Lata dagar

God morgon på er :-) Dagarna går i lugnets tecken här med lek, filmstunder och vanligt vardagsstök.  Det är snorigt och David har varit väldigt gnällig de senaste dagarna. Han har fått nya tänder och är förkyld och har haft svårt att komma till ro på kvällarna. Så när han väl somnat har jag varit helt slut.
Det har varit sena kvällar och tidiga morgon då Älva är sin vana trogen uppe med tuppen ;-)

image

image

Nakenfis ‚ù§
I måndags fick Linnéa sin efterlängtade piercing. Gjorde inte ont alls enligt henne.

image

Åsikterna ang att låta henne ta en piercing innan 18-års åldern går isär. Det får de göra utan att jag tänker diskutera den saker djupare med er. Smaken är som baken helt enkelt = delad.
Jag vet att min mamma ville inte att jag skulle ha flera hål i öronen än de 2 jag fick när jag var 7 år gammal. Men jag ville ha flera hål och jag fixade flera hål. Med en säkerhetsnål. Tredje extra hålet jag gjorde blev det nåt fel med. När nålen var igenom tog det en kort stund så tappade jag hörseln. Jag såg mina vänner prata men hörde inget. En väldigt olustig känsla. Jag slet ut säkerhetsnålen och gjorde rent örat och blev snabbt bra igen. Det var läskigt och efter det blev det inga nya hål för min del. Förbud är inte alltid den rätta vägen 😉

Vi har städat bort julen. Riktigt skönt att ha det gjort 🙂 Min bil krånglar, den behöver nog ett nytt batteri som gillar kylan lite bättre. Biljäkeln måste besiktas också. Men vi gör nog i ordning vår andra cheva som behöver bara få på sig vinterdäck och besiktas så kör jag den istället. Dessa bilar dessa bilar…

Så har vi nyårsafton framför oss. Det blir inget speciellt med den dagen för oss. Vi äter gott och myser, det räcker gott så. Så hoppas vi på att det nya året blir mycket bättre än det gångna året som haft en hel del motgångar 😉

Nu börjar barnen tjata om frukost så bäst jag sätter igång…

image

image

Kram på er ‚ù§

 1. Ja det här med piercingar och tatueringar och allt vad det nu är är svårt. Vi har en del tatueringar exempelvis men jag vill inte att mina barn ska tatuera sig för att det känns rätt ute. Värsta dubbelmoral jag är hahai

 2. Så sa piercaren till mig också. Bättre att dottern din gör den här där allt är sterilt och går rätt till än att hon ska hålla på och hitta på något själv. Min tjej fick ta i näsvingen när hon var 13. När hon blir 14 ska hon ta i läppen. Då har hon ett år på sig att fundera ordentligt. Tatueringar däremot är dom stenhårda med 18års gränsen på det stället vi går till.

 3. Äh vafasiken…bara en piercing, hon passar jättebra i det 🙂 mamma lät mig pierca naveln när jag var 15 och herr…vad folk tyckte. Men som hennes väninna sa – det är bara en piercing! Kram kram

 4. Jag kan bara hålla med om att Linneas piercing passar henne o jag tycker det är jättefint 🙂 Gott nytt år på er !! Kram från Skåne

 5. Ingenannan ska väl sitta och diskutera ert val, herregud. Det är väl jättebra om de som tycker så inte låter sina barn piercat sig i den åldern och det är lika bra att dem som vill får göra det.

  Jag var själv 15 år när jag piercade mig för första gången, i tungan. Min mamma följde med mig, jag hade egna pengar och jag fick göra som jag ville. Tycker att den typen av uppfostran funkar bäst, att barnen helt enkelt får märka vad som är bra/dåligt för just dem. 🙂

  Linnéa blev super snygg!
  KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..