Vinnare – Lidl

 

Biljetterna till Lidls Le Bon-banketten gick visst åt som smör i solsken så jag är extra glad över att jag fick tävla ut 2st Vip-biljetter här 🙂

Vinnaren är:

Lollo

Min bästa tips till en festlig måltid är först främst värme och kärlek.Jag tycker att en välkomms drink och tilltug tex snittar .Till middag så är mitt festliga tips att bjuda hemmagjord oxfiléplankstek och kall öl el vin.Till dessert blir det Färska frukter och fina ostar.Och självklart kaffe och kaka och avek.
Jag skulle gärna vilja få ta med min underbara sambo på en lyxig middag.Att få klä upp sig och få äta gott,det är lyxigt för mig.Att få dela detta med min kärlek vore super duper kul.

Grattis! Maila mig snarast och jag behöver då fullständiga namn på er 2 som ska gå på banketten: tolvbarnsmamman@hotmail.com

LOADING..