En dag i Stockholm och 12 år

Dagen började lagombra med att jag försov mig nästan en halvtimme. Det blev stressigt med att få fram frukost till skolbarnen men de kom iväg i tid trots det. Jag fick fortsätta stressa för att själv komma iväg i tid till Stockholm och blev ”bara” en kvart sen mot tiden jag hade tänkt åka. Tack och lov så var det inga som helst köer :-) Jag hade en halvtimme till godo när jag väl hade parkerat och passade då på att hälsa på hos allt för föräldrar
Vidare därifrån till Stockholm Beauty Center och göra några slutgiltiga finjusteringar på mina ögonbryn

image

Först på med bedövningssalva….
Susan sa att ögonbrynen hade läkt superfint och det behövdes inte fyllas på mycket alls 🙂 Efter en kvart var hon klar

image

Jag är så sjukt nöjd! Tack fina Susan ‚ù§
Jag hade Linnéa med mig och vi passade på att gå runt i affärer innan det var dags för mitt nästa möte med N som var väldigt givande och trevligt 😉

Lite mera shopping innan vi åkte hemåt. Stannade till i Uppsala på City Gross och handlade tårttillbehör m.m.
För idag är en extra speciell dag!  Idag fyller vår fina Selina 12 år ‚ù§
Hon ville göra sin tårta själv och den blev både fin och supergod 🙂

image

image

image

På söndag ska hon ha en tjejdag i stan med några kompisar. Hon ville absolut inte ha en barnkalas 😀

Dagen avslutades med dans och småtjejerna drog snabbt på sig finklänningar. Att dansa utan en klänning på dig gååår bara inte 🙂 Svårt att fota de in action

image

image

När vi var till barnmässan i Ärebro i höstas var Pidde Pannkaka där och uppträdde. Ungarna älskar hans musik och väljer oftast att få dansa till Pidde Pannkaka. Nu har han dessutom släppt en ny låt på Spotify 🙂

image

Jag rekommenderar Pidde Pannkaka till alla med småbarn,  finns att hitta på Spotify 🙂

Kram på er ‚ù§

 1. Vad kostar det med hårförlängning och att fixa till ögonbrynen? Många föräldrar får vara glada om de kan gå till en prisvärd frisör och klippa sig. Hur tänker du när du uppmanar föräldrar till sådana extravaganser? Är lånta lockar och ögonbryn något som småbarnsföräldrar ska prioritera framför annat eller får du betalt för att du marknadsför vissa företag?

  1. Men snälla du! Vad man lägger pengar på är väl upp till var och en att bestämma? Jag är säker på att man inte gör detta om man inte har råd! Bara för att du blir förälder betyder det ju inte att du måste sluta unna dig saker – om du har råd med det 🙂

    1. Men herregud. Sponsrat eller inte så blir man ju knappast automatisk ”fattig” för att man får barn. Vet ni, de finns småbarnsföräldrar med hyfsad lön.. ganska många faktiskt!

  2. Mirka har garanterat fått detta gratis. Hon har inte råd med fästingvaccin till hennes barn så två av dom har fått borelia. Så ja hon har fått detta gratis. Inget fel med det! det är inget fel med att få saker/tjänster gratis mot att Blogga om det. Maggan Graaf har också fått gratis bryn frän samma klinik och INGEN hoppar på henne för det. Så ge fan i att hoppa på Mirka.

   1. Som andra sagt så finns det INGET vaccin mot borrelia! Varken håret eller ögonbrynen är några bloggsamarbeten. Jag är alltid noga med att skriva när jag har ett samarbete 😉

   2. Det finns inget vaccin mot borelia,det kan man inte skydda sig mot.Blir man sjuk så får man antibiotika .Det är mot TBE som man kan vaccinera sig mot och det är dyrt,borde vara gratis i de delar av Sverige där den härjar som bäst.

  3. Men snälla du, vilken larvig kommentar! Får inte småbarnsföräldrar tänka på sig själv och göra sig fin? Att måna om sitt utseende är ett bevis på att mår bra!

  4. Herregud , måste vara den fånigaste kommentar jag läst härinne 😀 Så bara folk som inte är föräldrar ska få fixa till sig själva ?

 2. Grattis till Selina i efterskott. Det låter som en del här är lite avundsjuka? Ska man sluta unna sig saker när man får barn och i så fall för vems skull?

  1. Om du nu inte är avundsjuk, varför tar du åt dig, Lina S? Vad du prioriterar eller inte är upp till dig precis som det är för Mirka.

 3. Jag skulle aldrig bry mig om i fall Mirka har råd eller inte med något, men tänker lite på det här med utseendefixering och vilka signaler detsänder till våra barn. Detta i sin tur kan leda till anorexi etc.

 4. Jag tycker det är märkligt att så många frågar, främst på Instagram, om det blir någon ny säsong av Familjen Annorlunda i år. Det är ju helt uppenbart att det inte blir det eftersom det tidigare alltid börjat i januari månad. Det förstod man ju redan förra året när det bara var ”gamla” familjer som medverkade. Jag tycker personligen att det var rätt att lägga ner programmet eller i alla fall ta en paus för till slut blir det lite väl tjatigt. Är mycket intressantare att läsa familjerna bloggare där det är mer variation. Folk tröttnar ju när det bara blir samma sak år efter år.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..