Kryssningen

Idag har jag varit helt off. Inte mått dåligt förutom lite kramper i magen men däremot haft så ont i hela kroppen. Gått som i en dimma. Tvingade mig själv att orka ta en dusch så att jag piggnade till lite i alla fall. Inget avancerat till middag – makaroner och falukorv fick duga åt familjen, själv åt jag lite blåbärssoppa.

I lördags åkte jag på en kryssning som Sandra hade ordnat med Tallinksilja. Vi var ett härligt gäng med tio mammor varav jag kände de flesta sen tidigare men några var helt nya bekantskaper för mig. Efter att ha lämnat väskorna i våra fina hytter samlades vi alla i Sandras hytt för lite prat och bubbel

image

image

image

image

Nikolina, Madde, Angelica, Jessica, Sindy, Sandra, Patricia, Emelie och Therese

Vi gick vidare till restaurang Happy Lobster där kvällens middag blev skaldjursplatå. Så fantastiskt gott! Jag älskar skaldjur och frossade ordentligt 🙂 Blev även av med ostron-oskulden 😉

image

image

Förrätten

image

image

image

image

Mycket prat och skratt under middagen. Alla fick presentera sig själv förutom jag som var sist ut men precis när det var min tur var vi tvungna att gå vidare 😀
Det blev en sen natt med en del dricka, dans och massa skratt.

image

image

Istället för en vanlig frukost åt vi en sen brunch som fick en att vakna till liv igen 🙂

image

image

image

image

image

Jag åt med god aptit.  Den godaste frukosten på evigheter 🙂
Sandra hade en överraskning åt oss vilket var en föreläsning av Marika från Passionofsweden.

image

image

image

Annorlunda roligt 😀
En sista måltid åts på Grillhouse.

image

image

image

image

Maten är helt fantastisk på båten! Jag är van att oftast äta smörgåsbord på båten men måste säga att det är värt att testa även restaurangerna 🙂
Sist men inte minst blev det storhandel i taxfreen så klart. Kan ju inte komma hem med godis heller 😉 Hittade även superfina Mumin-muggar i plåt till Nellie, Älva och Lilja,  ska komma ihåg att fota de så ni får se….

Summa kardemumma – Ett fantastiskt dygn tillsammans med  sjukt roliga och härliga tjejer ‚ù§
Tack Sandra och tack Tallinksilja med Linda i spetsen 🙂

LOADING..