Akutoperation

Förmiddagen idag blev rätt kaotisk för oss. Benny sa att han hade ont i pungen och det utan anledning. Jag kände direkt ett litet obehag och bad honom säga till om det blev värre. Tog en snabbdusch och på 10 minuter hade det blivit mycket värre. Smärtan steg snabbt på kort tid. Max 20 minuter efter att han nämnde det onda hade han så ont att han grät och visste inte hur han skulle vara för att underlätta smärtan. Peter duschade och tanken var att han skulle åka till akuten med Benny men jag kastade på mig kläderna och åkte istället.  Jag har aldrig kört så fort till Uppsala Akademiska!  Bennys skakade och skrek av smärta typ hela resan. Det var verkligen hemskt :-(
Han fick hjälp direkt och morfin som tog bort värsta smärtorna. En timme efter opererades Benny för testikelvridning.

image

Nu har de sytt fast båda testiklarna så att det inte händer igen.
Peter kom och avlöste mig och de blir kvar på sjukan till imorgon.

Nu hoppas jag att Benny inte har allt för ont efter operationen ‚ù§

LOADING..