om lite här hemma, och denna vore super rolig att få hänga upp då den är så vacker. Dessutom är vår lägenhet så himla mörk, så bra belysning är något jag verkligen vill ha. Bra belysning kan verkligen förändra ett helt rum!

  Hittar ingen annan fråga att svara på, så jag hoppas motiveringen räcker 🙂 kram!

 29. Hej!

  Åh vilken snygg lampa! Jag vill vinna den lampan eftersom den skulle passa perfekt i det allrum som ska bli barnens framtida tv rum.. Vi har bott i huset i över 2 år men har ännu inte hittat en fin lampa dit så hoppas att jag vinner denna! Vore en perfekt för tidig julklapp!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..