Dagarna efter julen…

Dagarna efter julen är rätt tråkiga. Jag tyckte det som liten och det har nog inte ändrats så mycket sen dess. Egentligen så vet jag inte varför det är så för de dagarna skulle ju kunna vara som vilken helg som helst. Men det är någonting visst med just juldagen och de närmaste dagarna efter.. De ska kännas som långa och tråkiga :-D Att det är mest skit på tv gör inte direkt saken bättre ( vi har bara kanal 1,2,4,6 och barnkanalen). 
Barnen leker, vi äter gott, tar itu med alla vanliga sysslor osv.

image

Lilja pusslar

image

David är galet förtjust i Liljas nya docka 🙂
Vi åkte en snabbvända till Ica Maxi igår och som jag gillar deras reor på julpynt. Brukar varje år göra några bra köp efter julen på Maxi. Igår var det några olika ljusslingor som köptes. De är inte juliga och kommer att kunna användas året om 🙂

image

Några lådor såna här och Linnéa fick en ljusslinga med typ små ”kristall-lampor” på. Ska fota de när hon har fått upp de. Det var 50% på ljusslingorna 🙂

Idag åkte Kevin till tjejen sin och Linnéa har sin kompis Ebba här över natten. Imorgon är en stor dag för Linnéa nämligen!  Efter några års tjat ska hon äntligen få pierca sin näsa ( septum). Hon är överlycklig och jag är lite avis. Hade jag varit lite yngre så hade jag med piercat det 😉

Kram på er ‚ù§

 1. Åhh jag minns när jag pierca min näsa. Jag var 15 år gammal (tolv år sen) det gick så snabbt och smidigt!!! Jag har inte smycket kvar i näsan sen några år tillbaka men hålet är kvar och jag kan stoppa i smycket om jag bara vill. Kram Linda

 2. Har alla dina flickor hål i öronen?Kanske ngn av pojkarna med?
  Förresten en helt annan fråga-minns inte riktigt men har du gjort något kejsarsnitt?
  Jag fick göra det nu sist med tredje tvillingparet nytt för mig undrar lite hur det blir om man blir gravid igen med känselbortfallet mm.

 3. Hejsan hoppsan.
  God fortsättning !

  Tänkte på linneas piercing…. vad säger skolan om det? Det var strängt förbjudet när jag utbildade mig till bagare för 7 år sen…

  Mvh

   1. Verkligen inte konstigt att skolan har den regeln, hade vi når jag utbildade mig också. Likaså hade dom det på omvårdnadslinjen..bara att gilla läget för ungdomarna om dom vill jobba inom dessa yrken.

  1. Hej!
   Jag går restaurang utbildning och då gör jag hela köret både bagare, kock, kallskänka, servitris u name it.
   Men det jag då vill komma fram till är att ingen utbildning förbjuder någon att ta hål i örat näsan kinden kroppen ja allt!
   Har många i både åkturs 1 och två (jag går 3) som har piercat sig här och var i ansiktet även i årskurs 3 också.
   Det man får göra är att tejpa för med tanke på att de är nytt får man ej ta ut heller pga bakterier
   Och då har jag gått bakterie kurs i kanske 2 år!
   För utbildningen får inte tvinga eleven att ta ut heller.
   Liksom min ena lärare är glad i tatueringar och han tatuerade sig nyligen och går in i köket, liksom man kan ju inte ta bort dem heller och lika mycket bakterier i en ny tatuering också, samt händerna!
   Så det gör inte så mycket att hon har en septum piercing! 🙂

 4. Åh jag som älskar dagarna efter jul! All stress är över, barnen leker med sina julklappar, men har kanske fått en ny bok att läsa,
  man kan se en film (dvd kanske?) äta när man har lust….
  Så olika man är 🙂

 5. Jag tycker dagarna efter jul är supersköna! Äntligen släpper alla måsten (göra julmat, städa, pynta osv). Nu kan man bara vara, leka med barnen och deras alla nya leksaker, strunta i städet ett tag och bara vara!! Såååå skönt!! Och idag fick vi dessutom SNÄ!! Det är så vitt och vackert ute nu.

  Hoppas att det går bra imorgon för Linnéa!
  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 6. Låt inte flickan förstöra sitt ansikte! Säg att hon får vänta tills hon är 18 år. Då har hon förhoppningsvis kommit på bättre tankar.

 7. Håller med Madde, så länge de inte fyllt arton bestämmer föräldrarna. Inte många vuxna som vill ha nässmycken men ett fult hål har man för alltid.

 8. Om linnea ska få ta hål i näsan eller inte är väl ändå hennes egna föräldrar som avgör!
  Hon har tjatat länge så jag antar att de har funderat länge på saken!

  Jättebra blogg!
  Sett er på ica maxi i gnista några gånger men vill inte gå fram och störa er:-D
  christine storvreta

 9. Hej . Låt henne göra piercing . Min dotter va 16 år . Hon är fortfarande nöjd fast hon är 18 år nu. Som mamma tycker jag det är snyggt

 10. Brukar också alltid fynda julsaker på rean. Min sambo tycker inte att jag är klok som shoppar julklappspapper 28:e december, men det är lätt värt det till nästa år. Så skönt att ha allt sånt hemma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..